ΓΕΥΣΕΙΣ
Ο Arnaud Bignon guest Chef στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
16/02/2021 10:24
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef παρουσίασε το εξαιρετικό Webinar "Onions on Fire" σε ένα δωρεάν live event μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams
VEE VEE SOUTH VILLAGE: Ένας μεγάλος θησαυρός σε ένα μικρό μπουκάλι
28/01/2021 21:00
Με αγάπη για την παράδοση και τα ελληνικά προϊόντα, κάθε μπουκάλι κρύβει μέσα του και μια ελληνική συνταγή εκτελεσμένη από ατόφια πρώτη ύλη
Για ένα πιάτο μακαρόνια…
17/01/2021 22:20
Μία ιστορία γεμάτη θρύλους καθώς τόσοι λαοί τη διεκδικούν. Ποιοι την μαγείρεψαν πρώτοι; Οι Κινέζοι, οι αρχαίοι Έλληνες, οι Ετρούσκοι, οι Ρωμαίοι;
Μακαρονάδα με μπλε τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια
23/12/2020 09:00
Χοιρινό ψητό κρασάτο με μήλα ZAGORIN
18/12/2020 11:00
Τορτελίνι με βελουτέ σάλτσα ντομάτας
10/12/2020 09:00
Κτήμα Γεροβασιλείου Ξινόμαυρο
01/12/2020 10:00

Σουφλέ μακαρονιών με τυριά, σπανάκι και μπέικον
30/11/2020 09:00
Μερίδες: 6, Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά, Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια Υλικά 500 γρ. Σέλινο MISKO 100 γρ. μπέικον σε κομματάκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και χονδροκομμένο 100 γρ. κασέρι...
Γνωρίστε το "ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ SYRAH 100% Syrah"
17/11/2020 14:40
Κτήμα Γεροβασιλείου VIOGNIER 100% Viognier
06/11/2020 12:11
Το χρώμα του είναι έντονο χρυσοκίτρινο και παρουσιάζει πλούσιο ποικιλιακό χαρακτήρα με αρώματα από βερίκοκο, ροδάκινο και νότες καπνού στη μακρά επίγευση
Κτήμα Γεροβασιλείου VIOGNIER 100% Viognier
06/11/2020 12:11
DN Food: Η Μαγειρική είναι Τέχνη
12/10/2020 16:16
Θεσσαλονίκη: Ο κορονοϊός έκοψε... χοντρά την κίνηση στα πατσατζίδικα
06/10/2020 10:05
«Πλουσιότερο» τυρί η ελληνική φέτα
26/09/2020 12:15
Ζυμαρικά με λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη…στο πιάτο μας!
21/09/2020 10:04
Νέα ζυμαρικά ολικής άλεσης με λαχανικά από τον Μπάρμπα Στάθη
04/09/2020 22:59
Ντομάτες γεμιστές με φάβα, λαχανικά και ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ
07/08/2020 08:00
Η χωριάτικη σαλάτα «βασίλισσα» στην Covid εποχή
06/08/2020 09:25
«Χρυσή» εμπιστοσύνη για το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ
04/08/2020 19:03
Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο έγινε διπλά Χρυσό!
29/07/2020 18:15
Ημέρα εικοστή: Ξανά πίσω;
25/06/2020 14:50
«Κιούπια» γεμάτα χρώματα και γεύσεις
15/06/2020 17:33
«Το Δίχτυ»: Μια νησιώτικη αυλή στο κέντρο της πόλης
15/06/2020 14:00
Ημέρα δέκατη ένατη: Μαγειρική και υπαρξισμός
11/06/2020 13:23
Στρατηγικές επιβίωσης για την εστίαση την εποχή του κορονοϊού
02/06/2020 11:15
Ημέρα δέκατη όγδοη: Η μάσκα
28/05/2020 17:00
Ημέρα δέκατη έβδομη: Η επιστροφή
21/05/2020 17:56
#μένουμεσπίτι, δημιουργούμε με Agrino
25/04/2020 12:00
Η τελική πινελιά επιτυχίας σε κάθε πιάτο
24/03/2020 16:17
Αυθεντικές γεύσεις για νόστιμα πιάτα
15/03/2020 16:14
Νόστιμα πιάτα σε χρόνο ρεκόρ
13/03/2020 17:16
Ημέρα δεκάτη έκτη: Ψυχραιμία και υπευθυνότητα
12/03/2020 14:02
The Food Magazine: Κυκλοφορεί αύριο με τη "Μακεδονία της Κυριακής"
07/03/2020 13:56
Ημέρα δέκατη πέμπτη: Παρένθεση
05/03/2020 16:00
Ημέρα δέκατη τέταρτη: Ο τόπος και το φαγητό
27/02/2020 19:09
Ημέρα δέκατη τρίτη: Ψυχή και στόμα
20/02/2020 20:04
Ημέρα δωδέκατη: Μαγειρική με προσωπικότητα
13/02/2020 13:05
Vegan γεύσεις από όλη την Ασία στο rOOTS
10/02/2020 16:06
Ημέρα ενδέκατη: Μια στο τόσο
06/02/2020 15:00