Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Best of Fitness 2024 | 15 από τα καλύτερα γυμναστήρια και personal studios στη Θεσσαλονίκη

Για σώμα, υγεία και ευεξία στα καλύτερα τους

 09/03/2024 20:45

Αφιέρωμα: Best of Fitness 2024 | 15 από τα καλύτερα γυμναστήρια και personal studios στη Θεσσαλονίκη

Στο αφιέρωμα Best of Fitness 2024, θα βρείτε 15 από τα καλύτερα Γυμναστήρια & Personal Studios της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

Εsportes by Giota Firfiri

esportes-by-giota-firfiri1.jpg

Το όμορφο, καλοσχηματισμένο σώμα, είναι κρυφό όνειρο όλων μας. Ωστόσο, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής και η ασθματική καθημερινότητα, δε μας επιτρέπει να αφιερώνουμε άφθονο χρόνο στη γυμναστική. Για όλους εμάς που αναρωτιόμαστε πώς να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας, η απάντηση είναι μία: το «Esportes by Giota Firfiri».

Γιατί το «Esportes by Giota Firfiri» είναι ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών με ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά και την άσκηση με γνώμονα τον άνθρωπο και τον καλύτερο τρόπο ζωής. Η προσωπική της ενασχόληση με κάθε αθλούμενο εξατομικευμένα, τα άμεσα και εξασφαλισμένα αποτελέσματα, η συνεχόμενη προσωπική της καθοδήγηση, το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε αθλούμενο, είναι στοιχεία που μας κάνουν να την ξεχωρίζουμε. Παράλληλα, αποτελεί το παλαιότερο personal studio στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τεράστια γνώση και εμπειρία, που συμβάλλει καθοριστικά όχι μόνο στη διερεύνηση των αναγκών μας, αλλά και στην εγγυημένη επιτυχία των στόχων μας.

Η Γιώτα Φιρφιρή είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, έλαβε πτυχίο με ειδικότητα personal training (Aerobic – Fitness) από την επίσημα αναγνωρισμένη σχολή Fitness Aerobic Championship Exercise (FACE). Διαθέτει επίσης πτυχία pilates, pilates reformer, καθώς και τα πτυχία της εκγύμνασης και αποκατάστασης με το υπερσύγχρονο πολύπλευρο μηχάνημα «TRX», «TRX και QUALIFIED», όλα σε επίπεδο advanced και clinical, καθώς και το «SPORTS MEDICINE SUSPENSION», υποστηρίζοντας άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κούσκουρα 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285570

TopFitness

topfitness1.jpg

Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness αποτελεί τον μεγαλύτερο στον τομέα του στη Θεσσαλονίκη, με 9 πολυδύναμα γυμναστήρια στο ενεργητικό του και μάλιστα, σε κεντρικές τοποθεσίες, με συνεχή επέκταση και αδιαπραγμάτευτη παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στον χώρο του fitness. Παράλληλα, είναι από τους παλαιότερους στον χώρο, καθώς το πρώτο του γυμναστήριο στην Τούμπα άνοιξε το 1988.

Με όπλα στη φαρέτρα τους τη συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών, την υπευθυνότητα, αλλά και την αγάπη για τη γυμναστική, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Ταυτόχρονα, μία απαράβατη αρχή του TopFitness από την αρχή, ήταν πως η άθληση είναι για όλους, γι’ αυτό και φρόντισαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς – μία αρχή την οποία τιμούν μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά.

Ο βασικός στόχος της ομάδας των γυμναστηρίων TopFitness είναι να εμπνεύσουν τους αθλούμενους κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης να κάνουν τη γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα γυμναστήρια του ομίλου θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το team του δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται και να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στο fitness για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις γυμναστηρίων:

  • Ανδρέα Χανδρινού 12, Τούμπα - 2316008710
  • Εγνατίας 1, Κέντρο - 2310500335
  • Αγ. Δημητρίου 159Α, AllStar Κυανός Σταυρός - 2310200002
  • Λεωφ. Παπανικολάου 30, Πεύκα - 2310582275
  • Κων/νου Παλαιολόγου 67, Σταυρούπολη - 2310641877
  • Κωνσταντινουπόλεως 118 με Μητροπούλου 34, Ιπποκράτειο - 2310859388
  • Σαράφη 2, Τριανδρία - 2310900002
  • Ακαδήμου 81Α, Εύοσμος - 2310707500
  • Ομήρου 21 (περιοχήΠαπάφη), Studio Top Fitness Elite – 2316021994

Yava Fitness Centers

yava-fitness-centers1.jpg

Η αλυσίδα γυμναστηρίων Yava Fitness Centers δημιουργήθηκε το 2011 και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα και Ρόδο.

Στην Θεσσαλονίκη, το Yava Τούμπας άνοιξε τις πόρτες του το 2014, ενώ το Yava Ευόσμου τον Φεβρουάριο του 2022. Πρόκειται για δύο γυμναστήρια που ανταποκρίνονται πλήρως στα αυστηρά πρωτόκολλα της αλυσίδας και τα οποία έχουν κάνει τη διαφορά λόγω του άρτιου εξοπλισμού τους, του καταρτισμένου team γυμναστών, της ποικιλίας μορφών άσκησης και βέβαια, για τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Βασική τους φιλοσοφία είναι να κάνουν το fitness τρόπο ζωής για όλους, ανεξάρτητα από τη φυσική και την οικονομική τους κατάσταση. Και αυτό το αποδεικνύουν συνεχώς δίνοντας την ευκαιρία στον εκάστοτε αθλούμενο να γυμνάζεται απεριόριστα στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Τα Yava Τούμπας και Ευόσμου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών τους, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε όλους ανεξαιρέτως, προσφέροντας μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών ευεξίας και fitness. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Θ.Χαρίση 112, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 989565

Σμύρνης 39 , Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 707066

Friends and Family

friends-and-family1.jpg

Το πρώτο γυμναστήριο Friends and Family ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 8 χρόνια στη Σταυρούπολη, με στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο «ζεστό» και φιλικό προς τον καθένα, όπως ακριβώς «μαρτυρά» και το όνομά του…

Γρήγορα ο κόσμος της δυτικής Θεσσαλονίκης το ξεχώρισε για την αμεσότητά του και την κατάρτιση των προπονητών του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, να δημιουργηθούν άλλα δύο γυμναστήρια Friends and Family –ένα Ladies στην Πολίχνη και έπειτα ένα ακόμη στον Εύοσμο.

