- SOCIAL - Mania

  • Ήρθε - επιτέλους- το unsend στο Facebook Messenger

    Τη δυνατότητα να "ξεστείλουν" τα μηνύματα που είτε δεν ήθελαν εξαρχής να στείλουν, είτε μετάνιωσαν γι' αυτά, έχουν επιτέλους οι χρήστες του Facebook Messenger, καθώς η εταιρεία έκανε το όνειρο του κάθε... μεθυσμένου μηνυματάκια, πραγματικότητα.

    Από σήμερα, λοιπόν, οι χρήστες των συσκευών Android και iOS έχουν την δυνατότητα να... ξεστέλνουν τα μηνύματά τους με μια ιδιαίτερα εύκολη κι απλή διαδικασία. 

    Ο χρήστης, λοιπόν, κρατά πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που τον ενδιαφέρει και ανάμεσα στις επιλογές εμφανίζεται και το "Remove for Everyone" για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξει μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

    Και φυσικά, το Unsend είναι πολύ διαφορετικό από το Delete, καθώς με το δεύτερο απλά διαγράφεται το μήνυμα από την πλευρά του αποστολέα και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Σημειώστε, όμως, ότι στην περίπτωση του "Remove for Everyone" ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει. Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