ΓΕΥΣΕΙΣ

Ο Arnaud Bignon guest Chef στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

 16/02/2021 10:24

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef παρουσίασε το εξαιρετικό Webinar "Onions on Fire" σε ένα δωρεάν live event μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams

VEE VEE SOUTH VILLAGE: Ένας μεγάλος θησαυρός σε ένα μικρό μπουκάλι

 28/01/2021 21:00

Με αγάπη για την παράδοση και τα ελληνικά προϊόντα, κάθε μπουκάλι κρύβει μέσα του και μια ελληνική συνταγή εκτελεσμένη από ατόφια πρώτη ύλη

Για ένα πιάτο μακαρόνια…

 17/01/2021 22:20

Μία ιστορία γεμάτη θρύλους καθώς τόσοι λαοί τη διεκδικούν. Ποιοι την μαγείρεψαν πρώτοι; Οι Κινέζοι, οι αρχαίοι Έλληνες, οι Ετρούσκοι, οι Ρωμαίοι;

Σουφλέ μακαρονιών με τυριά, σπανάκι και μπέικον
Σουφλέ μακαρονιών με τυριά, σπανάκι και μπέικον

 30/11/2020 09:00

Μερίδες: 6, Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά, Χρόνος Ψησίματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια Υλικά 500 γρ. Σέλινο MISKO 100 γρ. μπέικον σε κομματάκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και χονδροκομμένο 100 γρ. κασέρι...

Κτήμα Γεροβασιλείου VIOGNIER 100% Viognier

 06/11/2020 12:11

Το χρώμα του είναι έντονο χρυσοκίτρινο και παρουσιάζει πλούσιο ποικιλιακό χαρακτήρα με αρώματα από βερίκοκο, ροδάκινο και νότες καπνού στη μακρά επίγευση