Το Friends and Family είναι ένα γυμναστήριο μέσα στο οποίο θα αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αν η σχέση σου με τη γυμναστική δεν είναι (προς το παρόν) και τόσο θερμή. Εδώ θα σε καλοδεχτούνε και θα καταλάβεις πως σε αντιμετωπίζουν σαν «συνοδοιπόρο» σε αυτό το μαγικό ταξίδι της άσκησης και της ευεξίας.

«Εμείς εδώ για εσάς», θα σου πούνε οι έμπειροι προπονητές του και θα καταλάβεις αμέσως πως το εννοούν, όταν θα δεις το πόσο θα προσέξουν το πρόγραμμα γυμναστικής σου, το οποίο διαμορφώνουν για τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ιατρού Γωγούση 15-19, Σταυρούπολη 2310 668453

Αγνώστου Στρατιώτη 3-5, Πολίχνη 2310 600601

Σμύρνης 34, Εύοσμος 2310 767672

Γυμναστήριο ΑΡΕΝΑ

arena1.jpg

To γυμναστήριο «ΑΡΕΝΑ» λειτουργεί από το 1989 σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αποτελεί ορόσημο στο χώρο του fitness, ειδικά για όλους εμάς που αναζητούμε τον ιδανικό χώρο για συστηματική και ποιοτική προπόνηση.

Αν λοιπόν ψάχνετε τον καλύτερο χώρο για να φτιάξετε τη φυσική σας κατάσταση, να κάνετε τη γυμναστική τρόπο ζωής σας και να σμιλεύσετε το σώμα σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το γυμναστήριο «ΑΡΕΝΑ», στην οδό Νικάνορος 33.

Τα βασικά προτερήματα του γυμναστηρίου «ΑΡΕΝΑ», είναι η εμπειρία χρόνων, αφού λειτουργεί από το 1989 και η άμεση επαφή με όλους εμάς που το επισκεπτόμαστε. Σκοπός τους είναι να μας μεταδώσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και να μας βοηθήσουν να γυμναστούμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Το εξειδικευμένο team γυμναστών του «ΑΡΕΝΑ», με επιστημονική κατάρτιση και πείρα είναι στη διάθεσή μας για να μας προσφέρει ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά και συμβουλές διατροφής και ευεξίας, με θετική ενέργεια, δημιουργώντας μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικάνορος 33-35, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 902933

Oxygen Gym

oxygen-gym1.jpg

Το Oxygen Gym μετρά 22 ολόκληρα χρόνια συνεχούς λειτουργίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την περιοχή και για το κοινό του.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση και εντάσσεται στην κατηγορία των συνοικιακών γυμναστηρίων, γεγονός που μεταφράζεται σε άφθονο μεράκι και αγάπη από όλη την ομάδα του. Στόχος τους διαχρονικά είναι να προσφέρουν στον κάθε αθλούμενο την κατάλληλη υποδομή και τον εξοπλισμό, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του, πάντα υπό την επίβλεψη των προπονητών του γυμναστηρίου.

Στο Oxygen Gym θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εκγύμνασης, όπως personal training, group training, αλλά και εξειδικευμένη προπόνηση για αθλητές. Όλες του τις παροχές θα τις βρείτε σε προσιτές τιμές, μέσα από οικογενειακά πακέτα, αλλά και μεμονωμένες προσφορές.

Το Oxygen Gym είναι γνωστό στη δυτική Θεσσαλονίκη για τα ομαδικά του προγράμματα, που έχουν επιτύχει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο – να έχουν στο επίκεντρο τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά. Οι ασκήσεις των προγραμμάτων των ομαδικών προπονήσεων εντάσσονται στην κυκλική προπόνηση, το functional training και το pilates mat. Παράλληλα, ανανεώνονται τακτικά, οπότε προσφέρουν την απαραίτητη ποικιλία στον αθλούμενο, κάνοντάς τον να αντιμετωπίζει συνεχώς νέες ενδιαφέρουσες προπονητικές προκλήσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 107, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 747777

MOOV Exclusive Fitness Studios

moov1.jpg

Η αλυσίδα των γυμναστηρίων Moov Exclusive Fitness Studios είναι από τους πλέον υπερσύγχρονους χώρους εκγύμνασης, υγείας και ευεξίας στην Θεσσαλονίκη. Τους δύο πανέμορφους αυτούς χώρους θα τους βρείτε στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Καλαμαριά και στη Νέα Κρήνη. Η πρωτοπορία τους είναι το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα στα προγράμματα γυμναστικής από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και τα Σάββατο 10:00 με 14:00.

Η Πηνελόπη Τουρτούρα είναι αυτή που εμπνεύστηκε τη φιλοσοφία του MOOV μόλις πριν πέντε χρόνια και του έδωσε σάρκα και οστά επί της οδού Καλαβρύτων 19 στην Καλαμαριά. Η ίδια είναι απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α., με εξειδίκευση στη μέθοδο Pilates και την άσκηση κατά τη διάρκειας της εγκυμοσύνης, με μεταπτυχιακό στον Αθλητισμό Αναψυχής. Πριν ένα χρόνο, το «όνειρό» της επεκτάθηκε και σε δεύτερο studio, επί της οδού Σμύρνης 1 στη Νέα Κρήνη, με συνοδοιπόρο της τον Μενέλαο Παλαιοδημόπουλο.

Πρόκειται για δύο Boutique Fitness Studios που έχουν ως πυξίδα τους την ολιστική προσέγγιση της άθλησης. Στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους των γυμναστηρίων Moov Exclusive Fitness Studios μπορείτε να βρείτε προγράμματα Pilates και Functional training. Δείτε περισσότερα…

Καλαβρύτων 19, Καλαμαριά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 482444, 6974610380

Σμύρνης 1 & Μιαούλη, Νέα Κρήνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 482444

Pilates Studio Εν δυνάμει

dinamei1.jpg

Το στούντιο Pilates Εν δυνάμει ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007, όταν τρεις φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν και να προσφέρουν όλες τις γνώσεις και την εμπειρία τους πάνω στον αθλητισμό σε έναν χώρο που θα εμπνέει κάθε ηλικία και προσωπικότητα, στην κατεύθυνση της ευεξίας και της άσκησης. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν πιστοί στο όραμα για παροχή υπηρεσιών υψηλού επίπεδου στο χώρο του fitness, με τη φιλοσοφία και την πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός.

Το Εν δυνάμει είναι ένα σύγχρονο στούντιο Pilates στη Θεσσαλονίκη με τρεις διαφορετικές αίθουσες, εξοπλισμένες με 5 αντίστοιχα μηχανήματα η καθεμία. Στον χώρο του θα βρείτε την αίθουσα Pilates Reformer, Pilates Reformer Cadillac και Pilates Reformer Tower.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του γυμναστηρίου εξυπηρετούνται από ένα διευρυμένο ωράριο, με 148 τμήματα την εβδομάδα.

Το Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που περιλαμβάνει ασκήσεις κινητικότητας, διάτασης, ενδυνάμωσης και ισορροπίας, που κρατά το σώμα σε καλή φυσική κατάσταση. Είναι μια αυτοβιωματική μέθοδος την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Έλληνικογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates (1880-1967). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 18 (Στοά Καράσσο), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233295

Emerald Fitness & Health Boutique

emerald-fitness-1.jpg

Το Emerald Fitness & Health Boutique αποτελεί έναν από τους πλέον κατάλληλους χώρους εκγύμνασης στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο στη διαδρομή της ευεξίας και της ολιστικής προπόνησης, σε μία προσέγγιση που συνδυάζει το ανθρώπινο σώμα, το πνεύμα και το μυαλό.

Το Emerald Fitness & Health Boutique προάγει την ουσιαστική σε βάθος εκγύμναση, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια που είναι σημεία αναφοράς στη διαδικασία, έχοντας στόχο την πραγματική υγεία και δύναμη του σώματος, όπως και την εξάλειψη συμπτωμάτων από χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα και συσσωρευμένο άγχος.

Αυτό ακριβώς είναι και το όραμα που κρύβεται πίσω από το Emerald Fitness & Health Boutique - η εξοικείωση του κόσμου με έναν νέο τρόπο ολιστικής γυμναστικής, με στόχο τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο εκγύμνασης του ανθρωπίνου σώματος και όλα αυτά σε ένα luxury περιβάλλον που αποπνέει θετική ενέργεια και μας αποσυμπιέζει από τη δύσκολη καθημερινότητά μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 42, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 233202, 6987180182

Never give up SKG

never-give-up-skg1.jpg

Το Never give up SKG είναι ένα fitness studio που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2019. Ιδιοκτήτης του είναι ο Δημήτρης Ταυλαρίδης, Personal Trainer, Fitness Instructor και σίγουρα ένας ιδανικός συνοδοιπόρος στο ταξίδι της άσκησης, της υγείας και της ευεξίας. Μεγάλη του αδυναμία η καλλισθενική γυμναστική, η οποία αποτελεί τόσο για τον ίδιο όσο και για τους μαθητές του, τρόπο ζωής.

Παράλληλα, «ορκίζεται» στο functional training (λειτουργική γυμναστική), δηλαδή στο πρόγραμμα προπόνησης που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου και που στοχεύει στη βελτίωση της αθλητικής δραστηριότητας ενός υγιούς αθλητή, αλλά και στην αποκατάσταση κινητικών δυσκολιών μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό ή μία ασθένεια.

Όσοι τον γνωρίζουμε ξέρουμε πως ο Δημήτρης Ταυλαρίδης είναι πρότυπο και πηγή έμπνευσης στον χώρο του fitness – χαρακτηρισμοί που ο ίδιος αποποιείται, εμείς ωστόσο οφείλουμε να σας τους μεταφέρουμε, καθώς τους πιστεύουμε βαθιά.

Ο ίδιος ασχολούνταν από παιδί με τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα, ωστόσο στην πρώιμη ενήλικη ζωή του δεν είχε κάνει ακόμη το χόμπι του επάγγελμα. Όλα άλλαξαν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και το οποίο τον καθήλωσε στο κρεβάτι για 6 ολόκληρους μήνες. Με τη βοήθεια του γιατρού του και τη στήριξη της οικογένειάς του, κατάφερε να περπατήσει και πάλι. Από εκεί και έπειτα, το Never give up SKG ήταν μονόδρομος – και τώρα καταλαβαίνετε πως το όνομα του γυμναστηρίου έχει βαθιές ρίζες στην ψυχή του δημιουργού του, μια ολόκληρη φιλοσοφία στην οποία μυεί με ευλάβεια τους αθλούμενούς του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 29, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980813467

F&S Fitness and Sports - Stamatis Ioannis

fs-fitness-and-sports-1.jpg

Το γυμναστήριο F&S Fitness and Sports - Stamatis Ioannis άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά την άνοιξη του 2016. Ο Γιάννης Σταμάτης είναι ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε και όπως μας δηλώνει ήταν ένα όνειρο ζωής. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με κάτι που έχει σχέση με τη γυμναστική», εξομολογείται ο ίδιος.

Ο Γιάννης Σταμάτης ασχολήθηκε για χρόνια με τον αθλητισμό και αυτό του δημιούργησε τη διάθεση να συνεχίσει και επαγγελματικά να βρίσκεται στον χώρο της γυμναστικής. Η είσοδος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν μονόδρομος για τον ίδιο και έπειτα, ως φυσική εξέλιξη η δημιουργία του γυμναστηρίου.

Στο F&S Fitness and Sports - Stamatis Ioannis θα βρείτε σύγχρονες υπηρεσίες άσκησης, όπως free weights, functional training, yoga, pilates, aerial yoga, abs & hips, tabata και όχι μόνο...

Αυτό που κάνει το γυμναστήριο να ξεχωρίζει είναι η εξειδίκευση των ανθρώπων του σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και ο τρόπος λειτουργίας τους στο χώρο, καθώς οι ασκούμενοι που βρίσκονται στη σάλα των ελεύθερων βαρών δεν είναι ποτέ περισσότεροι από 15, αλλά και το ότι όλα τα ομαδικά προγράμματα στην αίθουσα γίνονται ακόμη…και με ένα άτομο! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γιάννη Χαλκίδη 32 (πρώην Κωνσταντινουπόλεως 176)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 072798

Pil & Power by K.S.

pil-power-by-ks1.jpg

Η άσκηση είναι πολύτιμη, τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική μας υγεία. Ωστόσο, παρόλο που οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε τα ευεργετικά της αποτελέσματα, όταν την εντάσσουμε στη ζωή μας, πολλές φορές τη θεωρούμε ανιαρή και παραιτούμαστε. Στο Pil & Power by K.S., έχουν καταφέρει να απογειώσουν όχι μόνο τις δυνατότητές μας στην άσκηση, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο και καλοσχηματισμένο σώμα, αλλά και το ενδιαφέρον μας και τη θέλησή μας να την ακολουθήσουμε.

Η Κατερίνα Σιδηροπούλου έχει δημιουργήσει το Pil & Power με πολλή αγάπη για την γυμναστική, με στόχο να τη μεταλαμπαδεύσει σε όλους εμάς, προάγοντας την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Η Κατερίνα Σιδηροπούλου, ιδιοκτήτρια του Pil & Power, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Ιστιοπλοΐα. Από το νεαρό της ηλικίας της, υπήρξε αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, στο σύλλογο «Ορφέας» Καλαμαριάς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια για ανερχόμενους εκπαιδευτές - γυμναστές/στριες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λασσάνη 3 & Χατζηπαναγιωτίδη 1, Καλαμαριά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 458083, 6945191719, 6971769841

Corpus Exercise Therapy Studio

corpus-exercise-therapy-studio1.jpg

Το Corpus Exercise Therapy Studio ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2019. Πρόκειται για ένα studio γυμναστικής, με εξειδίκευση στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών, που προάγει τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής υγείας, μέσα σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό στον χώρο του Fitness, του Sport Rehabilitation και του Sport Performance.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Studio στεγάζεται σε ισόγειο επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση σε κάθε πληθυσμιακή ομάδα, ΑΜΕΑ καθώς και τραυματισμένα άτομα.

Δημιουργός του είναι η Γωγώ Παπακωνσταντίνου. Η ίδια σπούδασε στη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Λονδίνο με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στον τομέα της πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών στο πανεπιστήμιο του Middlesex University of London. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη από τη σχολή Schroth Best Practise και είναι επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επίβλεψη προγραμμάτων σκολίωσης σε ενήλικες και παιδιά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρατηγού Καλλιδοπούλου 14 – περιοχή Φαλήρου Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 315622

PIN42 fitness studio

pin42-fitness-studio1.jpg

Η εγγραφή στο γυμναστήριο, είναι μία σκέψη που υπάρχει στο μυαλό σχεδόν όλων μας, όσοι επιθυμούμε ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα. Η καλή παρέα και ένα γυμναστήριο-υπόδειγμα που θα μας προσφέρει όλες εκείνες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειαζόμαστε για να ενταχθούμε σε πρόγραμμα, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί μας.

Στο PIN42 – fitness studio, τα βρήκαμε όλα αυτά μαζί, αφού οι άνθρωποι εκεί μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη γυμναστική και μας βοηθούν να επιτύχουμε τους στόχους μας!

H Νατάσσα Χριστοφορίδου έχει δημιουργήσει το PIN42 με πολύ αγάπη για την γυμναστική και θέλει να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη της αυτή. Στόχος της είναι να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στην άσκηση και επιδιώκει την δημιουργία αληθινών σχέσεων που θα διαρκέσουν στον χρόνο.

Απόφοιτη σχολής με ειδικότητα στο GROUP – PRESONAL TRAINING δραστηριοποιείται στον χώρο της άσκησης περισσότερο από 20 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια ειδικεύεται στη μέθοδος pilates με προσανατολισμό την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, έχει ιδιαίτερη αγάπη στην διδασκαλία τμημάτων yoga και είναι prenatal-postnatal exercise specialist. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ξυλούρη 1, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 096471

Fitness Power Base

power-base-fitness1.jpg

Το γυμναστήριο, είναι ένα πολύτιμο δώρο στο σώμα και την υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και η καθιστική ζωή επιβάλλουν το να προσθέσουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Αυτό ήταν και το όραμα τριών κορυφαίων γυμναστών, που δημιούργησαν το «Fitness Power Base» ένα personal training & semi group fitness center, στην οδό Αμπελοκήπων 10, στη Σταυρούπολη.

Τους χαρακτηρίζει η θετική τους διάθεση και η προσήλωση στους στόχους μας. Κύριο μέλημα της ομάδας του «Fitness Power Base» είναι να γυμνάζει όχι μόνο με αποτέλεσμα ένα ωραίο σώμα αλλά κυρίως με στόχο το αίσθημα χαράς και την ψυχολογική ικανοποίηση που νιώθουμε όταν ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η ψυχή του «Fitness Power Base», δεν είναι άλλη, από τους ιδιοκτήτες του, τον Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κοτσαριδη, οι οποίοι είναι πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με καριέρα σε Super League και στο εξωτερικό και με πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα παίδων, νέων και ελπίδων. Αναλαμβάνουν το ρόλο του συνοδοιπόρου στην άθληση και την υγεία μας και αναδεικνύουν την άσκηση προσαρμόζοντάς την στα μέτρα και τις δυνατότητές μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αμπελοκήπων 10, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 070557, 6970164607

















Στο αφιέρωμα Best of Fitness 2024, θα βρείτε 15 από τα καλύτερα Γυμναστήρια & Personal Studios της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

Εsportes by Giota Firfiri

esportes-by-giota-firfiri1.jpg

Το όμορφο, καλοσχηματισμένο σώμα, είναι κρυφό όνειρο όλων μας. Ωστόσο, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής και η ασθματική καθημερινότητα, δε μας επιτρέπει να αφιερώνουμε άφθονο χρόνο στη γυμναστική. Για όλους εμάς που αναρωτιόμαστε πώς να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας, η απάντηση είναι μία: το «Esportes by Giota Firfiri».

Γιατί το «Esportes by Giota Firfiri» είναι ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών με ολοκληρωμένες λύσεις για την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά και την άσκηση με γνώμονα τον άνθρωπο και τον καλύτερο τρόπο ζωής. Η προσωπική της ενασχόληση με κάθε αθλούμενο εξατομικευμένα, τα άμεσα και εξασφαλισμένα αποτελέσματα, η συνεχόμενη προσωπική της καθοδήγηση, το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε αθλούμενο, είναι στοιχεία που μας κάνουν να την ξεχωρίζουμε. Παράλληλα, αποτελεί το παλαιότερο personal studio στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τεράστια γνώση και εμπειρία, που συμβάλλει καθοριστικά όχι μόνο στη διερεύνηση των αναγκών μας, αλλά και στην εγγυημένη επιτυχία των στόχων μας.

Η Γιώτα Φιρφιρή είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, έλαβε πτυχίο με ειδικότητα personal training (Aerobic – Fitness) από την επίσημα αναγνωρισμένη σχολή Fitness Aerobic Championship Exercise (FACE). Διαθέτει επίσης πτυχία pilates, pilates reformer, καθώς και τα πτυχία της εκγύμνασης και αποκατάστασης με το υπερσύγχρονο πολύπλευρο μηχάνημα «TRX», «TRX και QUALIFIED», όλα σε επίπεδο advanced και clinical, καθώς και το «SPORTS MEDICINE SUSPENSION», υποστηρίζοντας άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κούσκουρα 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285570

TopFitness

topfitness1.jpg

Ο όμιλος γυμναστηρίων TopFitness αποτελεί τον μεγαλύτερο στον τομέα του στη Θεσσαλονίκη, με 9 πολυδύναμα γυμναστήρια στο ενεργητικό του και μάλιστα, σε κεντρικές τοποθεσίες, με συνεχή επέκταση και αδιαπραγμάτευτη παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στον χώρο του fitness. Παράλληλα, είναι από τους παλαιότερους στον χώρο, καθώς το πρώτο του γυμναστήριο στην Τούμπα άνοιξε το 1988.

Με όπλα στη φαρέτρα τους τη συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών, την υπευθυνότητα, αλλά και την αγάπη για τη γυμναστική, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Ταυτόχρονα, μία απαράβατη αρχή του TopFitness από την αρχή, ήταν πως η άθληση είναι για όλους, γι’ αυτό και φρόντισαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς – μία αρχή την οποία τιμούν μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά.

Ο βασικός στόχος της ομάδας των γυμναστηρίων TopFitness είναι να εμπνεύσουν τους αθλούμενους κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης να κάνουν τη γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα γυμναστήρια του ομίλου θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το team του δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται και να παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στο fitness για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις γυμναστηρίων:

  • Ανδρέα Χανδρινού 12, Τούμπα - 2316008710
  • Εγνατίας 1, Κέντρο - 2310500335
  • Αγ. Δημητρίου 159Α, AllStar Κυανός Σταυρός - 2310200002
  • Λεωφ. Παπανικολάου 30, Πεύκα - 2310582275
  • Κων/νου Παλαιολόγου 67, Σταυρούπολη - 2310641877
  • Κωνσταντινουπόλεως 118 με Μητροπούλου 34, Ιπποκράτειο - 2310859388
  • Σαράφη 2, Τριανδρία - 2310900002
  • Ακαδήμου 81Α, Εύοσμος - 2310707500
  • Ομήρου 21 (περιοχήΠαπάφη), Studio Top Fitness Elite – 2316021994

Yava Fitness Centers

yava-fitness-centers1.jpg

Η αλυσίδα γυμναστηρίων Yava Fitness Centers δημιουργήθηκε το 2011 και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα και Ρόδο.

Στην Θεσσαλονίκη, το Yava Τούμπας άνοιξε τις πόρτες του το 2014, ενώ το Yava Ευόσμου τον Φεβρουάριο του 2022. Πρόκειται για δύο γυμναστήρια που ανταποκρίνονται πλήρως στα αυστηρά πρωτόκολλα της αλυσίδας και τα οποία έχουν κάνει τη διαφορά λόγω του άρτιου εξοπλισμού τους, του καταρτισμένου team γυμναστών, της ποικιλίας μορφών άσκησης και βέβαια, για τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Βασική τους φιλοσοφία είναι να κάνουν το fitness τρόπο ζωής για όλους, ανεξάρτητα από τη φυσική και την οικονομική τους κατάσταση. Και αυτό το αποδεικνύουν συνεχώς δίνοντας την ευκαιρία στον εκάστοτε αθλούμενο να γυμνάζεται απεριόριστα στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Τα Yava Τούμπας και Ευόσμου έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των μελών τους, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε όλους ανεξαιρέτως, προσφέροντας μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών ευεξίας και fitness. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Θ.Χαρίση 112, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 989565

Σμύρνης 39 , Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 707066

Friends and Family

friends-and-family1.jpg

Το πρώτο γυμναστήριο Friends and Family ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 8 χρόνια στη Σταυρούπολη, με στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο «ζεστό» και φιλικό προς τον καθένα, όπως ακριβώς «μαρτυρά» και το όνομά του…

Γρήγορα ο κόσμος της δυτικής Θεσσαλονίκης το ξεχώρισε για την αμεσότητά του και την κατάρτιση των προπονητών του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, να δημιουργηθούν άλλα δύο γυμναστήρια Friends and Family –ένα Ladies στην Πολίχνη και έπειτα ένα ακόμη στον Εύοσμο.

Το Friends and Family είναι ένα γυμναστήριο μέσα στο οποίο θα αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αν η σχέση σου με τη γυμναστική δεν είναι (προς το παρόν) και τόσο θερμή. Εδώ θα σε καλοδεχτούνε και θα καταλάβεις πως σε αντιμετωπίζουν σαν «συνοδοιπόρο» σε αυτό το μαγικό ταξίδι της άσκησης και της ευεξίας.

«Εμείς εδώ για εσάς», θα σου πούνε οι έμπειροι προπονητές του και θα καταλάβεις αμέσως πως το εννοούν, όταν θα δεις το πόσο θα προσέξουν το πρόγραμμα γυμναστικής σου, το οποίο διαμορφώνουν για τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ιατρού Γωγούση 15-19, Σταυρούπολη 2310 668453

Αγνώστου Στρατιώτη 3-5, Πολίχνη 2310 600601

Σμύρνης 34, Εύοσμος 2310 767672

Γυμναστήριο ΑΡΕΝΑ

arena1.jpg

To γυμναστήριο «ΑΡΕΝΑ» λειτουργεί από το 1989 σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αποτελεί ορόσημο στο χώρο του fitness, ειδικά για όλους εμάς που αναζητούμε τον ιδανικό χώρο για συστηματική και ποιοτική προπόνηση.

Αν λοιπόν ψάχνετε τον καλύτερο χώρο για να φτιάξετε τη φυσική σας κατάσταση, να κάνετε τη γυμναστική τρόπο ζωής σας και να σμιλεύσετε το σώμα σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το γυμναστήριο «ΑΡΕΝΑ», στην οδό Νικάνορος 33.

Τα βασικά προτερήματα του γυμναστηρίου «ΑΡΕΝΑ», είναι η εμπειρία χρόνων, αφού λειτουργεί από το 1989 και η άμεση επαφή με όλους εμάς που το επισκεπτόμαστε. Σκοπός τους είναι να μας μεταδώσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και να μας βοηθήσουν να γυμναστούμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Το εξειδικευμένο team γυμναστών του «ΑΡΕΝΑ», με επιστημονική κατάρτιση και πείρα είναι στη διάθεσή μας για να μας προσφέρει ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά και συμβουλές διατροφής και ευεξίας, με θετική ενέργεια, δημιουργώντας μία σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικάνορος 33-35, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 902933

Oxygen Gym

oxygen-gym1.jpg

Το Oxygen Gym μετρά 22 ολόκληρα χρόνια συνεχούς λειτουργίας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την περιοχή και για το κοινό του.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση και εντάσσεται στην κατηγορία των συνοικιακών γυμναστηρίων, γεγονός που μεταφράζεται σε άφθονο μεράκι και αγάπη από όλη την ομάδα του. Στόχος τους διαχρονικά είναι να προσφέρουν στον κάθε αθλούμενο την κατάλληλη υποδομή και τον εξοπλισμό, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του, πάντα υπό την επίβλεψη των προπονητών του γυμναστηρίου.

Στο Oxygen Gym θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εκγύμνασης, όπως personal training, group training, αλλά και εξειδικευμένη προπόνηση για αθλητές. Όλες του τις παροχές θα τις βρείτε σε προσιτές τιμές, μέσα από οικογενειακά πακέτα, αλλά και μεμονωμένες προσφορές.

Το Oxygen Gym είναι γνωστό στη δυτική Θεσσαλονίκη για τα ομαδικά του προγράμματα, που έχουν επιτύχει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο – να έχουν στο επίκεντρο τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά. Οι ασκήσεις των προγραμμάτων των ομαδικών προπονήσεων εντάσσονται στην κυκλική προπόνηση, το functional training και το pilates mat. Παράλληλα, ανανεώνονται τακτικά, οπότε προσφέρουν την απαραίτητη ποικιλία στον αθλούμενο, κάνοντάς τον να αντιμετωπίζει συνεχώς νέες ενδιαφέρουσες προπονητικές προκλήσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 107, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 747777

MOOV Exclusive Fitness Studios

moov1.jpg

Η αλυσίδα των γυμναστηρίων Moov Exclusive Fitness Studios είναι από τους πλέον υπερσύγχρονους χώρους εκγύμνασης, υγείας και ευεξίας στην Θεσσαλονίκη. Τους δύο πανέμορφους αυτούς χώρους θα τους βρείτε στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Καλαμαριά και στη Νέα Κρήνη. Η πρωτοπορία τους είναι το ευέλικτο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα στα προγράμματα γυμναστικής από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και τα Σάββατο 10:00 με 14:00.

Η Πηνελόπη Τουρτούρα είναι αυτή που εμπνεύστηκε τη φιλοσοφία του MOOV μόλις πριν πέντε χρόνια και του έδωσε σάρκα και οστά επί της οδού Καλαβρύτων 19 στην Καλαμαριά. Η ίδια είναι απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α., με εξειδίκευση στη μέθοδο Pilates και την άσκηση κατά τη διάρκειας της εγκυμοσύνης, με μεταπτυχιακό στον Αθλητισμό Αναψυχής. Πριν ένα χρόνο, το «όνειρό» της επεκτάθηκε και σε δεύτερο studio, επί της οδού Σμύρνης 1 στη Νέα Κρήνη, με συνοδοιπόρο της τον Μενέλαο Παλαιοδημόπουλο.

