Beauty

Salon D’ Elegance: Εκεί που η ομορφιά απογειώνεται

Be your own kind of beautiful

 04/12/2023 09:30

Salon D’ Elegance: Εκεί που η ομορφιά απογειώνεται

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι νούμερο ένα στόχος για κάθε γυναίκα. Για όλες εμάς που εκτός από στόχος, είναι και καθημερινό άγχος, το «Salon D’ Elegance» στην Καλαμαριά, μας λύνει τα χέρια, αφού εκεί απολαμβάνουμε στιγμές ομορφιάς, ανανέωσης και περιποίησης σε δύο σύγχρονους χώρους, με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων αναγνωρισμένων εταιριών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας.

salon-d-elegance2.jpg

Με συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε κορυφαίους χώρους αισθητικής της πόλης μας, το δυναμικό team του «Salon D’ Elegance», έχει δώσει δικό του περιεχόμενο στον όρο γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Πάντα με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, στοχεύει ψηλά ώστε να δώσει το πιο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει κάθε σημείο του προσώπου και των άκρων μας σε πραγματικό έργο τέχνης, χαρίζοντάς μας μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Σήμερα, το «Salon D’ Elegance» που χαρακτηρίζεται για την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του, έχει επεκταθεί, προσφέροντάς μας νέες υπηρεσίες, που θα μας μαγέψουν. Πέραν από τον πανέμορφο χώρο περιποίησης νυχιών στη Χηλής 41, λίγα μετρά πιο κάτω στη Χηλής 45 δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες ο δεύτερος και εξαιρετικά εντυπωσιακής αισθητικής χώρος του «Salon D’ Elegance», εμπλουτίζοντας την γκάμα των παροχών του, με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, για το πρόσωπο και το σώμα.

salon-d-elegance3.jpg
salon-d-elegance4.jpg

Στο «Salon D’ Elegance», όσο πολυάσχολοι και αν είμαστε, μπορούμε να αποκτήσουμε άψογη εμφάνιση σε λίγα μόνο λεπτά, κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια. Εμείς, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των πιο καταρτισμένων τεχνιτριών στο χώρο της ονυχοπλαστικής αλλά και των έμπειρων αισθητικών για την περιποίηση του προσώπου, του ημιμόνιμου μακιγιάζ και του lash lifting και να μετατρέψουμε κάθε σημείο του προσώπου και του σώματος μας, σε ένα πραγματικό αξεσουάρ ομορφιάς.

salon-d-elegance5.jpg

Εκεί διαθέτουν την απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης προσώπου, σώματος και άκρων, καθώς και μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα που διαθέτουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών.

Nails say everything about you!

Tα χέρια μας, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Στο «Salon D’ Elegance» διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να τα μετατρέψουν σε έργο τέχνης που αποπνέει την ομορφιά και την κομψότητά μας.

salon-d-elegance6.jpg

Είτε θέλουμε την νέα τάση με μεταλλικά νύχια – καθρέπτη, είτε το απόλυτο trend του φετινού φθινοπώρου - χειμώνα με animal print λεπτομέρειες, είτε απλά μία από τις αποχρώσεις του ασημί, του ανθρακί, του ροζ, του μωβ, του μπλε….στο «Salon D’ Elegance», τα χέρια μας έχουν την τιμητική τους! Θα βρούμε διαθέσιμη μία ατελείωτη παλέτα χρωμάτων, καθώς και όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, ανάλογα με τη διάθεση και τις επιθυμίες μας, κάνοντας το manicure μας ξεχωριστό και ιδιαίτερο. 

Και φυσικά… τεχνίτριες με μοναδικό πάθος και αφοσίωση, που θα απογειώσουν τη διάθεση και το στυλ μας. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα:

  • Μανικιούρ απλό
  • Μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
  • Μανικιούρ Express
  • Μανικιούρ Spa
  • Μανικιούρ θεραπευτικό
  • Τεχνητά νύχια με gel / ακρυλικό / acrygel
  • Ανδρικό μανικιούρ
  • Αφαίρεση ημιμόνιμης βαφής & gel
salon-d-elegance7.jpg

Pedicure με την υπογραφή του «Salon D’ Elegance»

Τα πόδια μας καταπονούνται καθημερινά από την ορθοστασία λόγω της έντονης καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να τα προσέξουμε περισσότερο προκειμένου να εξασφαλίσουμε την υγεία των ποδιών μας. 

Το θεραπευτικό πεντικιούρ μάλιστα, μας προσφέρει πολλά παραπάνω από μία ή δύο στρώσεις βερνίκι στα νύχια μας ώστε να βελτιωθεί η εμφάνισή τους. 

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους χειμερινούς μήνες πόσο σημαντική είναι η περιποίηση και η υγιεινή των ποδιών μας.

  • Πεντικιούρ απλό
  • Πεντικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
  • Πεντικιούρ Express
  • Πεντικιούρ Θεραπευτικό
  • Πεντικιούρ gel / ακρυλικό (και αποκατάστασης)

Ο απόλυτος προορισμός και στην αισθητική περιποίηση προσώπου

Στο «Salon D’ Elegance», θα βρούμε όλες τις κορυφαίες συμβουλές και τις εξατομικευμένες θεραπείες που επιθυμούμε για την κάθε ανάγκη του δέρματος μας.

Έτσι, είτε επιθυμούμε μία αποτελεσματική περιποίηση ματιών για να μας χαρίσει φωτεινότητα στην περιοχή και να ελαχιστοποιήσει τις γραμμές και τις ρυτίδες μας, είτε έναν καθαρισμό προσώπου με υπέρηχο, που θα ξαναφέρει τη λάμψη και την αναγέννηση των κυττάρων του προσώπου μας, είτε και μία μεσοθεραπεία με τη χρήση dermapen που θα φροντίσει να δώσει απλόχερα στο πρόσωπό μας, όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα του χαρίσουν ξανά τη νεανική του όψη, το «Salon D’ Elegance», είναι το κοινό μας μυστικό.

salon-d-elegance8.jpg

Good brows- good mood- good day

Νομίζετε ότι τα φρύδια είναι απλή υπόθεση; Το σχήμα των φρυδιών καταδικάζει ή αναδεικνύει ένα πρόσωπο! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως τα φρύδια, εκτός από το γεγονός ότι τονίζουν την έκφραση, μπορούν να «διορθώσουν» τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου και φυσικά να αναδείξουν το βλέμμα μας. 

Το microblading είναι ένας τύπος αρχιτεκτονικής φρυδιών. Μας χαρίζει τέλεια φρύδια με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Πρόκειται για το ημιμόνιμο τατουάζ με την τεχνική τρίχα τρίχα και μπορεί να γίνει και σε συνδυασμό με σκίαση!

Η ιδιαιτερότητα αυτής της τεχνικής είναι ότι δεν πραγματοποιείται με μηχάνημα αλλά με το χέρι με ειδικό εργαλείο που ονομάζεται blade. Το βάθος της δουλειάς είναι αυτό που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες τεχνικές, και είναι και η αιτία που έχει τόσο φυσικό αποτέλεσμα εάν εφαρμοστεί υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις! 

Έτσι, βελτιώνεται το σχήμα και ενισχύεται το χρώμα των φρυδιών μας με απόλυτα φυσικό τρόπο, ξεχνώντας το άγχος στην καθημερινότητάς, να βάφουμε τα αντιαισθητικά κενά και αποκτώντας ένα απόλυτα φυσικό και γεμάτο αποτέλεσμα στα φρύδια μας, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και συμβάλλοντας στη συμμετρία του προσώπου.

Στο «Salon D’ Elegance», θα βρούμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα απογειώσουν την εικόνα και θα μας χαρίσουν το πιο κολακευτικό βλέμμα.

salon-d-elegance9.jpg
salon-d-elegance10.jpg

Οι βλεφαρίδες μας, είναι το καλύτερο αξεσουάρ ομορφιάς μας!

Οι τεχνητές βλεφαρίδες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς δίνοντας μήκος, όγκο και επιθυμητή καμπυλότητα ακόμη και σε γυναίκες που έχουν πολύ αδύνατες / ελαφριές βλεφαρίδες. 

Το Lash lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για όλες εμάς που θέλουμε να δώσουμε ένα έξτρα boost στις βλεφαρίδες μας, αλλά και για όσες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα extensions.

Πρόκειται για μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, αφού εφαρμόζεται κερατίνη, μια ουσία που βοηθάει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό.

salon-d-elegance11.jpg

Στο «Salon D’ Elegance», ξέρουν να μετατρέψουν τις βλεφαρίδες μας στο απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς, χαρίζοντας μας βλέμμα σαγηνευτικό και κολακεύοντας όλη την εικόνα του προσώπου μας.

Plus, αυτό είναι το τέλειο tip και για όσες από εμάς θέλουμε να αφήσουμε τις βλεφαρίδες μας να ξεκουραστούν για λίγο, χωρίς προϊόντα μακιγιάζ πάνω τους.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών και χειλιών

Στο «Salon D’ Elegance» έχουμε τη δυνατότητα, να κάνουμε το πιο όμορφο ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών και χειλιών, με ασύγκριτα φυσικό αποτέλεσμα, μηδενικούς τραυματισμούς, ποιοτικές χρωστικές και φυσικά…χωρίς καθόλου πόνο και με διάρκεια, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε το καθημερινό άγχος της περιποίησης του προσώπου μας.

Έτσι, το eyeliner tattoo αποτελεί την κορυφαία ημι-μόνιμη θεραπεία που εισάγει χρωστική ουσία κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μας και μπορεί να είναι είτε λεπτό όπως η φυσική γραμμή των βλεφαρίδων μας είτε αρκετά παχύ για να μοιάζει με τη κλασική γραμμή του eyeliner. Η κύρια ιδέα πίσω από το τατουάζ αυτό είναι να δώσει στις βλεφαρίδες μας την ψευδαίσθηση της πυκνότητας χωρίς να χρειαζόμαστε τη χρήση μακιγιάζ.

Αλλά δε μένουν μόνο εκεί… ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών - Lip Tattoo - Lip filler, για να γεμίσουμε τα κενά στα χείλη μας και να γίνουν σαρκώδη και σαγηνευτικά, ώστε να κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις!

salon-d-elegance12.jpg

Happiness comes after a good massage

Η εμπειρία των υπηρεσιών μασάζ στο «Salon D’ Elegance» είναι μία ακόμη ιεροτελεστία ευεξίας στο χώρο του.

Εδώ το χαλαρωτικό μασάζ θα μας βοηθήσει στην καταπολέμηση του στρες, καθώς θα μας προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης & ευεξίας!!! Αντίστοιχα το Massage με Hot Stones –που είναι μία συνδυαστική θεραπεία μασάζ και ζεστών πετρών, μαζί με λάδια και αιθέρια έλαια που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες- θα μας χαρίσει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και θα επαναφέρει την ελαστικότητά τους. 

Μέσω της υπεραιμίας θα επιτευχθεί η αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης.

salon-d-elegance13.jpg
salon-d-elegance14.jpg

Ας κάνουμε λοιπόν ένα δώρο στον εαυτό μας, στο χώρο της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας του στο «Salon D’ Elegance»! Μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε είτε το deep tissue μασάζ -που είναι ένας συγκεκριμένος τύπος μασάζ που λειτουργεί στα βαθιά στρώματα των μυών και της περιτονίας στο σώμα- είτε το ινδικό μασάζ κεφαλής -που αποτελεί ένα μικρό μέρος της ινδικής ιατρικής και εφαρμόζεται στο κεφάλι, το λαιμό και το πρόσωπο με στόχο την απεμπλοκή της βίο ενέργειας- είτε το μασάζ με πιέσεις ρεφλεξολογίας, είτε ακόμα και το μασάζ ποδιών για ξεκούραστα άκρα, που θα κάνουν ανάλαφρο το περπάτημά μας.

salon-d-elegance15.jpg

Experience the best Experience the brand Mega Sun

Η απόλυτη εμπειρία μαυρίσματος με ένα από τα κορυφαία μηχανήματα της αγοράς, που μας θα χαρίσει το πιο όμορφο και φυσικό σοκολατένιο κορμί! Απολαμβάνουμε τα πολλαπλά οφέλη του solarium και κερδίζουμε ένα κορμί που θα μαγέψει όλες τις εποχές!

salon-d-elegance16.jpg

Μία επίσκεψη στο Salon D’ Elegance αρκεί, για να γίνουμε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας!


Διεύθυνση: Χηλής 41 - Χηλής 45, Καλαμαριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 016841, 2313 076714

Facebook

Instagram

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι νούμερο ένα στόχος για κάθε γυναίκα. Για όλες εμάς που εκτός από στόχος, είναι και καθημερινό άγχος, το «Salon D’ Elegance» στην Καλαμαριά, μας λύνει τα χέρια, αφού εκεί απολαμβάνουμε στιγμές ομορφιάς, ανανέωσης και περιποίησης σε δύο σύγχρονους χώρους, με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων αναγνωρισμένων εταιριών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας.

salon-d-elegance2.jpg

Με συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε κορυφαίους χώρους αισθητικής της πόλης μας, το δυναμικό team του «Salon D’ Elegance», έχει δώσει δικό του περιεχόμενο στον όρο γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Πάντα με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, στοχεύει ψηλά ώστε να δώσει το πιο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει κάθε σημείο του προσώπου και των άκρων μας σε πραγματικό έργο τέχνης, χαρίζοντάς μας μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Σήμερα, το «Salon D’ Elegance» που χαρακτηρίζεται για την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του, έχει επεκταθεί, προσφέροντάς μας νέες υπηρεσίες, που θα μας μαγέψουν. Πέραν από τον πανέμορφο χώρο περιποίησης νυχιών στη Χηλής 41, λίγα μετρά πιο κάτω στη Χηλής 45 δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες ο δεύτερος και εξαιρετικά εντυπωσιακής αισθητικής χώρος του «Salon D’ Elegance», εμπλουτίζοντας την γκάμα των παροχών του, με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, για το πρόσωπο και το σώμα.

salon-d-elegance3.jpg
salon-d-elegance4.jpg

Στο «Salon D’ Elegance», όσο πολυάσχολοι και αν είμαστε, μπορούμε να αποκτήσουμε άψογη εμφάνιση σε λίγα μόνο λεπτά, κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια. Εμείς, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των πιο καταρτισμένων τεχνιτριών στο χώρο της ονυχοπλαστικής αλλά και των έμπειρων αισθητικών για την περιποίηση του προσώπου, του ημιμόνιμου μακιγιάζ και του lash lifting και να μετατρέψουμε κάθε σημείο του προσώπου και του σώματος μας, σε ένα πραγματικό αξεσουάρ ομορφιάς.

salon-d-elegance5.jpg

Εκεί διαθέτουν την απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης προσώπου, σώματος και άκρων, καθώς και μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα που διαθέτουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών.

Nails say everything about you!

Tα χέρια μας, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Στο «Salon D’ Elegance» διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να τα μετατρέψουν σε έργο τέχνης που αποπνέει την ομορφιά και την κομψότητά μας.

salon-d-elegance6.jpg

Είτε θέλουμε την νέα τάση με μεταλλικά νύχια – καθρέπτη, είτε το απόλυτο trend του φετινού φθινοπώρου - χειμώνα με animal print λεπτομέρειες, είτε απλά μία από τις αποχρώσεις του ασημί, του ανθρακί, του ροζ, του μωβ, του μπλε….στο «Salon D’ Elegance», τα χέρια μας έχουν την τιμητική τους! Θα βρούμε διαθέσιμη μία ατελείωτη παλέτα χρωμάτων, καθώς και όλες τις σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, ανάλογα με τη διάθεση και τις επιθυμίες μας, κάνοντας το manicure μας ξεχωριστό και ιδιαίτερο. 

Και φυσικά… τεχνίτριες με μοναδικό πάθος και αφοσίωση, που θα απογειώσουν τη διάθεση και το στυλ μας. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα:

  • Μανικιούρ απλό
  • Μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
  • Μανικιούρ Express
  • Μανικιούρ Spa
  • Μανικιούρ θεραπευτικό
  • Τεχνητά νύχια με gel / ακρυλικό / acrygel
  • Ανδρικό μανικιούρ
  • Αφαίρεση ημιμόνιμης βαφής & gel
salon-d-elegance7.jpg

Pedicure με την υπογραφή του «Salon D’ Elegance»

Τα πόδια μας καταπονούνται καθημερινά από την ορθοστασία λόγω της έντονης καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να τα προσέξουμε περισσότερο προκειμένου να εξασφαλίσουμε την υγεία των ποδιών μας. 

Το θεραπευτικό πεντικιούρ μάλιστα, μας προσφέρει πολλά παραπάνω από μία ή δύο στρώσεις βερνίκι στα νύχια μας ώστε να βελτιωθεί η εμφάνισή τους. 

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους χειμερινούς μήνες πόσο σημαντική είναι η περιποίηση και η υγιεινή των ποδιών μας.

  • Πεντικιούρ απλό
  • Πεντικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
  • Πεντικιούρ Express
  • Πεντικιούρ Θεραπευτικό
  • Πεντικιούρ gel / ακρυλικό (και αποκατάστασης)

Ο απόλυτος προορισμός και στην αισθητική περιποίηση προσώπου

Στο «Salon D’ Elegance», θα βρούμε όλες τις κορυφαίες συμβουλές και τις εξατομικευμένες θεραπείες που επιθυμούμε για την κάθε ανάγκη του δέρματος μας.

Έτσι, είτε επιθυμούμε μία αποτελεσματική περιποίηση ματιών για να μας χαρίσει φωτεινότητα στην περιοχή και να ελαχιστοποιήσει τις γραμμές και τις ρυτίδες μας, είτε έναν καθαρισμό προσώπου με υπέρηχο, που θα ξαναφέρει τη λάμψη και την αναγέννηση των κυττάρων του προσώπου μας, είτε και μία μεσοθεραπεία με τη χρήση dermapen που θα φροντίσει να δώσει απλόχερα στο πρόσωπό μας, όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα του χαρίσουν ξανά τη νεανική του όψη, το «Salon D’ Elegance», είναι το κοινό μας μυστικό.

salon-d-elegance8.jpg

Good brows- good mood- good day

Νομίζετε ότι τα φρύδια είναι απλή υπόθεση; Το σχήμα των φρυδιών καταδικάζει ή αναδεικνύει ένα πρόσωπο! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως τα φρύδια, εκτός από το γεγονός ότι τονίζουν την έκφραση, μπορούν να «διορθώσουν» τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου και φυσικά να αναδείξουν το βλέμμα μας. 

Το microblading είναι ένας τύπος αρχιτεκτονικής φρυδιών. Μας χαρίζει τέλεια φρύδια με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Πρόκειται για το ημιμόνιμο τατουάζ με την τεχνική τρίχα τρίχα και μπορεί να γίνει και σε συνδυασμό με σκίαση!

Η ιδιαιτερότητα αυτής της τεχνικής είναι ότι δεν πραγματοποιείται με μηχάνημα αλλά με το χέρι με ειδικό εργαλείο που ονομάζεται blade. Το βάθος της δουλειάς είναι αυτό που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες τεχνικές, και είναι και η αιτία που έχει τόσο φυσικό αποτέλεσμα εάν εφαρμοστεί υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις! 

Έτσι, βελτιώνεται το σχήμα και ενισχύεται το χρώμα των φρυδιών μας με απόλυτα φυσικό τρόπο, ξεχνώντας το άγχος στην καθημερινότητάς, να βάφουμε τα αντιαισθητικά κενά και αποκτώντας ένα απόλυτα φυσικό και γεμάτο αποτέλεσμα στα φρύδια μας, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και συμβάλλοντας στη συμμετρία του προσώπου.

Στο «Salon D’ Elegance», θα βρούμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα απογειώσουν την εικόνα και θα μας χαρίσουν το πιο κολακευτικό βλέμμα.

salon-d-elegance9.jpg
salon-d-elegance10.jpg

Οι βλεφαρίδες μας, είναι το καλύτερο αξεσουάρ ομορφιάς μας!

Οι τεχνητές βλεφαρίδες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς δίνοντας μήκος, όγκο και επιθυμητή καμπυλότητα ακόμη και σε γυναίκες που έχουν πολύ αδύνατες / ελαφριές βλεφαρίδες. 

Το Lash lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για όλες εμάς που θέλουμε να δώσουμε ένα έξτρα boost στις βλεφαρίδες μας, αλλά και για όσες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα extensions.

Πρόκειται για μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, αφού εφαρμόζεται κερατίνη, μια ουσία που βοηθάει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό.

salon-d-elegance11.jpg

Στο «Salon D’ Elegance», ξέρουν να μετατρέψουν τις βλεφαρίδες μας στο απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς, χαρίζοντας μας βλέμμα σαγηνευτικό και κολακεύοντας όλη την εικόνα του προσώπου μας.

Plus, αυτό είναι το τέλειο tip και για όσες από εμάς θέλουμε να αφήσουμε τις βλεφαρίδες μας να ξεκουραστούν για λίγο, χωρίς προϊόντα μακιγιάζ πάνω τους.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών και χειλιών

Στο «Salon D’ Elegance» έχουμε τη δυνατότητα, να κάνουμε το πιο όμορφο ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών και χειλιών, με ασύγκριτα φυσικό αποτέλεσμα, μηδενικούς τραυματισμούς, ποιοτικές χρωστικές και φυσικά…χωρίς καθόλου πόνο και με διάρκεια, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε το καθημερινό άγχος της περιποίησης του προσώπου μας.

Έτσι, το eyeliner tattoo αποτελεί την κορυφαία ημι-μόνιμη θεραπεία που εισάγει χρωστική ουσία κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μας και μπορεί να είναι είτε λεπτό όπως η φυσική γραμμή των βλεφαρίδων μας είτε αρκετά παχύ για να μοιάζει με τη κλασική γραμμή του eyeliner. Η κύρια ιδέα πίσω από το τατουάζ αυτό είναι να δώσει στις βλεφαρίδες μας την ψευδαίσθηση της πυκνότητας χωρίς να χρειαζόμαστε τη χρήση μακιγιάζ.

Αλλά δε μένουν μόνο εκεί… ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών - Lip Tattoo - Lip filler, για να γεμίσουμε τα κενά στα χείλη μας και να γίνουν σαρκώδη και σαγηνευτικά, ώστε να κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις!

salon-d-elegance12.jpg

Happiness comes after a good massage

Η εμπειρία των υπηρεσιών μασάζ στο «Salon D’ Elegance» είναι μία ακόμη ιεροτελεστία ευεξίας στο χώρο του.

Εδώ το χαλαρωτικό μασάζ θα μας βοηθήσει στην καταπολέμηση του στρες, καθώς θα μας προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης & ευεξίας!!! Αντίστοιχα το Massage με Hot Stones –που είναι μία συνδυαστική θεραπεία μασάζ και ζεστών πετρών, μαζί με λάδια και αιθέρια έλαια που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες- θα μας χαρίσει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και θα επαναφέρει την ελαστικότητά τους. 

Μέσω της υπεραιμίας θα επιτευχθεί η αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης.

salon-d-elegance13.jpg
salon-d-elegance14.jpg

Ας κάνουμε λοιπόν ένα δώρο στον εαυτό μας, στο χώρο της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας του στο «Salon D’ Elegance»! Μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε είτε το deep tissue μασάζ -που είναι ένας συγκεκριμένος τύπος μασάζ που λειτουργεί στα βαθιά στρώματα των μυών και της περιτονίας στο σώμα- είτε το ινδικό μασάζ κεφαλής -που αποτελεί ένα μικρό μέρος της ινδικής ιατρικής και εφαρμόζεται στο κεφάλι, το λαιμό και το πρόσωπο με στόχο την απεμπλοκή της βίο ενέργειας- είτε το μασάζ με πιέσεις ρεφλεξολογίας, είτε ακόμα και το μασάζ ποδιών για ξεκούραστα άκρα, που θα κάνουν ανάλαφρο το περπάτημά μας.

salon-d-elegance15.jpg

Experience the best Experience the brand Mega Sun

Η απόλυτη εμπειρία μαυρίσματος με ένα από τα κορυφαία μηχανήματα της αγοράς, που μας θα χαρίσει το πιο όμορφο και φυσικό σοκολατένιο κορμί! Απολαμβάνουμε τα πολλαπλά οφέλη του solarium και κερδίζουμε ένα κορμί που θα μαγέψει όλες τις εποχές!

salon-d-elegance16.jpg

Μία επίσκεψη στο Salon D’ Elegance αρκεί, για να γίνουμε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας!


Διεύθυνση: Χηλής 41 - Χηλής 45, Καλαμαριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 016841, 2313 076714

Facebook

Instagram

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία