Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Best of Beauty 2024 | 20 από τα καλύτερα Nails spots & more στη Θεσσαλονίκη

Ομορφιά και λάμψη ως τα άκρα

 07/03/2024 13:45

Αφιέρωμα: Best of Beauty 2024 | 20 από τα καλύτερα Nails spots & more στη Θεσσαλονίκη

Στο αφιέρωμα Best of Beauty 2024, θα βρείτε 20 από τα καλύτερα Nails spots & more της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

Nail Loft Studio & Academy

nail-loft-studio-academy1.jpg

Το Nail Loft Studio & Academy έχει κάνει το δικό του breakthrough στη Θεσσαλονίκη από το 2015, όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες του. Αποτελείται από τον πανέμορφο και εξαιρετικής αισθητικής χώρο του Studio, αλλά και τον χώρο της Ακαδημίας στην καρδιά της πόλης.

Το Nail Loft δημιούργησε σε σύντομο χρόνο το δικό του success story, καταφέρνοντας να φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων των Θεσσαλονικέων, ξεπερνώντας τον μεγάλο ανταγωνισμό του χώρου, με όπλα του τη σκληρή δουλειά, την κατάρτιση, την αγάπη για το αντικείμενο και τον σεβασμό στο κοινό του.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι άριστα καταρτισμένες nail artists και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά είναι αυτά που τους έφτασαν στην κορυφή. Παράλληλα, οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στον χώρο είναι άξιες επαίνων. Η έμφαση που δίνουν και στην παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι βέβαιοι για το άριστο αποτέλεσμα, τους οδήγησε να δημιουργήσουν το δικό τους brand προϊόντων ονυχοπλαστικής, με την επωνυμία LEVEN.

Στο Studio, επί της Μητροπόλεως, θα σας κερδίσει μεμιάς ο τρόπος που θα σας υποδεχθεί και θα σας περιποιηθεί το team του, από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στον χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Nail Loft Studio: Μητροπόλεως 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 595049

Nail Loft Academy: Πλουτάρχου 8, 1ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228015

Leven: Πλουτάρχου 8, 1ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228016

Leven: Αχιλλέως 11, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 766111

Coco Nail Boutique

coco-nail-boutique1.jpg

Το Coco Nail Boutique είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους περιποίησης άκρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Τσιμισκή 38, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του υπό την τωρινή του διεύθυνση και ομάδα, τον Ιούλιο του 2022. Οι ιδιοκτήτριές του, Μαίρη Σέλκου και Άντρη Βλαχάκη, με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους, επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα beauty spot που θα αποτελέσει trend-setter στον τομέα του – όπως και έγινε!

Ο χώρος του είναι η επιτομή του girly chic, με κυρίαρχο το ροζ χρώμα και τα φλοράλ μοτίβα, ενώ η μοναδική αίσθηση «ζεστασιάς» που αποπνέει έρχεται να συμπληρώσει αυτό το παζλ περιποίησης και ομορφιάς, με τον πιο cozy τρόπο.

Για το Coco Nail Boutique η περιποίηση των άκρων είναι μία ολόκληρη τελετουργία, με την εξειδίκευση, τη γνώση και το ταλέντο της ομάδας του να αποτελούν τα σκήπτρα της επιτυχίας τους! Την ίδια στιγμή, οι κανόνες υγιεινής είναι άκρως αυστηροί και το προσωπικό ιδιαιτέρως σχολαστικό με την καθαριότητα και την αποστείρωση των εργαλείων.

Στον χώρο του Coco Nail Boutique θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα μανικιούρ και πεντικιούρ στη Θεσσαλονίκη, με εφαρμογές τζελ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλό βερνίκι. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών, όπως Essie και CND. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222079

Nails Boutique

nails-boutique1.jpg

Το Nails Boutique θα το βρείτε εντός της στοάς Καράσσο, επί της Ερμού 18 στην καρδιά της πόλης μας. Αφού φτάσετε στον 2ο όροφο του κτιρίου, θα συναντήσετε έναν από τους πιο cozy χώρους ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη, «κρυμμένο» σαν διαμαντάκι, σε μία από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της πόλης.

Η ομάδα του θα σας υποδεχθεί με ζεστασιά και θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή σαν παίρνετε μέρος σε μία γλυκιά… «συνομωσία ομορφιάς», με συμμάχους σας κορυφαίες στο είδος τους nail artists και αισθητικούς, που μοναδικός τους στόχος είναι να σας κάνουν να νιώσετε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης και να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας, σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Ιδιοκτήτριες του Nails Boutique η Μαριλού Κολόνια και η Μαρία Καφετζίδου, δύο γυναίκες δυναμικές, γεμάτες όρεξη και μεράκι για το αντικείμενό τους και πάνω από όλα καταρτισμένες και έμπειρες στην περιποίηση άκρων.

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στον σεβασμό του κάθε πελάτη και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όχι μόνο στα λόγια… Θα το καταλάβετε, όταν θα δείτε πόσο τυπικές είναι στα ραντεβού τους, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις, αλλά και πόσο προσεκτική δουλειά γίνεται, με βάση στη λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 18 (εντός Στοάς Καράσσο, 2ος όροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233283

MK Wellness

mk-wellness1.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ικτίνου 8, βρίσκεται ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας, που μας προσφέρει κάθε εχέγγυο απόλαυσης! Δεν είναι άλλο, από το «ΜΚ Wellness», το οποίο δημιουργήθηκε με κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής της πόλης μας.

Με εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι hair and beauty experts του «MK Wellness», ξεχωρίζουν και μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία pampering! Γιατί στο «MK Wellness», βρίσκουμε 400 τετραγωνικά αφιερωμένα στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και τη χαλάρωση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, με διεθνείς προδιαγραφές, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση στους πελάτες του, το «MK Wellness», απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία, την ομορφιά και την ανανέωση. Γιατί εδώ κάθε μέρα μας, είναι μια μαγευτική απόδραση από την καθημερινότητα, σε έναν συναρπαστικό κόσμο ομορφιάς.

Το λευκό, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου του, μας ταξιδεύουν στο απόλυτο dream beauty! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ικτίνου 8, Κέντρο
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 272790

Iglow Woman's beauty

iglow-womans-beauty2.jpg

Σε πλήρη σύμπνοια με την επωνυμία του, το Iglow Woman's beauty είναι ένας χώρος ομορφιάς, γεμάτος λάμψη και καλαισθησία! Την τιμητική τους εδώ έχουν υπηρεσίες που στόχο έχουν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά μας, να απογειώσουν την αυτοπεποίθησή μας και να μας κάνουν να αισθανθούμε απόλυτα μοναδικές!

Τοποθετημένο εκεί που χτυπά η καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Συγγρού 1, στο κέντρο, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές ομορφιάς μας, συνδυάζοντας μοναδικά την πολυετή εμπειρία της ιδιοκτήτριας Ράνιας Σαρίδου, αλλά και τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής.

Η επιμονή για το τέλειο αποτέλεσμα, η αστείρευτη αγάπη και η αφοσίωση στην αισθητική, αποτελούν λίγους από τους λόγους, για τους οποίους εδώ και χρόνια, το Iglow Woman's beauty, κερδίζει την καρδιά και τις εντυπώσεις μας. Σε ένα σκηνικό απόλυτης χαλάρωσης και γαλήνης, το άρτια εκπαιδευμένο team του, μας αποσυμπιέζει από την καθημερινότητά μας, χαρίζοντάς μας μοναδικά ταξίδια στον κόσμο της απόλυτης λάμψης και ομορφιάς.