Πρόκειται για δύο Boutique Fitness Studios που έχουν ως πυξίδα τους την ολιστική προσέγγιση της άθλησης. Στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους των γυμναστηρίων Moov Exclusive Fitness Studios μπορείτε να βρείτε προγράμματα Pilates και Functional training. Δείτε περισσότερα…

Καλαβρύτων 19, Καλαμαριά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 482444, 6974610380

Σμύρνης 1 & Μιαούλη, Νέα Κρήνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 482444

Pilates Studio Εν δυνάμει

dinamei1.jpg

Το στούντιο Pilates Εν δυνάμει ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007, όταν τρεις φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν και να προσφέρουν όλες τις γνώσεις και την εμπειρία τους πάνω στον αθλητισμό σε έναν χώρο που θα εμπνέει κάθε ηλικία και προσωπικότητα, στην κατεύθυνση της ευεξίας και της άσκησης. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν πιστοί στο όραμα για παροχή υπηρεσιών υψηλού επίπεδου στο χώρο του fitness, με τη φιλοσοφία και την πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός.

Το Εν δυνάμει είναι ένα σύγχρονο στούντιο Pilates στη Θεσσαλονίκη με τρεις διαφορετικές αίθουσες, εξοπλισμένες με 5 αντίστοιχα μηχανήματα η καθεμία. Στον χώρο του θα βρείτε την αίθουσα Pilates Reformer, Pilates Reformer Cadillac και Pilates Reformer Tower.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του γυμναστηρίου εξυπηρετούνται από ένα διευρυμένο ωράριο, με 148 τμήματα την εβδομάδα.

Το Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που περιλαμβάνει ασκήσεις κινητικότητας, διάτασης, ενδυνάμωσης και ισορροπίας, που κρατά το σώμα σε καλή φυσική κατάσταση. Είναι μια αυτοβιωματική μέθοδος την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Έλληνικογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates (1880-1967). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 18 (Στοά Καράσσο), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233295

Emerald Fitness & Health Boutique

emerald-fitness-1.jpg

Το Emerald Fitness & Health Boutique αποτελεί έναν από τους πλέον κατάλληλους χώρους εκγύμνασης στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να σας καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο στη διαδρομή της ευεξίας και της ολιστικής προπόνησης, σε μία προσέγγιση που συνδυάζει το ανθρώπινο σώμα, το πνεύμα και το μυαλό.

Το Emerald Fitness & Health Boutique προάγει την ουσιαστική σε βάθος εκγύμναση, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια που είναι σημεία αναφοράς στη διαδικασία, έχοντας στόχο την πραγματική υγεία και δύναμη του σώματος, όπως και την εξάλειψη συμπτωμάτων από χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα και συσσωρευμένο άγχος.

Αυτό ακριβώς είναι και το όραμα που κρύβεται πίσω από το Emerald Fitness & Health Boutique - η εξοικείωση του κόσμου με έναν νέο τρόπο ολιστικής γυμναστικής, με στόχο τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο εκγύμνασης του ανθρωπίνου σώματος και όλα αυτά σε ένα luxury περιβάλλον που αποπνέει θετική ενέργεια και μας αποσυμπιέζει από τη δύσκολη καθημερινότητά μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 42, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 233202, 6987180182

Never give up SKG

never-give-up-skg1.jpg

Το Never give up SKG είναι ένα fitness studio που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2019. Ιδιοκτήτης του είναι ο Δημήτρης Ταυλαρίδης, Personal Trainer, Fitness Instructor και σίγουρα ένας ιδανικός συνοδοιπόρος στο ταξίδι της άσκησης, της υγείας και της ευεξίας. Μεγάλη του αδυναμία η καλλισθενική γυμναστική, η οποία αποτελεί τόσο για τον ίδιο όσο και για τους μαθητές του, τρόπο ζωής.

Παράλληλα, «ορκίζεται» στο functional training (λειτουργική γυμναστική), δηλαδή στο πρόγραμμα προπόνησης που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου και που στοχεύει στη βελτίωση της αθλητικής δραστηριότητας ενός υγιούς αθλητή, αλλά και στην αποκατάσταση κινητικών δυσκολιών μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό ή μία ασθένεια.

Όσοι τον γνωρίζουμε ξέρουμε πως ο Δημήτρης Ταυλαρίδης είναι πρότυπο και πηγή έμπνευσης στον χώρο του fitness – χαρακτηρισμοί που ο ίδιος αποποιείται, εμείς ωστόσο οφείλουμε να σας τους μεταφέρουμε, καθώς τους πιστεύουμε βαθιά.

Ο ίδιος ασχολούνταν από παιδί με τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα, ωστόσο στην πρώιμη ενήλικη ζωή του δεν είχε κάνει ακόμη το χόμπι του επάγγελμα. Όλα άλλαξαν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και το οποίο τον καθήλωσε στο κρεβάτι για 6 ολόκληρους μήνες. Με τη βοήθεια του γιατρού του και τη στήριξη της οικογένειάς του, κατάφερε να περπατήσει και πάλι. Από εκεί και έπειτα, το Never give up SKG ήταν μονόδρομος – και τώρα καταλαβαίνετε πως το όνομα του γυμναστηρίου έχει βαθιές ρίζες στην ψυχή του δημιουργού του, μια ολόκληρη φιλοσοφία στην οποία μυεί με ευλάβεια τους αθλούμενούς του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 29, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980813467

F&S Fitness and Sports - Stamatis Ioannis

fs-fitness-and-sports-1.jpg

Το γυμναστήριο F&S Fitness and Sports - Stamatis Ioannis άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά την άνοιξη του 2016. Ο Γιάννης Σταμάτης είναι ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε και όπως μας δηλώνει ήταν ένα όνειρο ζωής. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με κάτι που έχει σχέση με τη γυμναστική», εξομολογείται ο ίδιος.

Ο Γιάννης Σταμάτης ασχολήθηκε για χρόνια με τον αθλητισμό και αυτό του δημιούργησε τη διάθεση να συνεχίσει και επαγγελματικά να βρίσκεται στον χώρο της γυμναστικής. Η είσοδος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν μονόδρομος για τον ίδιο και έπειτα, ως φυσική εξέλιξη η δημιουργία του γυμναστηρίου.

Στο F&S Fitness and Sports - Stamatis Ioannis θα βρείτε σύγχρονες υπηρεσίες άσκησης, όπως free weights, functional training, yoga, pilates, aerial yoga, abs & hips, tabata και όχι μόνο...

Αυτό που κάνει το γυμναστήριο να ξεχωρίζει είναι η εξειδίκευση των ανθρώπων του σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και ο τρόπος λειτουργίας τους στο χώρο, καθώς οι ασκούμενοι που βρίσκονται στη σάλα των ελεύθερων βαρών δεν είναι ποτέ περισσότεροι από 15, αλλά και το ότι όλα τα ομαδικά προγράμματα στην αίθουσα γίνονται ακόμη…και με ένα άτομο! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γιάννη Χαλκίδη 32 (πρώην Κωνσταντινουπόλεως 176)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 072798

Pil & Power by K.S.

pil-power-by-ks1.jpg

Η άσκηση είναι πολύτιμη, τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική μας υγεία. Ωστόσο, παρόλο που οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε τα ευεργετικά της αποτελέσματα, όταν την εντάσσουμε στη ζωή μας, πολλές φορές τη θεωρούμε ανιαρή και παραιτούμαστε. Στο Pil & Power by K.S., έχουν καταφέρει να απογειώσουν όχι μόνο τις δυνατότητές μας στην άσκηση, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο και καλοσχηματισμένο σώμα, αλλά και το ενδιαφέρον μας και τη θέλησή μας να την ακολουθήσουμε.

Η Κατερίνα Σιδηροπούλου έχει δημιουργήσει το Pil & Power με πολλή αγάπη για την γυμναστική, με στόχο να τη μεταλαμπαδεύσει σε όλους εμάς, προάγοντας την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Η Κατερίνα Σιδηροπούλου, ιδιοκτήτρια του Pil & Power, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην Ιστιοπλοΐα. Από το νεαρό της ηλικίας της, υπήρξε αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, στο σύλλογο «Ορφέας» Καλαμαριάς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια για ανερχόμενους εκπαιδευτές - γυμναστές/στριες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λασσάνη 3 & Χατζηπαναγιωτίδη 1, Καλαμαριά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 458083, 6945191719, 6971769841

Corpus Exercise Therapy Studio

corpus-exercise-therapy-studio1.jpg

Το Corpus Exercise Therapy Studio ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2019. Πρόκειται για ένα studio γυμναστικής, με εξειδίκευση στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών, που προάγει τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής υγείας, μέσα σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό στον χώρο του Fitness, του Sport Rehabilitation και του Sport Performance.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Studio στεγάζεται σε ισόγειο επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση σε κάθε πληθυσμιακή ομάδα, ΑΜΕΑ καθώς και τραυματισμένα άτομα.

Δημιουργός του είναι η Γωγώ Παπακωνσταντίνου. Η ίδια σπούδασε στη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Λονδίνο με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στον τομέα της πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών στο πανεπιστήμιο του Middlesex University of London. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη από τη σχολή Schroth Best Practise και είναι επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την επίβλεψη προγραμμάτων σκολίωσης σε ενήλικες και παιδιά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρατηγού Καλλιδοπούλου 14 – περιοχή Φαλήρου Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 315622

PIN42 fitness studio

pin42-fitness-studio1.jpg

Η εγγραφή στο γυμναστήριο, είναι μία σκέψη που υπάρχει στο μυαλό σχεδόν όλων μας, όσοι επιθυμούμε ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα. Η καλή παρέα και ένα γυμναστήριο-υπόδειγμα που θα μας προσφέρει όλες εκείνες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειαζόμαστε για να ενταχθούμε σε πρόγραμμα, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί μας.

Στο PIN42 – fitness studio, τα βρήκαμε όλα αυτά μαζί, αφού οι άνθρωποι εκεί μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη γυμναστική και μας βοηθούν να επιτύχουμε τους στόχους μας!

H Νατάσσα Χριστοφορίδου έχει δημιουργήσει το PIN42 με πολύ αγάπη για την γυμναστική και θέλει να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη της αυτή. Στόχος της είναι να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στην άσκηση και επιδιώκει την δημιουργία αληθινών σχέσεων που θα διαρκέσουν στον χρόνο.

Απόφοιτη σχολής με ειδικότητα στο GROUP – PRESONAL TRAINING δραστηριοποιείται στον χώρο της άσκησης περισσότερο από 20 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια ειδικεύεται στη μέθοδος pilates με προσανατολισμό την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, έχει ιδιαίτερη αγάπη στην διδασκαλία τμημάτων yoga και είναι prenatal-postnatal exercise specialist. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ξυλούρη 1, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 096471

Fitness Power Base

power-base-fitness1.jpg

Το γυμναστήριο, είναι ένα πολύτιμο δώρο στο σώμα και την υγεία μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και η καθιστική ζωή επιβάλλουν το να προσθέσουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας, βελτιώνοντας συνολικά την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Αυτό ήταν και το όραμα τριών κορυφαίων γυμναστών, που δημιούργησαν το «Fitness Power Base» ένα personal training & semi group fitness center, στην οδό Αμπελοκήπων 10, στη Σταυρούπολη.

Τους χαρακτηρίζει η θετική τους διάθεση και η προσήλωση στους στόχους μας. Κύριο μέλημα της ομάδας του «Fitness Power Base» είναι να γυμνάζει όχι μόνο με αποτέλεσμα ένα ωραίο σώμα αλλά κυρίως με στόχο το αίσθημα χαράς και την ψυχολογική ικανοποίηση που νιώθουμε όταν ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η ψυχή του «Fitness Power Base», δεν είναι άλλη, από τους ιδιοκτήτες του, τον Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κοτσαριδη, οι οποίοι είναι πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με καριέρα σε Super League και στο εξωτερικό και με πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα παίδων, νέων και ελπίδων. Αναλαμβάνουν το ρόλο του συνοδοιπόρου στην άθληση και την υγεία μας και αναδεικνύουν την άσκηση προσαρμόζοντάς την στα μέτρα και τις δυνατότητές μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αμπελοκήπων 10, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 070557, 6970164607

















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία