ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δολοφονία Άλκη: 21χρονο μη σεσημασμένο "δείχνουν" ως δράστη οι συλληφθέντες της Κυριακής (βίντεο)

Έχουν εκδοθεί εντάλματα για άλλα δυο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Αλβανός που διέφυγε στη χώρα του - Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ανάμεσα στους συλληφθέντες

 07/02/2022 07:05

Δολοφονία Άλκη: 21χρονο μη σεσημασμένο "δείχνουν" ως δράστη οι συλληφθέντες της Κυριακής (βίντεο)
INTIME NEWS
Με ταχύτατους ρυθμούς φαίνεται πως προχωρούν εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία από το απόγευμα της Κυριακής και βρίσκονται κοντά στη σύλληψη δυο ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη ο οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Κατά συνέπεια, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι μέχρι στιγμής εννέα, ηλικίας 20 έως 23 ετών.

21χρονο μη σεσημασμένο "δείχνουν" ομόφωνα οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες της Κυριακής 

Νεότερες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αναφέρουν πως ομόφωνα οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες "δείχνουν" ως δράστη της στυγερής δολοφονίας του Άλκη, έναν 21χρονο Έλληνα υπήκοο, ο οποίος δεν είναι σεσημασμένος. 

Δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ και γι’ αυτό με εισαγγελική παραγγελία θα ληφθούν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό του. Αυτό που περιμένουν πλέον οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι να ταυτοποιηθεί αυτός ο συλληφθείς και επίσημα μέσα από τα εργαστήρια στα οποία θα σταλούν τα δείγματα ότι ήταν αυτός που κρατούσε το δρεπάνι. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες. Παράλληλα οι συλληφθέντες λένε ότι ο 23χρονος που έχει συλληφθεί πρώτος, δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο όπως υποστήριζε και ίδιος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας από 20 έως 23 ετών ενώ οι τέσσερις από τους οκτώ έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία, εμπλεκόμενοι σε διάφορες υποθέσεις.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο Αλβανός που φέρεται να διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση, ενώ ο δεύτερος, όπως αναφέρει η Καθημερινή, έχει έδρα την Αθήνα και ανήκει σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας, στον οποίο πραγματοποίησε έφοδο η ΕΛ.ΑΣ., στην Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών, περιλαμβάνονται συνολικά 11 άτομα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας. Πρόκειται για σεσημασμένους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, με το DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματά τους να τους «δένουν» με τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νεαρού.

Οι 8 συλλήψεις της Κυριακής

Το απόγευμα της Κυριακής (λίγο μετά τις 19:00) η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Αρχικά, λοιπόν, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Αυτοί οι τέσσερις πρώτοι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19, 20, 21 και 22 ετών, ενώ όλοι τους έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για μικροεγκλήματα. Μάλιστα, οι τρεις εξ αυτών είναι Έλληνες και ο άλλος Αλβανός.

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγες ώρες μετά, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα. Αυτοί οι συλληφθέντες είναι επίσης νεαροί, γεννημένοι το 2001 και το 2002, αντίστοιχα, ενώ και αυτοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022», ανέφερε η δεύτερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο συλλήψεις ανακοινώθηκαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και πρόκειται για δύο Έλληνες, ο ένας γεννημένος το 1999 και ο άλλος το 2001. «Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης», ανέφερε η τελευταία, χρονικά, ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Σεσημασμένοι» οι έξι από τους συλληφθέντες

Τα έξι πρόσωπα από τα έντεκα που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ανήκαν στον ίδιο σύνδεσμο με εκείνον που ανήκε και ο 23χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή. 

Ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου μαύρου αυτοκινήτου που φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνο το αυτοκίνητο που μπαίνει ανάποδα στο στενό προκειμένου να φύγουν γρήγορα από το σημείο όπου ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του πνοή από τα βάρβαρα χτυπήματά τους.

Θεοδωρικάκος: «Πρέπει να μπει τέλος στον χουλιγκανισμό, οι σύνδεσμοι φιλάθλων που λειτουργούν παράνομα κλείνουν

«Είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη Δικαιοσύνη, για το Κράτος Δικαίου, για την ελληνική Πολιτεία να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να συρθούν στη Δικαιοσύνη, είναι το ελάχιστο που οφείλει κανείς στον αδικοχαμένο Άλκη», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «Οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι έχασαν το παλικάρι τους, τον λεβέντη τους, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτό το παιδί στη ζωή τους» και πρόσθεσε ότι «τώρα τουλάχιστον γνωρίζουν πως θα αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε πως είναι οκτώ οι συλλήψεις, συν ο 23χρονος Αλβανός που έχει συλληφθεί. «Εν τω συνόλω είναι 11 οι συλλήψεις. Οι 6 από αυτούς είναι σεσημασμένοι» είπε και έκανε λόγο «για μία αγέλη, για μία συμμορία που με απάνθρωπο τρόπο αφαίρεσαν τη ζωή ενός συνομιλήκου τους γιατί ήταν άλλη ομάδα».

Για τη διαφυγή υπόπτου στην Αλβανία ξεκαθάρισε πως «η Ελληνική Αστυνομία "ξέρει" και μπορεί να κάνει τη δουλειά της».

Για τις καταγγελίες του συνηγόρου της οικογένειας του άτυχου Άλκη, Αλέξη Κούγια για προσπάθεια συγκάλυψης δήλωσε «ότι κάθε καταγγελία που είναι συγκεκριμένη και επώνυμη θα διερευνάται. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για συγκάλυψη, το αντίθετο συμβαίνει. Σε ελάχιστες ημέρες η Αστυνομία τούς έχει συλλάβει όλους».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η εισαγγελική Αρχή και η Αστυνομία έχουν ενεργήσει τάχιστα, ωστόσο και η Δικαιοσύνη να απονέμεται πάρα πολύ γρήγορα για να μην καθυστερούν οι δίκες».

Όπως τόνισε, «πρέπει να μπει τέλος στον χουλιγκανισμό, οι σύνδεσμοι φιλάθλων που λειτουργούν παράνομα κλείνουν, ήδη η Αστυνομία έχει κάνει πάρα πολλές εφόδους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ θα πάρουν την ευθύνη των λεσχών-φίλων των ομάδων και δεν θα πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα μιας ομάδας για να κάνει βιαιότητες».

Τέλος, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα πάρει όποιο μέτρο χρειάζεται για να μπει τέλος σε κάθε καθεστώς που βοηθά τη βία.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ανάμεσα στους συλληφθέντες

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Δύο από τους οκτώ χθεσινούς συλληφθέντες φέρονται να ταυτοποιούνται ως οι δολοφόνοι του 19χρονου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, οι δύο από τους οκτώ φέρονται να ταυτοποιούνται ως οι δολοφόνοι του 19χρονου, καθώς ενετικά και δακτυλικά αποτυπώματά τους βρέθηκαν στο μοιραίο δρεπάνι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τρεις από τους συλληφθέντες, φέρονται να παραδέχονται πως ήταν παρόντες στη δολοφονική επίθεση. Υπενθυμίζεται πως και ο 23χρομνος που κατηγορείται ως ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον 19χρονο Αλκη, φέρεται να έχει παραδεχθεί πως ήταν παρών στο σημείο αλλά δεν είχε καμία ανάμειξη ούτε με τη δολοφονία ούτε με τον ξυλοδαρμό των άλλων μελών της παρέας.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία - Έχει το παρατσούκλι «εκτός νόμου»

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν τον 20χρονο φερόμενο συνεργό του δράστη, ο οποίος διέφυγε από τη χώρα μας προς την Αλβανία στις 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ωστόσο όταν τον αναζήτησαν, διαπίστωσαν ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Την ίδια ώρα, στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί σειρά φωτογραφιών, οι οποίες φέρονται να απεικονίζουν τον 20χρονο να φωτογραφίζεται με ομάδα Αλβανών εθνικιστών, ενώ γίνεται λόγος για συμμετοχή του σε πυρήνες σκληρών χούλιγκανς της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, στα social media ο 20χρονος φέρεται να εμφανίζεται με το παρατσούκλι «εκτός νόμου» (Geri Outlaw).

Ο 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη, ενώ οι δυο τους φέρεται να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Μάλιστα, οι Αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ο συγκεκριμένος 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη, καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται κοντά στον σύνδεσμο που πήγαν, μετά τον φόνο, ο 23χρονος και οι συνεργοί της δολοφονίας οι οποίοι και αναζητούνται.

Ερωτώμενος αν έχουν βάσει οι πληροφορίες που διακινούνται για το αν υπήρξε διαφυγή ενός εκ των δραστών στο εξωτερικό, ο Λ. Οικονόμου δήλωσε: «Το θέμα είναι σε πλήρη εξέλιξη, διέπεται από το πλαίσιο της μυστικότητας και εκ της θέσεώς μου δεν θα μπορούσα να αναφερθώ. Μπορώ όμως να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε γρήγορα και συντεταγμένα συνεχίζει με τον ίδιο εντατικό ρυθμό και για τη σύλληψη των υπολοίπων που πήραν μέρος στη συμπλοκή. Αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες για την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη».

Όπως έχει γίνει γνωστό, για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 




Απολογείται σήμερα ο 23χρονος

Ο 9ος κατηγορούμενος που θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας και θα λογοδοτήσει για τη δολοφονική επίθεση είναι 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί ένα 24ωρο μετά το αιματηρό επεισόδιο. Διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στα δικαστήρια και καταδικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή για τις κατηγορίες της λειτουργίας λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή μέσων επίθεσης, κατοχή κροτίδων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς έχει ποινικό παρελθόν και εκκρεμεί δίκη από το 2019 για μια επίθεση "καρμπόν" που είχε κάνει εναντίον οπαδών άλλης ομάδας, ενώ φέρεται να είχε συμμετάσχει και στα άγρια επεισόδια του 2017, στον Βόλο, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τι θα ισχυριστεί

Ο 23χρονος που αρχικά τηρούσε άκαμπτη στάση αρνούμενος τα πάντα, παραδέχεται τώρα ότι βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου. Σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του, Θεόδωρου Σιμόπουλου, ο ίδιος παραδέχεται ότι βρισκόταν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, αλλά δεν δολοφόνησε ο ίδιος τον 19χρονο, ούτε ήρθε σε φυσική επαφή με τους δύο τραυματίες φίλους του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο 23χρονος υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι το βράδυ της δολοφονίας. Η τελική στάση που θα κρατήσει ο κατηγορούμενος αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα Δευτέρα (07/02), όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση.

Κούγιας: «Τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών των ομάδων»

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στους δράστες της επίθεσης, υποστηρίζοντας πως «τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών των ομάδων».

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με συνδέσμους. Αυτοί έχουν τον μανδύα του συνδέσμου και του οπαδού. Τα πρόσωπα αυτά, η ηγετική ομάδα που είναι 3-4, είναι πολύ γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών ομάδων. Δεν έχουν όλοι υγιές επαγγελματικό περιβάλλον. Κάποιοι έκαναν χρήματα με ακραίες εγκληματικές πράξεις, με λαθρεμπόριο πετρελαίου, ναρκωτικών, τσιγάρων. Δεν είναι όλοι οι ιδιοκτήτες υγιείς», ανέφερε ο δικηγόρος, και πρόσθεσε:

«Αυτή η εγκληματική ομάδα, οι ιδιοκτήτες αλλά και πολλοί από αυτούς, έχουν διεισδύσει στην αστυνομία και έχουν διασυνδέσεις, το ίδιο και σε άλλους φορείς πολύ σημαντικούς».

«Παντελώς άσχετοι όσοι θα πάνε στη σύσκεψη για την οπαδική βία»

«Έχουν συλληφθεί δέκα πρόσωπα και καταζητούνται δύο αν δεν κάνω λάθος. Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι τα δέκα αυτά πρόσωπα έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία εις βάρος του Αλκιβιάδη και της απόπειρας αυτοκτονίας εις βάρος των άλλων δύο προσώπων, είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη» επεσήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντα 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Βεβαίως έφυγε ένας και δεν πρόκειται να εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα ούτε έναν, ακόμα κι αν έχει σκοτώσει δέκα. Το διεθνές ένταλμα για την Αλβανία δεν έχει καμία ισχύ. Έχει ισχύ μόνο για την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ακόμα.

Αναφερθείς στην προγραμματισμένη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλοι αυτοί που θα πάνε στη σύσκεψη είναι παντελώς άσχετοι. Γίνεται μια σύσκεψη για λόγους επικοινωνιακούς. Είναι δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να ξέρει πώς λειτουργούν αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις -γιατί περί αυτών πρόκειται- που με τον μανδύα ενός οργανωμένου συνδέσμου, ουσιαστικά κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και προστασία σε οποιονδήποτε δυστυχή πέσει στα δίχτυα τους; Ας καλέσουν κανέναν ειδικό. Ας καλέσουν εμένα να τους πω πώς έχουν τα πράγματα».

Τρομοκρατούν τους γονείς τού Άλκη

Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στην πρώτη του συνάντηση που έγινε σε φορτισμένο κλίμα με τους γονείς του αδικοκοχαμένου Άλκη, ενώ προέβη και σε νέες αποκαλύψεις - βόμβα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

"Για μία θαυμάσια, συγκροτημένη, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια", είπε αρχικά ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε "μιάμιση ώρα μου έδειχναν φωτογραφίες του παιδιού τους. Είμαι συγκλονισμένος".

Η οικογένεια του Άλκη δήλωσε στον γνωστό ποινικολόγο ότι "όχι μόνο θα παρουσιαστούν στις δικαστικές Αρχές, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες οικογένειες", ενώ του κατήγγειλαν ένα "κλίμα τρομοκρατίας". "Άγνωστοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη, περνώντας με μηχανές και γκαζώνουν έξω από το σπίτι τους", είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε "οι δράστες απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων".

Με ταχύτατους ρυθμούς φαίνεται πως προχωρούν εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία από το απόγευμα της Κυριακής και βρίσκονται κοντά στη σύλληψη δυο ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη ο οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Κατά συνέπεια, οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι μέχρι στιγμής εννέα, ηλικίας 20 έως 23 ετών.

21χρονο μη σεσημασμένο "δείχνουν" ομόφωνα οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες της Κυριακής 

Νεότερες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αναφέρουν πως ομόφωνα οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες "δείχνουν" ως δράστη της στυγερής δολοφονίας του Άλκη, έναν 21χρονο Έλληνα υπήκοο, ο οποίος δεν είναι σεσημασμένος. 

Δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ και γι’ αυτό με εισαγγελική παραγγελία θα ληφθούν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό του. Αυτό που περιμένουν πλέον οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι να ταυτοποιηθεί αυτός ο συλληφθείς και επίσημα μέσα από τα εργαστήρια στα οποία θα σταλούν τα δείγματα ότι ήταν αυτός που κρατούσε το δρεπάνι. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες. Παράλληλα οι συλληφθέντες λένε ότι ο 23χρονος που έχει συλληφθεί πρώτος, δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο όπως υποστήριζε και ίδιος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας από 20 έως 23 ετών ενώ οι τέσσερις από τους οκτώ έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία, εμπλεκόμενοι σε διάφορες υποθέσεις.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο Αλβανός που φέρεται να διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση, ενώ ο δεύτερος, όπως αναφέρει η Καθημερινή, έχει έδρα την Αθήνα και ανήκει σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας, στον οποίο πραγματοποίησε έφοδο η ΕΛ.ΑΣ., στην Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών, περιλαμβάνονται συνολικά 11 άτομα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας. Πρόκειται για σεσημασμένους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, με το DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματά τους να τους «δένουν» με τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νεαρού.

Οι 8 συλλήψεις της Κυριακής

Το απόγευμα της Κυριακής (λίγο μετά τις 19:00) η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Αρχικά, λοιπόν, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Αυτοί οι τέσσερις πρώτοι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19, 20, 21 και 22 ετών, ενώ όλοι τους έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για μικροεγκλήματα. Μάλιστα, οι τρεις εξ αυτών είναι Έλληνες και ο άλλος Αλβανός.

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγες ώρες μετά, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα. Αυτοί οι συλληφθέντες είναι επίσης νεαροί, γεννημένοι το 2001 και το 2002, αντίστοιχα, ενώ και αυτοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. «Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022», ανέφερε η δεύτερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο συλλήψεις ανακοινώθηκαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και πρόκειται για δύο Έλληνες, ο ένας γεννημένος το 1999 και ο άλλος το 2001. «Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης», ανέφερε η τελευταία, χρονικά, ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Σεσημασμένοι» οι έξι από τους συλληφθέντες

Τα έξι πρόσωπα από τα έντεκα που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ανήκαν στον ίδιο σύνδεσμο με εκείνον που ανήκε και ο 23χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή. 

Ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου μαύρου αυτοκινήτου που φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνο το αυτοκίνητο που μπαίνει ανάποδα στο στενό προκειμένου να φύγουν γρήγορα από το σημείο όπου ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του πνοή από τα βάρβαρα χτυπήματά τους.

Θεοδωρικάκος: «Πρέπει να μπει τέλος στον χουλιγκανισμό, οι σύνδεσμοι φιλάθλων που λειτουργούν παράνομα κλείνουν

«Είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη Δικαιοσύνη, για το Κράτος Δικαίου, για την ελληνική Πολιτεία να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να συρθούν στη Δικαιοσύνη, είναι το ελάχιστο που οφείλει κανείς στον αδικοχαμένο Άλκη», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «Οι σκέψεις μου είναι μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι έχασαν το παλικάρι τους, τον λεβέντη τους, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτό το παιδί στη ζωή τους» και πρόσθεσε ότι «τώρα τουλάχιστον γνωρίζουν πως θα αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε πως είναι οκτώ οι συλλήψεις, συν ο 23χρονος Αλβανός που έχει συλληφθεί. «Εν τω συνόλω είναι 11 οι συλλήψεις. Οι 6 από αυτούς είναι σεσημασμένοι» είπε και έκανε λόγο «για μία αγέλη, για μία συμμορία που με απάνθρωπο τρόπο αφαίρεσαν τη ζωή ενός συνομιλήκου τους γιατί ήταν άλλη ομάδα».

Για τη διαφυγή υπόπτου στην Αλβανία ξεκαθάρισε πως «η Ελληνική Αστυνομία "ξέρει" και μπορεί να κάνει τη δουλειά της».

Για τις καταγγελίες του συνηγόρου της οικογένειας του άτυχου Άλκη, Αλέξη Κούγια για προσπάθεια συγκάλυψης δήλωσε «ότι κάθε καταγγελία που είναι συγκεκριμένη και επώνυμη θα διερευνάται. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για συγκάλυψη, το αντίθετο συμβαίνει. Σε ελάχιστες ημέρες η Αστυνομία τούς έχει συλλάβει όλους».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η εισαγγελική Αρχή και η Αστυνομία έχουν ενεργήσει τάχιστα, ωστόσο και η Δικαιοσύνη να απονέμεται πάρα πολύ γρήγορα για να μην καθυστερούν οι δίκες».

Όπως τόνισε, «πρέπει να μπει τέλος στον χουλιγκανισμό, οι σύνδεσμοι φιλάθλων που λειτουργούν παράνομα κλείνουν, ήδη η Αστυνομία έχει κάνει πάρα πολλές εφόδους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ θα πάρουν την ευθύνη των λεσχών-φίλων των ομάδων και δεν θα πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα μιας ομάδας για να κάνει βιαιότητες».

Τέλος, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα πάρει όποιο μέτρο χρειάζεται για να μπει τέλος σε κάθε καθεστώς που βοηθά τη βία.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ανάμεσα στους συλληφθέντες

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Δύο από τους οκτώ χθεσινούς συλληφθέντες φέρονται να ταυτοποιούνται ως οι δολοφόνοι του 19χρονου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, οι δύο από τους οκτώ φέρονται να ταυτοποιούνται ως οι δολοφόνοι του 19χρονου, καθώς ενετικά και δακτυλικά αποτυπώματά τους βρέθηκαν στο μοιραίο δρεπάνι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τρεις από τους συλληφθέντες, φέρονται να παραδέχονται πως ήταν παρόντες στη δολοφονική επίθεση. Υπενθυμίζεται πως και ο 23χρομνος που κατηγορείται ως ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον 19χρονο Αλκη, φέρεται να έχει παραδεχθεί πως ήταν παρών στο σημείο αλλά δεν είχε καμία ανάμειξη ούτε με τη δολοφονία ούτε με τον ξυλοδαρμό των άλλων μελών της παρέας.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία - Έχει το παρατσούκλι «εκτός νόμου»

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν τον 20χρονο φερόμενο συνεργό του δράστη, ο οποίος διέφυγε από τη χώρα μας προς την Αλβανία στις 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ωστόσο όταν τον αναζήτησαν, διαπίστωσαν ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Την ίδια ώρα, στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί σειρά φωτογραφιών, οι οποίες φέρονται να απεικονίζουν τον 20χρονο να φωτογραφίζεται με ομάδα Αλβανών εθνικιστών, ενώ γίνεται λόγος για συμμετοχή του σε πυρήνες σκληρών χούλιγκανς της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, στα social media ο 20χρονος φέρεται να εμφανίζεται με το παρατσούκλι «εκτός νόμου» (Geri Outlaw).

Ο 20χρονος είναι στενός φίλος του 23χρονου που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη, ενώ οι δυο τους φέρεται να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών. Τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία.

Μάλιστα, οι Αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ο συγκεκριμένος 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη, καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται κοντά στον σύνδεσμο που πήγαν, μετά τον φόνο, ο 23χρονος και οι συνεργοί της δολοφονίας οι οποίοι και αναζητούνται.

Ερωτώμενος αν έχουν βάσει οι πληροφορίες που διακινούνται για το αν υπήρξε διαφυγή ενός εκ των δραστών στο εξωτερικό, ο Λ. Οικονόμου δήλωσε: «Το θέμα είναι σε πλήρη εξέλιξη, διέπεται από το πλαίσιο της μυστικότητας και εκ της θέσεώς μου δεν θα μπορούσα να αναφερθώ. Μπορώ όμως να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε γρήγορα και συντεταγμένα συνεχίζει με τον ίδιο εντατικό ρυθμό και για τη σύλληψη των υπολοίπων που πήραν μέρος στη συμπλοκή. Αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες για την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη».

Όπως έχει γίνει γνωστό, για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 




Απολογείται σήμερα ο 23χρονος

Ο 9ος κατηγορούμενος που θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας και θα λογοδοτήσει για τη δολοφονική επίθεση είναι 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί ένα 24ωρο μετά το αιματηρό επεισόδιο. Διώκεται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στα δικαστήρια και καταδικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή για τις κατηγορίες της λειτουργίας λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή μέσων επίθεσης, κατοχή κροτίδων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς έχει ποινικό παρελθόν και εκκρεμεί δίκη από το 2019 για μια επίθεση "καρμπόν" που είχε κάνει εναντίον οπαδών άλλης ομάδας, ενώ φέρεται να είχε συμμετάσχει και στα άγρια επεισόδια του 2017, στον Βόλο, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τι θα ισχυριστεί

Ο 23χρονος που αρχικά τηρούσε άκαμπτη στάση αρνούμενος τα πάντα, παραδέχεται τώρα ότι βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου. Σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του, Θεόδωρου Σιμόπουλου, ο ίδιος παραδέχεται ότι βρισκόταν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, αλλά δεν δολοφόνησε ο ίδιος τον 19χρονο, ούτε ήρθε σε φυσική επαφή με τους δύο τραυματίες φίλους του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο 23χρονος υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι το βράδυ της δολοφονίας. Η τελική στάση που θα κρατήσει ο κατηγορούμενος αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα Δευτέρα (07/02), όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση.

Κούγιας: «Τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών των ομάδων»

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στους δράστες της επίθεσης, υποστηρίζοντας πως «τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών των ομάδων».

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με συνδέσμους. Αυτοί έχουν τον μανδύα του συνδέσμου και του οπαδού. Τα πρόσωπα αυτά, η ηγετική ομάδα που είναι 3-4, είναι πολύ γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών ομάδων. Δεν έχουν όλοι υγιές επαγγελματικό περιβάλλον. Κάποιοι έκαναν χρήματα με ακραίες εγκληματικές πράξεις, με λαθρεμπόριο πετρελαίου, ναρκωτικών, τσιγάρων. Δεν είναι όλοι οι ιδιοκτήτες υγιείς», ανέφερε ο δικηγόρος, και πρόσθεσε:

«Αυτή η εγκληματική ομάδα, οι ιδιοκτήτες αλλά και πολλοί από αυτούς, έχουν διεισδύσει στην αστυνομία και έχουν διασυνδέσεις, το ίδιο και σε άλλους φορείς πολύ σημαντικούς».

«Παντελώς άσχετοι όσοι θα πάνε στη σύσκεψη για την οπαδική βία»

«Έχουν συλληφθεί δέκα πρόσωπα και καταζητούνται δύο αν δεν κάνω λάθος. Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι τα δέκα αυτά πρόσωπα έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία εις βάρος του Αλκιβιάδη και της απόπειρας αυτοκτονίας εις βάρος των άλλων δύο προσώπων, είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη» επεσήμανε σε σημερινές του δηλώσεις ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντα 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Βεβαίως έφυγε ένας και δεν πρόκειται να εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα ούτε έναν, ακόμα κι αν έχει σκοτώσει δέκα. Το διεθνές ένταλμα για την Αλβανία δεν έχει καμία ισχύ. Έχει ισχύ μόνο για την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ακόμα.

Αναφερθείς στην προγραμματισμένη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλοι αυτοί που θα πάνε στη σύσκεψη είναι παντελώς άσχετοι. Γίνεται μια σύσκεψη για λόγους επικοινωνιακούς. Είναι δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να ξέρει πώς λειτουργούν αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις -γιατί περί αυτών πρόκειται- που με τον μανδύα ενός οργανωμένου συνδέσμου, ουσιαστικά κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και προστασία σε οποιονδήποτε δυστυχή πέσει στα δίχτυα τους; Ας καλέσουν κανέναν ειδικό. Ας καλέσουν εμένα να τους πω πώς έχουν τα πράγματα».

Τρομοκρατούν τους γονείς τού Άλκη

Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στην πρώτη του συνάντηση που έγινε σε φορτισμένο κλίμα με τους γονείς του αδικοκοχαμένου Άλκη, ενώ προέβη και σε νέες αποκαλύψεις - βόμβα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

"Για μία θαυμάσια, συγκροτημένη, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια", είπε αρχικά ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε "μιάμιση ώρα μου έδειχναν φωτογραφίες του παιδιού τους. Είμαι συγκλονισμένος".

Η οικογένεια του Άλκη δήλωσε στον γνωστό ποινικολόγο ότι "όχι μόνο θα παρουσιαστούν στις δικαστικές Αρχές, αλλά θα ενεργοποιήσουν και τις άλλες οικογένειες", ενώ του κατήγγειλαν ένα "κλίμα τρομοκρατίας". "Άγνωστοι τρομοκρατούν τους γονείς του Άλκη, περνώντας με μηχανές και γκαζώνουν έξω από το σπίτι τους", είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε "οι δράστες απολαμβάνουν προστασία από ιδιοκτήτες ομάδων".

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία