- SOCIAL - Mania

  • Κι όμως! Ταυτίζουν τον Sin Boy με τον Καζαντζίδη στο Youtube

    Τα λόγια του Στέλιου Καζαντζίδη με όσα γράφει στα Instastories ο Sin Boy ταυτίζουν χρήστες του διαδικτύου στο Youtube. Είναι γνωστό, πως στα τελευταία χρόνια της ζωής του ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής κατηγορούσε δισκογραφική εταιρεία και συγκεκριμένα πρόσωπα για τους λόγους που σταμάτησε να τραγουδάει, ενώ σε συνεντεύξεις τους έκανε λόγο συχνά για «εβραϊκή κοινότητα» που ελέγχει το σύστημα.

    Πριν από λίγες ημέρες, ο Sin Boy ξεκίνησε να γράφει διάφορα πράγματα στο instagram που προκάλεσαν αντιδράσεις και απασχόλησαν το διαδίκτυο. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και instastories στα οποία ανέγραφε ότι η μουσική βιομηχανία ελέγχεται από τους Illuminati και πως τα έχουν βάλει μαζί του. Μάλιστα, έλεγε πως, δεν θέλει να έχει την τύχη του Τζάστιν Μπίμπερ που "αναγκάστηκε να αποσυρθεί", ούτε του Μάικλ Τζάκσον και υποστήριζε πως έχει δεχθεί απειλές. 

    Κάποιοι, διαβάζοντας όλα αυτά συνέδεσαν τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον δημοφιλή ράπερ. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στα σχόλια του παρακάτω βίντεο, την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν χρήστες που ταυτίζουν τα λεγόμενα τους.  

    Κάποια από τα σχόλια:

    «Ποιος ήρθε από Sin Boy; Και πιστεύει ότι έχει δίκιο για Καζαντζίδη και Παντελίδη;»

    «Όλοι λένε τρελό τον Sin Boy αλλά ξέρει τι λέει και πώς του την έφεραν απ’ την εταιρεία. Ο Στελάρας άδικα φώναζε? Και αυτόν τρελό τον έλεγαν αλλά είχε τα δίκια του».

    «… εδώ το Καζαντζίδη βγάλατε τρελό στον sin boy θα κολλούσατε? Είμαστε άχρηστος λαός κ αυτό φαίνεται από παντού!»

    «Τα είπε και δεν τον πίστεψε κάνεις ανοίξτε τα μάτια σας ή ιστορία επαναλάβετε ο Αγκουστιν γκεγκα (Sin Boy) μιλάει και λέει ακριβώς τα ίδια ανοίξτε τα μάτια σας»


    Θεολόγος Ηλιού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