To Iglow Woman's beauty, πέρα από την ξεχωριστή αισθητική του χώρου, αποτελεί και ένα από τα πιο «δεμένα», δημιουργικά και καταρτισμένα team, για mani-pedis που ξεχωρίζουν, αλλά και περιποίηση προσώπου και σώματος που μας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, ομορφιά και αναζωογόνηση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Συγγρού 1, Κέντρο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 538393, 6985060311

Μικρό Γαλλικό

mikro-galliko1.jpg

Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη για περιποίηση και ομορφιά! Όμως οι γρήγοροι ρυθμοί και οι πολλές απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής της, πολλές φορές δεν της το επιτρέπουν. Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε το «Μικρό Γαλλικό», στο Sofouli Center, στο Εμπορικό Κέντρο της Θεμιστοκλή Σοφούλη. Πρόκειται για έναν πανέμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εντυπωσιακό design, ο οποίος, εδώ και 13 χρόνια, μας προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης νυχιών και όχι μόνο!

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση και περιποίηση άκρων, τότε στο «Μικρό Γαλλικό», βρήκες το απόλυτο καταφύγιο σου. Γιατί είναι ένα από τα κορυφαία nails bar της Θεσσαλονίκης, που συνδυάζει ένα περιβάλλον διαμορφωμένο με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μετατρέπει μία επίσκεψή σου, στο απόλυτο highlight της εβδομάδας.

Με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, premium πρώτες ύλες για ένα long-lasting, ποιοτικό αποτέλεσμα, κι ασφαλώς το αυτονόητο: ένα team που να εμμένει σε λεπτοδουλεμένα, προσεγμένα άκρα με στόχο να σου προσφέρει απλόχερα γαλλικό αέρα κομψότητας, αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 421500

Salon D’ Elegance

salon-d-elegance6.jpg

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι νούμερο ένα στόχος για κάθε γυναίκα. Για όλες εμάς που εκτός από στόχος, είναι και καθημερινό άγχος, το «Salon D’ Elegance» στην Καλαμαριά, μας λύνει τα χέρια, αφού εκεί απολαμβάνουμε στιγμές ομορφιάς, ανανέωσης και περιποίησης σε δύο σύγχρονους χώρους, με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων αναγνωρισμένων εταιριών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας.

Με συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε κορυφαίους χώρους αισθητικής της πόλης μας, το δυναμικό team του «Salon D’ Elegance», έχει δώσει δικό του περιεχόμενο στον όρο γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Πάντα με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, στοχεύει ψηλά ώστε να δώσει το πιο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει κάθε σημείο του προσώπου και των άκρων μας σε πραγματικό έργο τέχνης, χαρίζοντάς μας μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Σήμερα, το «Salon D’ Elegance» που χαρακτηρίζεται για την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του, έχει επεκταθεί, προσφέροντάς μας νέες υπηρεσίες, που θα μας μαγέψουν. Πέραν από τον πανέμορφο χώρο περιποίησης νυχιών στη Χηλής 41, λίγα μετρά πιο κάτω στη Χηλής 45 δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες ο δεύτερος και εξαιρετικά εντυπωσιακής αισθητικής χώρος του «Salon D’ Elegance», εμπλουτίζοντας την γκάμα των παροχών του, με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, για το πρόσωπο και το σώμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χηλής 41 - Χηλής 45, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 016841, 2313 076714

Cocuzel

cocuzel1.jpg

Περνώντας από την οδό Επταλόφου στην Κάτω Τούμπα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πέσει το μάτι σας στο νούμερο 53, καθώς τα χρώματα και το μοναδικό design του Cocuzel ξεχωρίζουν.

Η ιδιοκτήτριά του, Βασιλική Παπαδοπούλου, έχοντας σχεδόν 15 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση των άκρων, αποφάσισε το 2018 να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, δημιουργώντας έναν χώρο που αποτελεί την προσωποποίηση του girly chic, με περίσσια φροντίδα και περιποίηση. Το μεράκι και η αγάπη απέδωσαν και το Cocuzel μέσα σε μόλις 5 χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα top nail salons στην Τούμπα και την Θεσσαλονίκη γενικότερα.

Η ομάδα του Cocuzel απαρτίζεται από ανθρώπους γεμάτους πάθος, όρεξη και αγάπη για τη δουλειά τους. Θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και θα σας προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης, προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μέσα από τη ζεστασιά της υποδοχής τους, θα νιώσετε οικειότητα και άνεση από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, πρόκειται για ένα κατάστημα που απευθύνεται σε όλους και το εννοεί – γυναίκες, άνδρες, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εδώ όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταλόφου 53, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 261283

Καλλιέπεια

kalliepeia1.jpg

Το ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια αποτελεί από το 2018 ένα αγαπημένο beauty spot στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του έγινε talk of the town και συνεχίζει, καθώς το team του δεν σταματά να καινοτομεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες που «ταξιδεύουν» στόμα με στόμα.

Παράλληλα, όμως, αποτελεί και ένα «καταφύγιο» για όλες εμάς που αναζητούσαμε έναν χώρο ζεστό και ένα team καταρτισμένο και φιλικό για να μας ξεναγήσει στα μονοπάτια της περιποίησης και της ομορφιάς. Αυτό ήταν, άλλωστε και το προσωπικό στοίχημα των ιδιοκτητριών του ινστιτούτου, Σίσσυς και Σοφίας Κιριλή, όταν ακόμη ήταν στα σκαριά το όνειρο της Καλλιέπειας. Ένα στοίχημα που κέρδισαν, με συνοδοιπόρο όλη την ομάδα τους, τους συνεργάτες τους, όπως συνηθίζουν να λένε.
Στο ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια θα βρείτε ένα πλήθος υπηρεσιών περιποίησης, όπως laser τριπλής κεφαλής τελευταίας τεχνολογίας, υπηρεσίες προσώπου και σώματος για ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, massage, αισθητική φρυδιών-βλεφαρίδων, μακιγιάζ και μανικιούρ-πεντικιούρ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 167, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 308408

Ζen exclusive

zen-exclusive1.jpg

Η καθημερινότητά μας, είναι πολλές φορές κουραστική και δύσκολη. Για αυτό, όλοι έχουμε ανάγκη από περιποίηση και ομορφιά. Τίποτα δεν φτιάχνει τη διάθεσή μας περισσότερο από ένα λεπτοδουλεμένο manicure. Και αυτό στο Ζen exclusive, το ξέρουν καλά. Με εμπειρία και αφοσίωση στην αισθητική, εδώ και 6 χρόνια μας περιποιούνται καθημερινά, μετατρέπουν τα άκρα μας σε κάδρα και απογειώνουν το στυλ και τη διάθεσή μας.

Το χαρούμενο και δυναμικό team του Ζen exclusive, αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο, για κάθε μία από εμάς που επιλέγει να απολαύσει τον πολύτιμο ελεύθερό της χρόνο και την εμφάνισή της. Αποτελεί την premium υπηρεσία ομορφιάς που επιλέγουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας και μας κρατάει πάντα άψογες και έτοιμες για όλα.

Το τιμόνι της επιχείρησης, ανήκει σε δύο επιτυχημένες γυναίκες, που αποφάσισαν να συνδυάσουν την πολυετή φιλία τους, με την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους στην τέχνη της αισθητικής και της ομορφιάς. Η Ζένια Γαβριηλίδου και η Νικολέτα Κονδυλίδου, καθημερινά αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η προσωποποιημένη εμπειρία περιποίησης, που αναδεικνύει την προσωπικότητά μας, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, χαρά και θετική διάθεση. Κοντά τους λοιπόν, πάμε ένα βήμα πιο κοντά στον καλύτερό μας εαυτό.

Στο Ζen exclusive, η περιποίηση των άκρων μας, έχει γίνει επιστήμη. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την καθημερινή αφοσίωση στο κομμάτι της αισθητικής, τη διαρκή ανησυχία που διακατέχει όλο το team που παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια με όλες τις νέες τεχνικές, την προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια υγιεινή και καθαριότητα του χώρου; Πρόκειται ένα nail bar που δεν παρέχει απλά υπηρεσίες αλλά στιγμές αστείρευτης έμπνευσης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 2, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 349090

Vernis nail care

vernis-nail-care1.jpg

Ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ ομορφιάς και γυναικείας περιποίησης, είναι και το μανικιούρ, που αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή μας. Ειδικότερα στις ημέρες των εορτών που έρχονται, είναι απαραίτητο να δώσουμε χριστουγεννιάτικο αέρα όχι μόνο στο ντύσιμό μας, αλλά και στα άκρα μας. Ιδέες γεμάτες στυλ, παιχνιδιάρικες, που ακολουθούν τις τάσεις των φετινών εορτών, θα βρούμε άφθονες, αλλά στο «Vernis nail care», έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ακριβώς τα άκρα που ονειρευόμαστε.

Γιατί στο «Vernis nail care», η τέχνη του μανικιούρ, είναι ο πρωταρχικός τους στόχος. Αφοσιωμένοι στην ομορφιά των χεριών μας, με γνώμονα την καλαισθησία και την υγεία τους, μας χαρίζουν την πολυτέλεια και τη φροντίδα που μας αξίζει.

Το «Vernis nail care», άνοιξε τις πύλες του στις 7 Ιουλίου του 2022. Αποτέλεσε το όραμα και το όνειρο της ιδιοκτήτριάς του Σουζάνας Σέρες και την αρχή του ταξιδιού της επιχειρηματικότητας της. Η ίδια με καταγωγή από την Ουγγαρία, εμπνεύστηκε το όνομά του χώρου της από ένα ταξίδι της στη Γαλλία, καθώς σημαίνει βερνίκι, μανό ή αλλιώς νύχια με χρώμα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη λεπτομέρεια τους!

Το «Vernis nail care», αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο για τη φροντίδα των άκρων μας, καθώς συνδυάζει την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων του, με ένα περιβάλλον που δημιουργήθηκε για να κάνει μια επίσκεψη μας εκεί, το απόλυτο highlight της εβδομάδας μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλικής Ταβάκη 7, Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 466000

Gnails by Gabriela

gnails-by-gabriela1.jpg

Το nail salon Gnails by Gabriela θα το βρείτε επί της οδού Ανακρέοντος 2 στην περιοχή της Χαριλάου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις στο είδος της και αυτό οφείλεται κυρίως στην ιδιοκτήτριά του Γαβριέλα Κρεμμυδιώτη, αλλά και σε όλο το team της επιχείρησης. Ο λόγος; Μα φυσικά το πώς αντιμετωπίζουν αφενός το επάγγελμά τους και αφετέρου τους πελάτες τους. Πρόκειται για μία ομάδα δεμένη που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν το αντικείμενο τους με όλη τους την ψυχή και κάθε μέρα αποτελεί για αυτούς μία αναμέτρηση με το «άψογο».

Στο Gnails by Gabriela θα βρείτε υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, spa, ημιμόνιμο, θεραπευτικό πεντικιούρ, αλλά και νυφικά πακέτα περιποίησης!

Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών τα άριστης ποιότητας, επαγγελματικά προϊόντα, που σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προσφέρουν άριστα αποτελέσματα.

Μόλις καθίσετε στις αναπαυτικές καρέκλες του Gnails by Gabriela ξεκινά μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής, σε έναν χώρο «όνειρο». Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανακρέοντος 2, Χαριλάου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2316 020200

PRINCESS NAILS & MORE

princes-nails-more1.jpg

Αν θέλεις να ζήσεις μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης άκρων, τότε στο «PRINCESS NAILS & MORE», στην οδό 25η Μαρτίου 50, βρήκες το απόλυτο καταφύγιο σου. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο χώρο που άνοιξε τις πόρτες του στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς που ... σε κάθε γυναίκα είναι απαραίτητες.

Γιατί στο «PRINCESS NAILS & MORE», ακόμα και η πιο πολυάσχολη γυναίκα μπορεί να αποκτήσει άψογη εμφάνιση σε λίγα μόνο λεπτά. Εμείς, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των πιο καταρτισμένων τεχνητριών στο χώρο της ονυχοπλαστικής και να μετατρέψουμε τα νύχια μας σε αληθινό κόσμημα. Εκεί διαθέτουν την απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, μια τεράστια ποικιλία από χρώματα και φυσικά όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, διαθέτουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών.

Εκείνο όμως που πραγματικά ξεχωρίζει το «PRINCESS NAILS & MORE», είναι η φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει τα χέρια μας στα πιο λεπτοδουλεμένα και προσεγμένα άκρα. αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Tα χέρια μας, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Στο «PRINCESS NAILS & MORE», έχουν στη φαρέτρα τους όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να τα μετατρέψουν σε κάδρο, που αναδεικνύει την ομορφιά και την κομψότητά μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 50, Ανατολική Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 071408, 6932 601304

Snip Professionals

snip-professionals-9.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στα Κωνσταντινοπολίτικα, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, που στα 4 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον του.

Είναι το Snip Professionals και το συναντάμε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στη 17η Νοέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει ο μοντέρνας αισθητικής άνετος χώρος και η ζεστή ατμόσφαιρα, που σε καλωσορίζει.

Στο Snip Professionals θα βρεις αυτό ακριβώς που φανερώνει και το όνομα της επιχείρησης: επαγγελματίες του χώρου, άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη εμπειρία που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Άκρως ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις, η ομάδα του Snip Professionals συζητάει μαζί σου και σου προτείνει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, στο πρόσωπό σου και φυσικά στις ανάγκες σου.

Στις υπηρεσίες κομμωτηρίου περιλαμβάνεται και το νυφικό χτένισμα, καθώς και κάθε είδους ιδιαίτερο χτένισμα ή θεραπεία. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ανανεώσει και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 931333

Mano

mano1.jpg

Τα χέρια μας, είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητας μας… δημιουργούν, χαϊδεύουν και αγγίζουν όλο τον κόσμο γύρω μας. Είναι εκείνο που κοιτάζει κανείς σε εμάς μετά το πρόσωπό μας. Ένα manicure που αναδεικνύει την ομορφιά και την κομψότητά μας, είναι το μόνο που χρειάζονται για να λάμπουν καθημερινά και να μας δίνουν αέρα αυτοπεποίθησης και κομψότητας.

Στο «mano», αυτό είναι ο πιο εύκολος στόχος. Γιατί εδώ και 9 χρόνια, μας περιποιούνται καθημερινά, με γνώμονα την καλαισθησία και την υγεία των άκρων μας, χαρίζοντάς μας, την πολυτέλεια και τη φροντίδα που μας αξίζει.

Το «mano», είναι ο απόλυτος παράδεισος περιποίησης άκρων, γιατί συνδυάζει ένα περιβάλλον διαμορφωμένο με τον κατάλληλο τρόπο και εμπειρία χρόνων, ώστε να μετατρέπει μία επίσκεψή μας εκεί, στο απόλυτο ραντεβού της εβδομάδας.

Ξεχωρίζουν όχι μόνο για τη φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, τις κορυφαίες πρώτες ύλες για ένα άριστο αποτέλεσμα -που εγγυάται τη διάρκεια, προσεγμένο στη λεπτομέρεια- αλλά και ένα δυναμικό team, με κατάρτιση και εξειδίκευση, που έχει κάνει στόχο ζωής τα προσεγμένα και λεπτοδουμένα άκρα μας και το χαμόγελο της αυτοπεποίθησης και ανανέωσης, που μας χαρίζουν καθημερινά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφ. Παπανικολάου 134, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676166, 6955466288

Enamel Beauty Salon

enamel-beauty-salon1.jpg

Το Enamel Beauty Salon άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο, και έγινε αμέσως αγαπημένος προορισμός ομορφιάς, στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο που παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για την περιποίηση και την φροντίδα των άκρων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, σε μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο, gel και acrygel.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών είναι μία πολυτέλεια που όλοι αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Στον σύγχρονο, ζεστό χώρο του Enamel Beauty Salon σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο, για να περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα άκρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Τα αγαπημένα μανικιούρ της Άνοιξης, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί, είναι τα παστέλ χρώματα, τα διάφανα και το clean manicure.

Στο Enamel Beauty Salon θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες manicure που θα κάνουν τα χέρια σας να ξεχωρίσουν. Η επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι ο καλύτερος τρόπος να προσφέρετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια αναδεικνύουν την κομψότητα και το ξεχωριστό σας στυλ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου 56, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 674247

Beauty Salon

beauty-salon14.jpg

Από το 2001, το «Beauty Salon» στο Ωραιόκαστρο, αποτελεί έναν διαχρονικό και σύγχρονο χώρο που υμνεί την ομορφιά και τη γυναίκα. Το πάθος σε συνδυασμό με τις γνώσεις, το παραδοσιακό συνδεδεμένο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και η αγάπη για την υγεία του δέρματος, είναι τα συστατικά που έκαναν το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς ένα από τα αγαπημένα της ευρύτερης περιοχής. Με την έμπειρη ομάδα του προσφέρει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών προσώπου και σώματος, καλύπτοντας με ουσία όποια ανάγκη και αν έχετε.

Πίσω από αυτό το πετυχημένο εγχείρημα βρίσκεται φυσικά μία γυναίκα. Που αγαπάει τις γυναίκες και την ομορφιά. Η Άννα Καπασακάλη, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας προσώπου και σώματος κι έχει δημιουργήσει έναν χώρο με μία ομάδα που κάνει ό,τι ακριβώς σας υπόσχεται από την πρώτη σας επαφή.

Από το 2020 βρίσκεται μάλιστα σε νέο χώρο, σύγχρονο και όμορφο, σε πιο κεντρικό σημείο της περιοχής του Ωραιοκάστρου.

Στο «Beauty Salon» φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται για ό,τι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται στον χώρο της ομορφιάς και πάντα έχουν να σας προσφέρουν μία λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Άννα Καπασακάλη μαζί με την εξαιρετική ομάδα που έχει χτίσει, από την πρώτη σας επίσκεψη θα δουν τις ανάγκες σας με προσοχή και μαζί θα σχεδιάσετε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λόρδου Βύρωνα 14, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 689847

Sorelle beauty salon

sorelle-beauty-salon1.jpg

Οι αδελφές Νικολέτα και Ολυμπία Κιουλπεκίδου μόλις πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2022, δημιούργησαν το κέντρο ομορφιάς και περιποίησης άκρων Sorelle beauty salon, στην καρδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης τη Σταυρούπολη.

Έχοντας και οι δύο μία μακροχρόνια εμπειρία 13 ετών στον τομέα της ονυχοπλαστικής και της αισθητικής, παρέχουν τις υπηρεσίες τους με απόλυτη αφοσίωση και σεβασμό στην υψηλή ποιότητα και την εξυπηρέτηση σας. Μαζί με το έμπειρο team του Sorelle beauty salon, οι ιδιοκτήτριες φροντίζουν, ώστε η κάθε γυναίκα να νιώθει ανανεωμένη και ξεχωριστή μέσα από τις ποικίλες υπηρεσίες ομορφιάς.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και να τον κακομάθετε λιγάκι, το Sorelle beauty salon, είναι μοναδικός προορισμός. Εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ονυχοπλαστικής όπως manicure, pedicure, επιμήκυνση νυχιών με εφαρμογή gel, extension βλεφαρίδες, brow lift και σχηματισμό φρυδιών σε συνδυασμό με υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σμίλευσης σώματος, τρύπημα αυτιών και μύτης αλλά και αποτρίχωση με κερί.

Όλες οι γυναίκες περιμένουμε ανυπόμονα εκείνη τη στιγμή που θα αφιερώσουμε λίγο προσωπικό χρόνο στον εαυτό μας, να του χαρίσουμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και γιατί όχι ανανέωσης της αυτοπεποίθησης μας. Στον ολοκαίνουργιο και όμορφο χώρο του Sorelle beauty salon η περιποίηση άκρων γίνεται μία ιεροτελεστία ομορφιάς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραβαγγέλη Γερμανού 18, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 605153

La Coquette

la-coquette-1.jpg

Στην οδό Κρήτης 28 στο Κορδελιό θα συναντήσετε το La Cοquette, έναν εξαιρετικά μοντέρνο και ευχάριστο χώρο περιποίησης άκρων και ομορφιάς. Από τη στιγμή που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, το Σεπτέμβριο του 2019, βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα και πιο εξελιγμένα κέντρα υπηρεσιών αισθητικής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η minimal, μοντέρνα αισθητική που χαρακτηρίζει το χώρο και οι προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα σας κερδίσουν αμέσως. Η άρτια καταρτισμένη και φιλική ομάδα του La Coquette θα σας υποδεχτεί πάντα με μεράκι και χαμόγελο, πρόθυμη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε αυτά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.

Στο La Coquette θα βρείτε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, εξειδικευμένης ποδολογίας ενώ παράλληλα παρέχεται η υπηρεσία αποτρίχωσης με κερί, σχεδιασμού και βαφή φρυδιών με τεχνική χένα, lash lift αλλά και τοποθέτηση exte βλεφαρίδων. Όλες οι παροχές του χώρου, τηρούνται κάτω υπό άριστες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας όσο εσείς απολαμβάνεται στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Κάθε γυναίκα θεωρεί την περιποίηση των άκρων της ως μία ξεχωριστή στιγμή για την ίδια και πάντα θα βρίσκει χρόνο, για να χαρίσει στον εαυτό της λίγη χαλάρωση και αυτό το μαγικό αίσθημα του να σε περιποιούνται τα καλύτερα χέρια. Και αυτό είναι κάτι που το team του La Coquette έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κρήτης 28, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 709014

Nails and Beauty by Xara

nails-and-beauty-by-xara1.jpg

Η περιποίηση του εαυτού μας είναι κάτι που όλοι αξίζουμε και πλέον έχει γίνει ανάγκη της καθημερινότητάς μας. Φροντίζοντας τον εαυτό μας άλλωστε δεν αποκτούμε μόνο εξωτερική, αλλά και εσωτερική λάμψη, καθώς χαρίζουμε στη μέρα μας κάποια αποκλειστική ώρα για εμάς και μόνο.

Στο «Nails and Beauty by Xara» έχουν δημιουργήσει έναν όμορφο, ζεστό χώρο με φιλική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης ομορφιάς. Μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών έρχεται να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών σας από ένα εξειδικευμένο team, στο ενημερωμένο αυτό beauty spot στα δυτικά της πόλης.

Στο «Nails and Beauty by Xara» το εύρος των υπηρεσιών περιποίησης είναι μεγάλο.

Βασικότερη υπηρεσία του, είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης μίας γυναίκας, το manicure και το pedicure. Στο «Nails and Beauty by Xara» μπορούν να φροντίσουν για όμορφα περιποιημένα άκρα με όποια τεχνική επιθυμείτε, καθώς αναλαμβάνουν απλό manicure – pedicure, ημιμόνιμο, αλλά και gel.

Με ειδικές γνώσεις ποδολογίας μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς, παρέχει και θεραπευτικό pedicure. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σωκράτους 13, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 287472























Στο αφιέρωμα Best of Beauty 2024, θα βρείτε 20 από τα καλύτερα Nails spots & more της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

Nail Loft Studio & Academy

nail-loft-studio-academy1.jpg

Το Nail Loft Studio & Academy έχει κάνει το δικό του breakthrough στη Θεσσαλονίκη από το 2015, όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες του. Αποτελείται από τον πανέμορφο και εξαιρετικής αισθητικής χώρο του Studio, αλλά και τον χώρο της Ακαδημίας στην καρδιά της πόλης.

Το Nail Loft δημιούργησε σε σύντομο χρόνο το δικό του success story, καταφέρνοντας να φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων των Θεσσαλονικέων, ξεπερνώντας τον μεγάλο ανταγωνισμό του χώρου, με όπλα του τη σκληρή δουλειά, την κατάρτιση, την αγάπη για το αντικείμενο και τον σεβασμό στο κοινό του.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι άριστα καταρτισμένες nail artists και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά είναι αυτά που τους έφτασαν στην κορυφή. Παράλληλα, οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στον χώρο είναι άξιες επαίνων. Η έμφαση που δίνουν και στην παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι βέβαιοι για το άριστο αποτέλεσμα, τους οδήγησε να δημιουργήσουν το δικό τους brand προϊόντων ονυχοπλαστικής, με την επωνυμία LEVEN.

Στο Studio, επί της Μητροπόλεως, θα σας κερδίσει μεμιάς ο τρόπος που θα σας υποδεχθεί και θα σας περιποιηθεί το team του, από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στον χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Nail Loft Studio: Μητροπόλεως 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 595049

Nail Loft Academy: Πλουτάρχου 8, 1ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228015

Leven: Πλουτάρχου 8, 1ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228016

Leven: Αχιλλέως 11, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 766111

Coco Nail Boutique

coco-nail-boutique1.jpg

Το Coco Nail Boutique είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους περιποίησης άκρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Τσιμισκή 38, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του υπό την τωρινή του διεύθυνση και ομάδα, τον Ιούλιο του 2022. Οι ιδιοκτήτριές του, Μαίρη Σέλκου και Άντρη Βλαχάκη, με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους, επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα beauty spot που θα αποτελέσει trend-setter στον τομέα του – όπως και έγινε!

Ο χώρος του είναι η επιτομή του girly chic, με κυρίαρχο το ροζ χρώμα και τα φλοράλ μοτίβα, ενώ η μοναδική αίσθηση «ζεστασιάς» που αποπνέει έρχεται να συμπληρώσει αυτό το παζλ περιποίησης και ομορφιάς, με τον πιο cozy τρόπο.

Για το Coco Nail Boutique η περιποίηση των άκρων είναι μία ολόκληρη τελετουργία, με την εξειδίκευση, τη γνώση και το ταλέντο της ομάδας του να αποτελούν τα σκήπτρα της επιτυχίας τους! Την ίδια στιγμή, οι κανόνες υγιεινής είναι άκρως αυστηροί και το προσωπικό ιδιαιτέρως σχολαστικό με την καθαριότητα και την αποστείρωση των εργαλείων.

Στον χώρο του Coco Nail Boutique θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα μανικιούρ και πεντικιούρ στη Θεσσαλονίκη, με εφαρμογές τζελ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλό βερνίκι. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών, όπως Essie και CND. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222079

Nails Boutique

nails-boutique1.jpg

Το Nails Boutique θα το βρείτε εντός της στοάς Καράσσο, επί της Ερμού 18 στην καρδιά της πόλης μας. Αφού φτάσετε στον 2ο όροφο του κτιρίου, θα συναντήσετε έναν από τους πιο cozy χώρους ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη, «κρυμμένο» σαν διαμαντάκι, σε μία από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της πόλης.

Η ομάδα του θα σας υποδεχθεί με ζεστασιά και θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή σαν παίρνετε μέρος σε μία γλυκιά… «συνομωσία ομορφιάς», με συμμάχους σας κορυφαίες στο είδος τους nail artists και αισθητικούς, που μοναδικός τους στόχος είναι να σας κάνουν να νιώσετε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης και να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας, σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Ιδιοκτήτριες του Nails Boutique η Μαριλού Κολόνια και η Μαρία Καφετζίδου, δύο γυναίκες δυναμικές, γεμάτες όρεξη και μεράκι για το αντικείμενό τους και πάνω από όλα καταρτισμένες και έμπειρες στην περιποίηση άκρων.

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στον σεβασμό του κάθε πελάτη και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όχι μόνο στα λόγια… Θα το καταλάβετε, όταν θα δείτε πόσο τυπικές είναι στα ραντεβού τους, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις, αλλά και πόσο προσεκτική δουλειά γίνεται, με βάση στη λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 18 (εντός Στοάς Καράσσο, 2ος όροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233283

MK Wellness

mk-wellness1.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ικτίνου 8, βρίσκεται ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας, που μας προσφέρει κάθε εχέγγυο απόλαυσης! Δεν είναι άλλο, από το «ΜΚ Wellness», το οποίο δημιουργήθηκε με κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής της πόλης μας.

Με εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι hair and beauty experts του «MK Wellness», ξεχωρίζουν και μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία pampering! Γιατί στο «MK Wellness», βρίσκουμε 400 τετραγωνικά αφιερωμένα στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και τη χαλάρωση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, με διεθνείς προδιαγραφές, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση στους πελάτες του, το «MK Wellness», απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία, την ομορφιά και την ανανέωση. Γιατί εδώ κάθε μέρα μας, είναι μια μαγευτική απόδραση από την καθημερινότητα, σε έναν συναρπαστικό κόσμο ομορφιάς.

Το λευκό, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου του, μας ταξιδεύουν στο απόλυτο dream beauty! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ικτίνου 8, Κέντρο
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 272790

Iglow Woman's beauty

iglow-womans-beauty2.jpg

Σε πλήρη σύμπνοια με την επωνυμία του, το Iglow Woman's beauty είναι ένας χώρος ομορφιάς, γεμάτος λάμψη και καλαισθησία! Την τιμητική τους εδώ έχουν υπηρεσίες που στόχο έχουν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά μας, να απογειώσουν την αυτοπεποίθησή μας και να μας κάνουν να αισθανθούμε απόλυτα μοναδικές!

Τοποθετημένο εκεί που χτυπά η καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Συγγρού 1, στο κέντρο, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές ομορφιάς μας, συνδυάζοντας μοναδικά την πολυετή εμπειρία της ιδιοκτήτριας Ράνιας Σαρίδου, αλλά και τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής.

Η επιμονή για το τέλειο αποτέλεσμα, η αστείρευτη αγάπη και η αφοσίωση στην αισθητική, αποτελούν λίγους από τους λόγους, για τους οποίους εδώ και χρόνια, το Iglow Woman's beauty, κερδίζει την καρδιά και τις εντυπώσεις μας. Σε ένα σκηνικό απόλυτης χαλάρωσης και γαλήνης, το άρτια εκπαιδευμένο team του, μας αποσυμπιέζει από την καθημερινότητά μας, χαρίζοντάς μας μοναδικά ταξίδια στον κόσμο της απόλυτης λάμψης και ομορφιάς.

To Iglow Woman's beauty, πέρα από την ξεχωριστή αισθητική του χώρου, αποτελεί και ένα από τα πιο «δεμένα», δημιουργικά και καταρτισμένα team, για mani-pedis που ξεχωρίζουν, αλλά και περιποίηση προσώπου και σώματος που μας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, ομορφιά και αναζωογόνηση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Συγγρού 1, Κέντρο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 538393, 6985060311

Μικρό Γαλλικό

mikro-galliko1.jpg

Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη για περιποίηση και ομορφιά! Όμως οι γρήγοροι ρυθμοί και οι πολλές απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής της, πολλές φορές δεν της το επιτρέπουν. Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε το «Μικρό Γαλλικό», στο Sofouli Center, στο Εμπορικό Κέντρο της Θεμιστοκλή Σοφούλη. Πρόκειται για έναν πανέμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εντυπωσιακό design, ο οποίος, εδώ και 13 χρόνια, μας προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης νυχιών και όχι μόνο!

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση και περιποίηση άκρων, τότε στο «Μικρό Γαλλικό», βρήκες το απόλυτο καταφύγιο σου. Γιατί είναι ένα από τα κορυφαία nails bar της Θεσσαλονίκης, που συνδυάζει ένα περιβάλλον διαμορφωμένο με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μετατρέπει μία επίσκεψή σου, στο απόλυτο highlight της εβδομάδας.

Με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, premium πρώτες ύλες για ένα long-lasting, ποιοτικό αποτέλεσμα, κι ασφαλώς το αυτονόητο: ένα team που να εμμένει σε λεπτοδουλεμένα, προσεγμένα άκρα με στόχο να σου προσφέρει απλόχερα γαλλικό αέρα κομψότητας, αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 421500

Salon D’ Elegance

salon-d-elegance6.jpg

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι νούμερο ένα στόχος για κάθε γυναίκα. Για όλες εμάς που εκτός από στόχος, είναι και καθημερινό άγχος, το «Salon D’ Elegance» στην Καλαμαριά, μας λύνει τα χέρια, αφού εκεί απολαμβάνουμε στιγμές ομορφιάς, ανανέωσης και περιποίησης σε δύο σύγχρονους χώρους, με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων αναγνωρισμένων εταιριών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας.

Με συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε κορυφαίους χώρους αισθητικής της πόλης μας, το δυναμικό team του «Salon D’ Elegance», έχει δώσει δικό του περιεχόμενο στον όρο γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Πάντα με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, στοχεύει ψηλά ώστε να δώσει το πιο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει κάθε σημείο του προσώπου και των άκρων μας σε πραγματικό έργο τέχνης, χαρίζοντάς μας μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Σήμερα, το «Salon D’ Elegance» που χαρακτηρίζεται για την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του, έχει επεκταθεί, προσφέροντάς μας νέες υπηρεσίες, που θα μας μαγέψουν. Πέραν από τον πανέμορφο χώρο περιποίησης νυχιών στη Χηλής 41, λίγα μετρά πιο κάτω στη Χηλής 45 δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες ο δεύτερος και εξαιρετικά εντυπωσιακής αισθητικής χώρος του «Salon D’ Elegance», εμπλουτίζοντας την γκάμα των παροχών του, με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, για το πρόσωπο και το σώμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χηλής 41 - Χηλής 45, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 016841, 2313 076714

Cocuzel

cocuzel1.jpg

Περνώντας από την οδό Επταλόφου στην Κάτω Τούμπα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πέσει το μάτι σας στο νούμερο 53, καθώς τα χρώματα και το μοναδικό design του Cocuzel ξεχωρίζουν.

Η ιδιοκτήτριά του, Βασιλική Παπαδοπούλου, έχοντας σχεδόν 15 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση των άκρων, αποφάσισε το 2018 να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, δημιουργώντας έναν χώρο που αποτελεί την προσωποποίηση του girly chic, με περίσσια φροντίδα και περιποίηση. Το μεράκι και η αγάπη απέδωσαν και το Cocuzel μέσα σε μόλις 5 χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα top nail salons στην Τούμπα και την Θεσσαλονίκη γενικότερα.

Η ομάδα του Cocuzel απαρτίζεται από ανθρώπους γεμάτους πάθος, όρεξη και αγάπη για τη δουλειά τους. Θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο και θα σας προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης, προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μέσα από τη ζεστασιά της υποδοχής τους, θα νιώσετε οικειότητα και άνεση από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, πρόκειται για ένα κατάστημα που απευθύνεται σε όλους και το εννοεί – γυναίκες, άνδρες, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εδώ όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταλόφου 53, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 261283

Καλλιέπεια

kalliepeia1.jpg

Το ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια αποτελεί από το 2018 ένα αγαπημένο beauty spot στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του έγινε talk of the town και συνεχίζει, καθώς το team του δεν σταματά να καινοτομεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες που «ταξιδεύουν» στόμα με στόμα.

Παράλληλα, όμως, αποτελεί και ένα «καταφύγιο» για όλες εμάς που αναζητούσαμε έναν χώρο ζεστό και ένα team καταρτισμένο και φιλικό για να μας ξεναγήσει στα μονοπάτια της περιποίησης και της ομορφιάς. Αυτό ήταν, άλλωστε και το προσωπικό στοίχημα των ιδιοκτητριών του ινστιτούτου, Σίσσυς και Σοφίας Κιριλή, όταν ακόμη ήταν στα σκαριά το όνειρο της Καλλιέπειας. Ένα στοίχημα που κέρδισαν, με συνοδοιπόρο όλη την ομάδα τους, τους συνεργάτες τους, όπως συνηθίζουν να λένε.
Στο ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια θα βρείτε ένα πλήθος υπηρεσιών περιποίησης, όπως laser τριπλής κεφαλής τελευταίας τεχνολογίας, υπηρεσίες προσώπου και σώματος για ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, massage, αισθητική φρυδιών-βλεφαρίδων, μακιγιάζ και μανικιούρ-πεντικιούρ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 167, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 308408

Ζen exclusive

zen-exclusive1.jpg

Η καθημερινότητά μας, είναι πολλές φορές κουραστική και δύσκολη. Για αυτό, όλοι έχουμε ανάγκη από περιποίηση και ομορφιά. Τίποτα δεν φτιάχνει τη διάθεσή μας περισσότερο από ένα λεπτοδουλεμένο manicure. Και αυτό στο Ζen exclusive, το ξέρουν καλά. Με εμπειρία και αφοσίωση στην αισθητική, εδώ και 6 χρόνια μας περιποιούνται καθημερινά, μετατρέπουν τα άκρα μας σε κάδρα και απογειώνουν το στυλ και τη διάθεσή μας.

Το χαρούμενο και δυναμικό team του Ζen exclusive, αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο, για κάθε μία από εμάς που επιλέγει να απολαύσει τον πολύτιμο ελεύθερό της χρόνο και την εμφάνισή της. Αποτελεί την premium υπηρεσία ομορφιάς που επιλέγουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας και μας κρατάει πάντα άψογες και έτοιμες για όλα.

Το τιμόνι της επιχείρησης, ανήκει σε δύο επιτυχημένες γυναίκες, που αποφάσισαν να συνδυάσουν την πολυετή φιλία τους, με την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους στην τέχνη της αισθητικής και της ομορφιάς. Η Ζένια Γαβριηλίδου και η Νικολέτα Κονδυλίδου, καθημερινά αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η προσωποποιημένη εμπειρία περιποίησης, που αναδεικνύει την προσωπικότητά μας, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, χαρά και θετική διάθεση. Κοντά τους λοιπόν, πάμε ένα βήμα πιο κοντά στον καλύτερό μας εαυτό.

Στο Ζen exclusive, η περιποίηση των άκρων μας, έχει γίνει επιστήμη. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την καθημερινή αφοσίωση στο κομμάτι της αισθητικής, τη διαρκή ανησυχία που διακατέχει όλο το team που παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια με όλες τις νέες τεχνικές, την προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια υγιεινή και καθαριότητα του χώρου; Πρόκειται ένα nail bar που δεν παρέχει απλά υπηρεσίες αλλά στιγμές αστείρευτης έμπνευσης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 2, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 349090

Vernis nail care

vernis-nail-care1.jpg

Ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ ομορφιάς και γυναικείας περιποίησης, είναι και το μανικιούρ, που αποτελεί τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή μας. Ειδικότερα στις ημέρες των εορτών που έρχονται, είναι απαραίτητο να δώσουμε χριστουγεννιάτικο αέρα όχι μόνο στο ντύσιμό μας, αλλά και στα άκρα μας. Ιδέες γεμάτες στυλ, παιχνιδιάρικες, που ακολουθούν τις τάσεις των φετινών εορτών, θα βρούμε άφθονες, αλλά στο «Vernis nail care», έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ακριβώς τα άκρα που ονειρευόμαστε.

Γιατί στο «Vernis nail care», η τέχνη του μανικιούρ, είναι ο πρωταρχικός τους στόχος. Αφοσιωμένοι στην ομορφιά των χεριών μας, με γνώμονα την καλαισθησία και την υγεία τους, μας χαρίζουν την πολυτέλεια και τη φροντίδα που μας αξίζει.

Το «Vernis nail care», άνοιξε τις πύλες του στις 7 Ιουλίου του 2022. Αποτέλεσε το όραμα και το όνειρο της ιδιοκτήτριάς του Σουζάνας Σέρες και την αρχή του ταξιδιού της επιχειρηματικότητας της. Η ίδια με καταγωγή από την Ουγγαρία, εμπνεύστηκε το όνομά του χώρου της από ένα ταξίδι της στη Γαλλία, καθώς σημαίνει βερνίκι, μανό ή αλλιώς νύχια με χρώμα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη λεπτομέρεια τους!

Το «Vernis nail care», αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο για τη φροντίδα των άκρων μας, καθώς συνδυάζει την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων του, με ένα περιβάλλον που δημιουργήθηκε για να κάνει μια επίσκεψη μας εκεί, το απόλυτο highlight της εβδομάδας μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλικής Ταβάκη 7, Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 466000

Gnails by Gabriela

gnails-by-gabriela1.jpg

Το nail salon Gnails by Gabriela θα το βρείτε επί της οδού Ανακρέοντος 2 στην περιοχή της Χαριλάου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις στο είδος της και αυτό οφείλεται κυρίως στην ιδιοκτήτριά του Γαβριέλα Κρεμμυδιώτη, αλλά και σε όλο το team της επιχείρησης. Ο λόγος; Μα φυσικά το πώς αντιμετωπίζουν αφενός το επάγγελμά τους και αφετέρου τους πελάτες τους. Πρόκειται για μία ομάδα δεμένη που απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν το αντικείμενο τους με όλη τους την ψυχή και κάθε μέρα αποτελεί για αυτούς μία αναμέτρηση με το «άψογο».

Στο Gnails by Gabriela θα βρείτε υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, spa, ημιμόνιμο, θεραπευτικό πεντικιούρ, αλλά και νυφικά πακέτα περιποίησης!

Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών τα άριστης ποιότητας, επαγγελματικά προϊόντα, που σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προσφέρουν άριστα αποτελέσματα.

Μόλις καθίσετε στις αναπαυτικές καρέκλες του Gnails by Gabriela ξεκινά μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής, σε έναν χώρο «όνειρο». Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανακρέοντος 2, Χαριλάου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2316 020200

PRINCESS NAILS & MORE

princes-nails-more1.jpg

Αν θέλεις να ζήσεις μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης άκρων, τότε στο «PRINCESS NAILS & MORE», στην οδό 25η Μαρτίου 50, βρήκες το απόλυτο καταφύγιο σου. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο χώρο που άνοιξε τις πόρτες του στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς που ... σε κάθε γυναίκα είναι απαραίτητες.

Γιατί στο «PRINCESS NAILS & MORE», ακόμα και η πιο πολυάσχολη γυναίκα μπορεί να αποκτήσει άψογη εμφάνιση σε λίγα μόνο λεπτά. Εμείς, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των πιο καταρτισμένων τεχνητριών στο χώρο της ονυχοπλαστικής και να μετατρέψουμε τα νύχια μας σε αληθινό κόσμημα. Εκεί διαθέτουν την απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, μια τεράστια ποικιλία από χρώματα και φυσικά όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, διαθέτουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών.

Εκείνο όμως που πραγματικά ξεχωρίζει το «PRINCESS NAILS & MORE», είναι η φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει τα χέρια μας στα πιο λεπτοδουλεμένα και προσεγμένα άκρα. αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Tα χέρια μας, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Στο «PRINCESS NAILS & MORE», έχουν στη φαρέτρα τους όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να τα μετατρέψουν σε κάδρο, που αναδεικνύει την ομορφιά και την κομψότητά μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 50, Ανατολική Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 071408, 6932 601304

Snip Professionals

snip-professionals-9.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στα Κωνσταντινοπολίτικα, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, που στα 4 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον του.

Είναι το Snip Professionals και το συναντάμε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στη 17η Νοέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει ο μοντέρνας αισθητικής άνετος χώρος και η ζεστή ατμόσφαιρα, που σε καλωσορίζει.

Στο Snip Professionals θα βρεις αυτό ακριβώς που φανερώνει και το όνομα της επιχείρησης: επαγγελματίες του χώρου, άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη εμπειρία που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Άκρως ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις, η ομάδα του Snip Professionals συζητάει μαζί σου και σου προτείνει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, στο πρόσωπό σου και φυσικά στις ανάγκες σου.

Στις υπηρεσίες κομμωτηρίου περιλαμβάνεται και το νυφικό χτένισμα, καθώς και κάθε είδους ιδιαίτερο χτένισμα ή θεραπεία. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ανανεώσει και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 931333

Mano

mano1.jpg

Τα χέρια μας, είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητας μας… δημιουργούν, χαϊδεύουν και αγγίζουν όλο τον κόσμο γύρω μας. Είναι εκείνο που κοιτάζει κανείς σε εμάς μετά το πρόσωπό μας. Ένα manicure που αναδεικνύει την ομορφιά και την κομψότητά μας, είναι το μόνο που χρειάζονται για να λάμπουν καθημερινά και να μας δίνουν αέρα αυτοπεποίθησης και κομψότητας.

Στο «mano», αυτό είναι ο πιο εύκολος στόχος. Γιατί εδώ και 9 χρόνια, μας περιποιούνται καθημερινά, με γνώμονα την καλαισθησία και την υγεία των άκρων μας, χαρίζοντάς μας, την πολυτέλεια και τη φροντίδα που μας αξίζει.

Το «mano», είναι ο απόλυτος παράδεισος περιποίησης άκρων, γιατί συνδυάζει ένα περιβάλλον διαμορφωμένο με τον κατάλληλο τρόπο και εμπειρία χρόνων, ώστε να μετατρέπει μία επίσκεψή μας εκεί, στο απόλυτο ραντεβού της εβδομάδας.

Ξεχωρίζουν όχι μόνο για τη φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, τις κορυφαίες πρώτες ύλες για ένα άριστο αποτέλεσμα -που εγγυάται τη διάρκεια, προσεγμένο στη λεπτομέρεια- αλλά και ένα δυναμικό team, με κατάρτιση και εξειδίκευση, που έχει κάνει στόχο ζωής τα προσεγμένα και λεπτοδουμένα άκρα μας και το χαμόγελο της αυτοπεποίθησης και ανανέωσης, που μας χαρίζουν καθημερινά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφ. Παπανικολάου 134, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676166, 6955466288

Enamel Beauty Salon

enamel-beauty-salon1.jpg

Το Enamel Beauty Salon άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο, και έγινε αμέσως αγαπημένος προορισμός ομορφιάς, στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο που παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για την περιποίηση και την φροντίδα των άκρων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, σε μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο, gel και acrygel.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών είναι μία πολυτέλεια που όλοι αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Στον σύγχρονο, ζεστό χώρο του Enamel Beauty Salon σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο, για να περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα άκρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Τα αγαπημένα μανικιούρ της Άνοιξης, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί, είναι τα παστέλ χρώματα, τα διάφανα και το clean manicure.

Στο Enamel Beauty Salon θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες manicure που θα κάνουν τα χέρια σας να ξεχωρίσουν. Η επαγγελματική περιποίηση των χεριών και των νυχιών είναι ο καλύτερος τρόπος να προσφέρετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια αναδεικνύουν την κομψότητα και το ξεχωριστό σας στυλ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Παπανικολάου 56, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 674247

Beauty Salon

beauty-salon14.jpg

Από το 2001, το «Beauty Salon» στο Ωραιόκαστρο, αποτελεί έναν διαχρονικό και σύγχρονο χώρο που υμνεί την ομορφιά και τη γυναίκα. Το πάθος σε συνδυασμό με τις γνώσεις, το παραδοσιακό συνδεδεμένο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και η αγάπη για την υγεία του δέρματος, είναι τα συστατικά που έκαναν το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς ένα από τα αγαπημένα της ευρύτερης περιοχής. Με την έμπειρη ομάδα του προσφέρει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών προσώπου και σώματος, καλύπτοντας με ουσία όποια ανάγκη και αν έχετε.

Πίσω από αυτό το πετυχημένο εγχείρημα βρίσκεται φυσικά μία γυναίκα. Που αγαπάει τις γυναίκες και την ομορφιά. Η Άννα Καπασακάλη, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας προσώπου και σώματος κι έχει δημιουργήσει έναν χώρο με μία ομάδα που κάνει ό,τι ακριβώς σας υπόσχεται από την πρώτη σας επαφή.

Από το 2020 βρίσκεται μάλιστα σε νέο χώρο, σύγχρονο και όμορφο, σε πιο κεντρικό σημείο της περιοχής του Ωραιοκάστρου.

Στο «Beauty Salon» φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται για ό,τι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται στον χώρο της ομορφιάς και πάντα έχουν να σας προσφέρουν μία λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Άννα Καπασακάλη μαζί με την εξαιρετική ομάδα που έχει χτίσει, από την πρώτη σας επίσκεψη θα δουν τις ανάγκες σας με προσοχή και μαζί θα σχεδιάσετε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λόρδου Βύρωνα 14, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 689847

Sorelle beauty salon

sorelle-beauty-salon1.jpg

Οι αδελφές Νικολέτα και Ολυμπία Κιουλπεκίδου μόλις πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2022, δημιούργησαν το κέντρο ομορφιάς και περιποίησης άκρων Sorelle beauty salon, στην καρδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης τη Σταυρούπολη.

Έχοντας και οι δύο μία μακροχρόνια εμπειρία 13 ετών στον τομέα της ονυχοπλαστικής και της αισθητικής, παρέχουν τις υπηρεσίες τους με απόλυτη αφοσίωση και σεβασμό στην υψηλή ποιότητα και την εξυπηρέτηση σας. Μαζί με το έμπειρο team του Sorelle beauty salon, οι ιδιοκτήτριες φροντίζουν, ώστε η κάθε γυναίκα να νιώθει ανανεωμένη και ξεχωριστή μέσα από τις ποικίλες υπηρεσίες ομορφιάς.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και να τον κακομάθετε λιγάκι, το Sorelle beauty salon, είναι μοναδικός προορισμός. Εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ονυχοπλαστικής όπως manicure, pedicure, επιμήκυνση νυχιών με εφαρμογή gel, extension βλεφαρίδες, brow lift και σχηματισμό φρυδιών σε συνδυασμό με υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σμίλευσης σώματος, τρύπημα αυτιών και μύτης αλλά και αποτρίχωση με κερί.

Όλες οι γυναίκες περιμένουμε ανυπόμονα εκείνη τη στιγμή που θα αφιερώσουμε λίγο προσωπικό χρόνο στον εαυτό μας, να του χαρίσουμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και γιατί όχι ανανέωσης της αυτοπεποίθησης μας. Στον ολοκαίνουργιο και όμορφο χώρο του Sorelle beauty salon η περιποίηση άκρων γίνεται μία ιεροτελεστία ομορφιάς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραβαγγέλη Γερμανού 18, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 605153

La Coquette

la-coquette-1.jpg

Στην οδό Κρήτης 28 στο Κορδελιό θα συναντήσετε το La Cοquette, έναν εξαιρετικά μοντέρνο και ευχάριστο χώρο περιποίησης άκρων και ομορφιάς. Από τη στιγμή που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, το Σεπτέμβριο του 2019, βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα και πιο εξελιγμένα κέντρα υπηρεσιών αισθητικής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η minimal, μοντέρνα αισθητική που χαρακτηρίζει το χώρο και οι προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα σας κερδίσουν αμέσως. Η άρτια καταρτισμένη και φιλική ομάδα του La Coquette θα σας υποδεχτεί πάντα με μεράκι και χαμόγελο, πρόθυμη να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε αυτά τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.

Στο La Coquette θα βρείτε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, εξειδικευμένης ποδολογίας ενώ παράλληλα παρέχεται η υπηρεσία αποτρίχωσης με κερί, σχεδιασμού και βαφή φρυδιών με τεχνική χένα, lash lift αλλά και τοποθέτηση exte βλεφαρίδων. Όλες οι παροχές του χώρου, τηρούνται κάτω υπό άριστες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας όσο εσείς απολαμβάνεται στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Κάθε γυναίκα θεωρεί την περιποίηση των άκρων της ως μία ξεχωριστή στιγμή για την ίδια και πάντα θα βρίσκει χρόνο, για να χαρίσει στον εαυτό της λίγη χαλάρωση και αυτό το μαγικό αίσθημα του να σε περιποιούνται τα καλύτερα χέρια. Και αυτό είναι κάτι που το team του La Coquette έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κρήτης 28, Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 709014

Nails and Beauty by Xara

nails-and-beauty-by-xara1.jpg

Η περιποίηση του εαυτού μας είναι κάτι που όλοι αξίζουμε και πλέον έχει γίνει ανάγκη της καθημερινότητάς μας. Φροντίζοντας τον εαυτό μας άλλωστε δεν αποκτούμε μόνο εξωτερική, αλλά και εσωτερική λάμψη, καθώς χαρίζουμε στη μέρα μας κάποια αποκλειστική ώρα για εμάς και μόνο.

Στο «Nails and Beauty by Xara» έχουν δημιουργήσει έναν όμορφο, ζεστό χώρο με φιλική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης ομορφιάς. Μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών έρχεται να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών σας από ένα εξειδικευμένο team, στο ενημερωμένο αυτό beauty spot στα δυτικά της πόλης.

Στο «Nails and Beauty by Xara» το εύρος των υπηρεσιών περιποίησης είναι μεγάλο.

Βασικότερη υπηρεσία του, είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης μίας γυναίκας, το manicure και το pedicure. Στο «Nails and Beauty by Xara» μπορούν να φροντίσουν για όμορφα περιποιημένα άκρα με όποια τεχνική επιθυμείτε, καθώς αναλαμβάνουν απλό manicure – pedicure, ημιμόνιμο, αλλά και gel.

Με ειδικές γνώσεις ποδολογίας μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς, παρέχει και θεραπευτικό pedicure. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σωκράτους 13, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 287472























ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία