Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τις 10+1 από τις καλύτερες επιλογές για brunch στην Θεσσαλονίκη

It’s brunch o’clock!

 01/02/2023 15:50

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τις 10+1 από τις καλύτερες επιλογές για brunch στην Θεσσαλονίκη

Από τότε που το brunch μπήκε στη ζωή μας, άλλαξε σημαντικά η φιλοσοφία των γευμάτων μας στη διάρκεια της ημέρας.

Το brunch αντικατέστησε τις παλαιότερες συνήθειες μας, αναβαθμίζοντας τα πρωινά και τα μεσημέρια μας – με τα αυγά Benedict, τις μπρουσκέτες και τα χειροποίητα buns ως τα pancakes, να δημιουργούν πλέον τη νέα αγαπημένη μας συνήθεια.

It’s brunch o’clock, πράγμα που σημαίνει πως έπρεπε να σας φτιάξουμε το απόλυτο αφιέρωμα, για τις 10+1 από τις καλύτερες διευθύνσεις για brunch στην πόλη!

B Restaurant

b.jpg

Το «B.», το all day restaurant café bar στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, το γνωρίζουμε όλοι για τα εξαιρετικά του γεύματα ανώτερης ποιότητας, που ειδικά το καλοκαίρι έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε έξω, στην αυλή του Μουσείου, σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της πόλης.

Η επιχείρηση έχει, άλλωστε, κερδίσει τις καρδιές μας από την αρχή της λειτουργίας της, ως το πρώτο ολοκληρωμένο restaurant bar Μουσείου στην Ελλάδα, το οποίο και κατάφερε να ανεβάσει το museum dining σε άλλα επίπεδα. Αυτό ίσως που δεν γνωρίζουμε όλοι, είναι ότι εδώ μπορούμε να απολαύσουμε κι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα brunch στη Θεσσαλονίκη, μία σειρά από προτάσεις για πρωινό που, από τις 9 το πρωί, προσφέρουν μία πραγματικά εξαιρετική δυνατότητα, για να αρχίσει η ημέρα μας ξεχωριστά και σε έναν χώρο πραγματικά μοναδικό.

To «B.», ξεχωρίζει όχι μόνο για το προσεκτικά επιμελημένο μενού του, που καλύπτει κάθε γεύμα της ημέρας, αλλά κυρίως για την ιστορία και το ρόλο του, που ξεκίνησε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και που σήμερα, μετά από 20 σχεδόν χρόνια διαρκούς παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει χαρίσει μέρες και νύχτες μαγικές.

Το μενού του, που επιμελείται η Χρύσα Κονιόρδου με την ομάδα της κι ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, βασίζεται σε μεσογειακά κι εποχιακά υλικά, με τις ελληνικές γεύσεις να συναντούν μία καλή επιρροή γαλλικής φινέτσας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου 2, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 869695

Pink Dot

pink-dot.jpg

Το Pink Dot café είναι ένας από τους χώρους που η Θεσσαλονίκη έχει λατρέψει, τόσο για την υπέροχη αισθητική του, όσο και για την κυριαρχία του «ροζ» το οποίο υμνεί, αναδεικνύοντάς το ως σύμβολο κομψότητας, θαλπωρής και διασκέδασης.

Σίγουρα το έχεις δει να ξεπροβάλει σε πλήθος φωτογραφιών στα social media και σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, με τη μαγεία που αποπνέει. Τον πολυταξιδεμένο αυτόν χώρο, θα τον ανακαλύψεις εντός του Apollonia Politia, από την πλευρά της θάλασσας. Μια επίσκεψη στη βεράντα του, απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή θέα τόσο στο Θερμαϊκό όσο και στην πόλη ολόκληρη, σου εγγυόμαστε πως θα δώσει στην καθημερινότητά σου το touch της απόλυτης ομορφιάς και ξεγνοιασιάς που χρειάζεσαι.

Το Pink Dot café είναι σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός παραμυθιού, πλημμυρισμένο με πανέμορφα λουλούδια, classy διακόσμηση, χαλαρωτική μουσική και ένα ευγενικό προσωπικό που είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα στις τόσες γευστικές δημιουργίες που γεμίζουν τον χώρο με μυρωδιές.

Το flower cave, δίπλα στο επιβλητικό μαρμάρινο μπαρ, είναι ένα σημείο που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας ημέρα που το καφέ έκανε το ντεμπούτο του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Για αυτό και θα το δεις συχνά να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα party και event που λαμβάνουν χώρα στο Pink Dot. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 (Apollonia Politia)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 806053

WonderLounge

wonderlounge.jpg

Ένα παραμύθι βγαλμένο από τα παιδικά μας όνειρα, ένας χώρος μαγικός, με υπέροχα χρώματα, που σφύζει από φαντασία και δημιουργικότητα, πλημμυρισμένος από γεύσεις και αρώματα, είναι το WonderLounge το οποίο έχει πετύχει ήδη να είναι το απόλυτο talk of the town.

Θα το βρεις στον 1ο όροφο του πολυκαστήματος Hondos Center Apollonia Politia, και η προσέγγιση γίνεται μέσω των κεντρικών εισόδων του. Αν δε επιλέξεις να το επισκεφθείς σε ώρες μη λειτουργίας των καταστημάτων, τότε θα ανακαλύψεις την είσοδό του στην πλαϊνή πλευρά του κτιρίου και κάτω από τα μοναδικά WonderLounge πανό!

Αν αγαπάς το instagram και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, στο WonderLounge θα βρεις – χωρίς καμία υπερβολή– έναν… instagrammable παράδεισο. Αμέτρητα χρώματα, καλόγουστη διακόσμηση, θεματικά σκηνικά, φαντασμαγορικά σαλόνια και πλήθος fancy ροφημάτων και γευστικών πιάτων. Όλα στη διάθεσή σου για να αποτυπώσεις στις φωτογραφίες σου όμορφες στιγμές με φίλους, αλλά και selfies.

Στο WonderLounge θα βρεις πέντε διαφορετικά σαλόνια, καθένα με δικό του concept και αισθητική, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή - τη μαγευτική θέα στη θάλασσα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 (εντός Hondos Center)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 806193

Donkey Garden

donkey-garden.jpg

Η έννοια του brunch στη Θεσσαλονίκη, θα έλεγε κανείς ότι είναι, πλέον, διαδεδομένη, όχι όμως σε βαθμό που γίνεται υπερβολική κι έτσι, νέες προσθήκες και προτάσεις, όπως το «Donkey Garden» που άνοιξε στη Σκρα στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια και στον Εύοσμο αποτελούν, πάντα, μία νέα ανάσα.

Ειδικά όταν είναι τόσο ιδιαίτερες κι ευρηματικές, όπως αυτός ο τελείως ξεχωριστός χώρος, όπου το brunch σερβίρεται όλη μέρα σε όμορφο κήπο και ταράτσα και που μας προστατεύουν με ειδικά ιγκλού, που για πρώτη φορά έχουν εισαχθεί ως φιλοσοφία στην εστίαση της Θεσσαλονίκης.

Το «Donkey Garden» πρωτοάνοιξε στην οδό Σκρα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2020. Ήταν ό,τι έπρεπε τότε, καθώς η όμορφη αυλή του χώρου ήταν ιδανική για να γνωριστεί κανείς με τους ιδιοκτήτες, τη φιλοσοφία τους και το πολύ νόστιμο μενού του.

Εδώ, όλα είναι χειροποίητα, απουσιάζουν παντελώς τα έτοιμα μίγματα, τα ψωμιά είναι όλα φρέσκα και ζυμωτά και οι πρώτες ύλες, όπως τα αβγά, προέρχονται από μικρές φάρμες κι εν γένει από μικρούς παραγωγούς.

Mακροπρόθεσμος στόχος, εξάλλου, της ομάδας του «Donkey Garden» είναι η δημιουργία της δικής τους φάρμας, σε κάποιο ιδανικό σημείο της χώρας και η παραγωγή των δικών τους λαχανικών, αβγών, κ.ά.

Τη φιλοσοφία αυτή και την αγάπη για τα τοπικά προϊόντα, θα τη βρεις διάχυτη σε κάθε πιάτο του «Donkey Garden» και σε κάθε λεπτομέρεια, που αναδεικνύεται στα πιάτα του μενού. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Σκρα 3, Kέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252614

Μεγάλου Αλεξάνδρου 87, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 770798

menta

menta.jpg

Σε μία από τις πιο όμορφες, πολύχρωμες κι ευωδιαστές περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα περίφημα «λουλουδάδικα» υπάρχει ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο στέκι εδώ και πολλά χρόνια.

Η menta στην οδό Κομνηνών, απέναντι από το Παζάρ Χαμάμ, βρήκε τη θέση της μέσα στο γεμάτο ιστορία κέντρο κάποια χρόνια πριν, δίνοντας στη σύγχρονη πλευρά του μία νέα διάσταση. Ένας όμορφος, ιδιαίτερος χώρος και μία υπέροχη αυλή σε καλούν για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και διασκέδασης.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, πάντα με καλή διάθεση και άψογη εξυπηρέτηση, προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της menta είναι η έμφαση στην ποιότητα.

Έτσι, προσφέρουν πάντα εξαιρετικό καφέ, που σε κερδίζει με το άρωμα και τη γεμάτη γεύση του από την πρώτη κιόλας γουλιά. Και πάντα άψογα εκτελεσμένος και

Το ανανεωμένο μενού έχει επιμεληθεί γνωστός σεφ, απόδειξη πως στη menta παίρνουν πολύ σοβαρά ό,τι κάνουν και φροντίζουν να προσφέρουν πάντα τα καλύτερα στους πελάτες τους.

Στον κατάλογο υπάρχουν πολλές επιλογές σε δροσερές σαλάτες και λαχταριστά κυρίως πιάτα. Θα βρεις όμως και την εξαιρετική πίτσα, τα πλούσια plateau τυριών - αλλαντικών αλλά και γλυκές επιλογές για όταν το έχεις ανάγκη! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κομνηνών 20, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 016593

The Blue Cup Creative Bar

blue-cup.jpg

Το The Blue Cup πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2013 στην ιστορική περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα. Σε ένα αναπαλαιωμένο, πανέμορφο διατηρητέο κτίριο, το The Blue Cup κέρδισε από την αρχή τις καρδιές του κόσμου, καταφέρνοντας μάλιστα να αγαπηθεί ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς.

Κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να ισορροπήσει άψογα τον καφέ με τα κοκτέιλ! Τι εννοούμε; Είναι απλό. Στο The Blue Cup ο καφές είναι επιστήμη και το ίδιο είναι και τα cocktails!

Γι’ αυτό και η προσθήκη Creative Bar στο όνομά του ταιριάζει απόλυτα!

Στον πανέμορφο χώρο όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, φιλοξενούνται οι δύο μπάρες: μία αφιερωμένη στον καφέ και μία στα ποτά και τα cocktails. Ζεστή ατμόσφαιρα, ωραίος κόσμος και οι κατάλληλες μουσικές επιλογές συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Στο The Blue Cup Creative Bar οι έμπειροι baristi ξέρουν καλά την επιστήμη του καφέ. Μοναδικά specialty χαρμάνια και μονοποικιλιακοί, παρασκευάζονται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα τις προτιμήσεις των πελατών. Πρωτοπόροι της διαδικασίας brew, μπορούν να παρασκευάσουν τον καφέ σου είτε με την απόσταξη V60, είτε με Aeropress, Chemex ή Coffee Syphon.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογα εκτελεσμένο και σερβιρισμένο, ώστε να απολαμβάνεις τον πιο αρωματικό και γευστικό καφέ.

Εδώ μπορείς να επιλέξεις και το χαρμάνι που προτιμάς και να το προμηθευτείς για το σπίτι, όπως και τον αντίστοιχο εξοπλισμό για την παρασκευή της επιλογής σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 8, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 900666

Brunchsin

brunchsin.jpg

Υπάρχει ένας χώρος στη Θεσσαλονίκη, χάρη στον οποίο το brunch έχει αποκτήσει μία τελείως καινούρια διάσταση, έννοια και προοπτική κι αυτό δεν είναι άλλο από το «Brunchsin», που άνοιξε το Μάιο του 2021, στο νούμερο 26 της Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Εδώ η έννοια του brunch ταυτίζεται με την αμαρτία και μέσα στο concept αυτό το αβγό έρχεται να αποκτήσει το δικό του χώρο, όπου κυριαρχεί σε όλα σχεδόν τα πιάτα σε κάθε του έκδοση και συνταγές από κάθε πλευρά του κόσμου.

Αν μη τι άλλο, έρχεται να αποδείξει ότι ένα γερό πρωινό, μπορεί να σε υποστηρίξει για πολλές ώρες της ημέρας και να αποτελέσει το κύριο γεύμα σου, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Στο «Brunchsin», θα βρεις ένα από τα πιο διασκεδαστικά μενού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει εμπνευστεί ο πρώην συμμετέχοντας στο «Master Chef» Chef, Τζώρτζης Παπανικολάου, υπεύθυνος και για την κουζίνα και για το service.

Η φιλοσοφία του καταστήματος ήταν, εξ’ αρχής, η εξειδίκευση στο πρωινό και στα πάντα γύρω από το … αβγό και ήρθε να καλύψει ένα αντικειμενικό κενό στην αγορά της πόλης, αφού πουθενά αλλού δεν θα βρει κανείς τόσες συνταγές και πρωτότυπες προτάσεις, όσες εδώ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Π. Πατρών Γερμανού 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 227260

Oδός Δελφών

delfon.jpg

Το wine bar restaurant «Oδός Δελφών» στον ομώνυμο δρόμο, με χρονικό σημείο έναρξης το Μάρτιο του 2013, φτιάχτηκε με όραμα και φιλοσοφία να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, σε έναν ζεστό κι όμορφο χώρο της περιοχής, από την οποία πήρε και το όνομά του.

Το κατάστημα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, προσφέρει τη δυνατότητα για brunch κάθε μέρα από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ τα πιάτα του εστιατορίου είναι ειδικώς επιμελημένα, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις.

Η «Οδός Δελφών» είναι ένα μαγαζί διαφορετικό, ένα πραγματικό στολίδι στον ομώνυμο δρόμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ακριβώς στη συμβολή του με την οδό Παρασκευοπούλου.

Με διακόσμηση ιδιαίτερη και cosy, με μοντέρνα διάθεση, μας καλωσορίζει από το πρωί για καφεδάκι και χειροποίητες λιχουδιές, από φρέσκα υλικά, σε jazz μουσική υπόκρουση, που κάνει κάθε γεύμα απολαυστικό και μοναδικό.

Οι προτάσεις του μενού για πρωινό και brunch είναι επιλεγμένες κι εξαιρετικά νόστιμες. Από μπέιγκελ με ψητό κοτόπουλο και φλούδες παρμεζάνας, πολύσπορη ζιαπάτα με παστράμι, ξηρό ανθότυρο και κρέμα από πιπεριά Φλωρίνης – γεύσεις πιο τοπικές, που ξεχωρίζουν από κάθε άλλη του μενού - το απλό αλλά πάντα αγαπημένο τοστ, που εδώ αποκαλείται «χωριάτικο», αρκετές επιλογές σε συνταγές με αβγά - όπου περιλαμβάνονται όλες οι κλασσικές κι εμπλουτισμένες προτάσεις ενός brunch - μέχρι και αλμυρά ή γλυκά pancakes, η «Οδός Δελφών» προσφέρει μία ιδανική γκάμα πιάτων για το πιο σημαντικό, ίσως, γεύμα της ημέρας, που καλύπτει όλα τα γούστα και τις ανάγκες, για τις συγκεκριμένες ώρες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δελφών 16
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 843194

BlackHaus

blackhaus.jpg

Το BlackHaus αποτελεί από το 2017 το αγαπημένο μας spot στην περιοχή της Τούμπας, για κάθε στιγμή της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα πανέμορφο χώρο, με ευρωπαϊκό αέρα και ιδιαίτερο design, μας προσκαλεί όλη τη μέρα, είτε στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό χώρο του, για να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας, αλλά και ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι με ξεχωριστές διεθνείς αλλά και τοπικές γεύσεις και προτάσεις.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα φημισμένο στην πόλη και για το μοναδικό του brunch, έχοντας κάνει αίσθηση με τη εξαιρετική τεχνοτροπία του και την απίστευτη νοστιμιά των δημιουργιών και των προϊόντων του. Εδώ το brunch είναι σοβαρή υπόθεση, καθώς εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως το team του έχει επενδύσει στη σκληρή δουλειά για να έχουμε στο πιάτο μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο menu του BlackHaus θα βρείτε μία πλούσια γκάμα επιλογών για ένα πλουσιοπάροχο πρωινό γεύμα. Τα αυγά και οι ομελέτες, κλέβουν την παράσταση με τις λαχταριστές τους παραλλαγές και τη μαεστρία των σεφ του καταστήματος.

Μεταξύ των αγαπημένων μας τα scrambled eggs, με κρουασάν βουτύρου, λουκανικάκια Έβρου και τραγανό μπέικον, το open face toast με ψωμί brioche, γκούντα, καπνιστό χοιρινό, αυγό και σάλτσα βουτύρου, όπως επίσης και το croquet madame με τηγανιτό αυγό, καπνιστό χοιρινό, γραβιέρα Κρήτης και μανιτάρια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 83, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 922500

Προπύλαιον

propylaion.jpg

Αν υπάρχει ένα σημείο στην Άνω Πόλη, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, ένα νόστιμο σνακ ή το ποτό του συνοδεία όμορφων μελωδιών και με σχεδόν πανοραμική θέα στη Θεσσαλονίκη – παλιά και νέα πόλη – αυτό είναι το «Προπύλαιον», το cafe - bistrot - live stage στην Επταπυργίου, που μετράει ήδη 25 χρόνια ζωής, όντας από τα παλαιότερα καταστήματα της περιοχής.

Μπροστά ακριβώς από τον Πύργο Τριγωνίου – το γνωστό σε όλους Πυροβολείο – μπορεί να μας προσφέρει όμορφες στιγμές για brunch, σε ένα περιβάλλον που θα μας χαλαρώσει, όπου και να κοιτάξουμε: είτε στην πλευρά των τειχών, είτε προς αυτή της θάλασσας, με θέα σε όλη την πόλη και το Θερμαϊκό.

Από το 1997 λειτουργεί το «Προπύλαιον» στην Επταπυργίου 130, μπροστά από τον Πύργο Τριγωνίου. Κι αν δεν έχουν περάσει από τα τραπέζια και τους χώρους του κάτοικοι της Θεσσαλονίκης κάθε ηλικίας, επισκέπτες από άλλες περιοχές ή από χώρες του εξωτερικού, καλλιτέχνες που παίζουν ζωντανά στη μουσική του σκηνή, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη ήταν, εξ’ αρχής, το να δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο χώρο στην Άνω Πόλη κι αυτό, το έχει σίγουρα καταφέρει. Δεν είναι τυχαίο το ότι, κάθε καλοκαίρι ειδικά συγκεντρώνει πολύ τουρισμό κι αποτελεί, από μόνο του, έναν μικρό πόλο έλξης της ευρύτερης περιοχής.

Το φωτεινό σημείο όπου βρίσκεται, από τα πιο ιστορικά σημεία της Θεσσαλονίκης, είναι ιδανικό για στάση για οποιονδήποτε τυχαίνει να περνά έστω από εκεί, για να απολαύσει από έναν καφέ της αρεσκείας του – προτείνουμε σίγουρα τον μερακλήδικο ελληνικό τους - μέχρι οτιδήποτε άλλο τον τραβήξει από το μενού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταπυργίου 130, Άνω Πόλη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 202495

Passaggio

passagio.jpg

Το Passaggio αποτελεί μία καινούργια, ολόφρεσκη ιδέα στον χώρο της εστίασης, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα, με τη ζεστασιά και την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες του!

Το Passaggio είναι ένας ξεχωριστός χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας, που δημιουργήθηκε το 2011 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ, κάποιο ρόφημα,snack ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει με περίτεχνο τρόπο τη χαλάρωση με την ζωντάνια, το παλιό με το νέο, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Αυτός ο μοναδικός χώρος αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, από το 2021 και έπειτα «κατέκτησε» και το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, με «έδρα» του έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της πόλης, την Παύλου Μελά. Απώτερος στόχος του; Η «εξάπλωση» της οικογένειας Passaggio και στη βόρεια Ελλάδα!

Οι αρχές του Passaggio αντικατοπτρίζονται στο πάθος, την τιμιότητα, τον σεβασμό, την ανανέωση, την καινοτομία, την επιβράβευση και την αισιοδοξία και όλα αυτά με κοινό αποδέκτη – τους πελάτες του. Έτσι έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του σύγχρονου καταναλωτή, υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες του για υψηλή ποιότητα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση, καλαίσθητο περιβάλλον και φιλική ατμόσφαιρα.

Ο καφές του Passaggio είναι μία κατηγορία από μόνος του, καθώς έχει το δικό τους χαρμάνι και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαγέψει τους λάτρεις του αυθεντικού, πλούσιου σε μυρωδιές και αρώματα, καφέ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 25, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285528






















Από τότε που το brunch μπήκε στη ζωή μας, άλλαξε σημαντικά η φιλοσοφία των γευμάτων μας στη διάρκεια της ημέρας.

Το brunch αντικατέστησε τις παλαιότερες συνήθειες μας, αναβαθμίζοντας τα πρωινά και τα μεσημέρια μας – με τα αυγά Benedict, τις μπρουσκέτες και τα χειροποίητα buns ως τα pancakes, να δημιουργούν πλέον τη νέα αγαπημένη μας συνήθεια.

It’s brunch o’clock, πράγμα που σημαίνει πως έπρεπε να σας φτιάξουμε το απόλυτο αφιέρωμα, για τις 10+1 από τις καλύτερες διευθύνσεις για brunch στην πόλη!

B Restaurant

b.jpg

Το «B.», το all day restaurant café bar στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, το γνωρίζουμε όλοι για τα εξαιρετικά του γεύματα ανώτερης ποιότητας, που ειδικά το καλοκαίρι έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε έξω, στην αυλή του Μουσείου, σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της πόλης.

Η επιχείρηση έχει, άλλωστε, κερδίσει τις καρδιές μας από την αρχή της λειτουργίας της, ως το πρώτο ολοκληρωμένο restaurant bar Μουσείου στην Ελλάδα, το οποίο και κατάφερε να ανεβάσει το museum dining σε άλλα επίπεδα. Αυτό ίσως που δεν γνωρίζουμε όλοι, είναι ότι εδώ μπορούμε να απολαύσουμε κι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα brunch στη Θεσσαλονίκη, μία σειρά από προτάσεις για πρωινό που, από τις 9 το πρωί, προσφέρουν μία πραγματικά εξαιρετική δυνατότητα, για να αρχίσει η ημέρα μας ξεχωριστά και σε έναν χώρο πραγματικά μοναδικό.

To «B.», ξεχωρίζει όχι μόνο για το προσεκτικά επιμελημένο μενού του, που καλύπτει κάθε γεύμα της ημέρας, αλλά κυρίως για την ιστορία και το ρόλο του, που ξεκίνησε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και που σήμερα, μετά από 20 σχεδόν χρόνια διαρκούς παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει χαρίσει μέρες και νύχτες μαγικές.

Το μενού του, που επιμελείται η Χρύσα Κονιόρδου με την ομάδα της κι ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, βασίζεται σε μεσογειακά κι εποχιακά υλικά, με τις ελληνικές γεύσεις να συναντούν μία καλή επιρροή γαλλικής φινέτσας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου 2, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 869695

Pink Dot

pink-dot.jpg

Το Pink Dot café είναι ένας από τους χώρους που η Θεσσαλονίκη έχει λατρέψει, τόσο για την υπέροχη αισθητική του, όσο και για την κυριαρχία του «ροζ» το οποίο υμνεί, αναδεικνύοντάς το ως σύμβολο κομψότητας, θαλπωρής και διασκέδασης.

Σίγουρα το έχεις δει να ξεπροβάλει σε πλήθος φωτογραφιών στα social media και σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, με τη μαγεία που αποπνέει. Τον πολυταξιδεμένο αυτόν χώρο, θα τον ανακαλύψεις εντός του Apollonia Politia, από την πλευρά της θάλασσας. Μια επίσκεψη στη βεράντα του, απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή θέα τόσο στο Θερμαϊκό όσο και στην πόλη ολόκληρη, σου εγγυόμαστε πως θα δώσει στην καθημερινότητά σου το touch της απόλυτης ομορφιάς και ξεγνοιασιάς που χρειάζεσαι.

Το Pink Dot café είναι σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός παραμυθιού, πλημμυρισμένο με πανέμορφα λουλούδια, classy διακόσμηση, χαλαρωτική μουσική και ένα ευγενικό προσωπικό που είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα στις τόσες γευστικές δημιουργίες που γεμίζουν τον χώρο με μυρωδιές.

Το flower cave, δίπλα στο επιβλητικό μαρμάρινο μπαρ, είναι ένα σημείο που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας ημέρα που το καφέ έκανε το ντεμπούτο του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Για αυτό και θα το δεις συχνά να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα party και event που λαμβάνουν χώρα στο Pink Dot. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 (Apollonia Politia)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 806053

WonderLounge

wonderlounge.jpg

Ένα παραμύθι βγαλμένο από τα παιδικά μας όνειρα, ένας χώρος μαγικός, με υπέροχα χρώματα, που σφύζει από φαντασία και δημιουργικότητα, πλημμυρισμένος από γεύσεις και αρώματα, είναι το WonderLounge το οποίο έχει πετύχει ήδη να είναι το απόλυτο talk of the town.

Θα το βρεις στον 1ο όροφο του πολυκαστήματος Hondos Center Apollonia Politia, και η προσέγγιση γίνεται μέσω των κεντρικών εισόδων του. Αν δε επιλέξεις να το επισκεφθείς σε ώρες μη λειτουργίας των καταστημάτων, τότε θα ανακαλύψεις την είσοδό του στην πλαϊνή πλευρά του κτιρίου και κάτω από τα μοναδικά WonderLounge πανό!

Αν αγαπάς το instagram και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, στο WonderLounge θα βρεις – χωρίς καμία υπερβολή– έναν… instagrammable παράδεισο. Αμέτρητα χρώματα, καλόγουστη διακόσμηση, θεματικά σκηνικά, φαντασμαγορικά σαλόνια και πλήθος fancy ροφημάτων και γευστικών πιάτων. Όλα στη διάθεσή σου για να αποτυπώσεις στις φωτογραφίες σου όμορφες στιγμές με φίλους, αλλά και selfies.

Στο WonderLounge θα βρεις πέντε διαφορετικά σαλόνια, καθένα με δικό του concept και αισθητική, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή - τη μαγευτική θέα στη θάλασσα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 (εντός Hondos Center)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 806193

Donkey Garden

donkey-garden.jpg

Η έννοια του brunch στη Θεσσαλονίκη, θα έλεγε κανείς ότι είναι, πλέον, διαδεδομένη, όχι όμως σε βαθμό που γίνεται υπερβολική κι έτσι, νέες προσθήκες και προτάσεις, όπως το «Donkey Garden» που άνοιξε στη Σκρα στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια και στον Εύοσμο αποτελούν, πάντα, μία νέα ανάσα.

Ειδικά όταν είναι τόσο ιδιαίτερες κι ευρηματικές, όπως αυτός ο τελείως ξεχωριστός χώρος, όπου το brunch σερβίρεται όλη μέρα σε όμορφο κήπο και ταράτσα και που μας προστατεύουν με ειδικά ιγκλού, που για πρώτη φορά έχουν εισαχθεί ως φιλοσοφία στην εστίαση της Θεσσαλονίκης.

Το «Donkey Garden» πρωτοάνοιξε στην οδό Σκρα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2020. Ήταν ό,τι έπρεπε τότε, καθώς η όμορφη αυλή του χώρου ήταν ιδανική για να γνωριστεί κανείς με τους ιδιοκτήτες, τη φιλοσοφία τους και το πολύ νόστιμο μενού του.

Εδώ, όλα είναι χειροποίητα, απουσιάζουν παντελώς τα έτοιμα μίγματα, τα ψωμιά είναι όλα φρέσκα και ζυμωτά και οι πρώτες ύλες, όπως τα αβγά, προέρχονται από μικρές φάρμες κι εν γένει από μικρούς παραγωγούς.

Mακροπρόθεσμος στόχος, εξάλλου, της ομάδας του «Donkey Garden» είναι η δημιουργία της δικής τους φάρμας, σε κάποιο ιδανικό σημείο της χώρας και η παραγωγή των δικών τους λαχανικών, αβγών, κ.ά.

Τη φιλοσοφία αυτή και την αγάπη για τα τοπικά προϊόντα, θα τη βρεις διάχυτη σε κάθε πιάτο του «Donkey Garden» και σε κάθε λεπτομέρεια, που αναδεικνύεται στα πιάτα του μενού. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Σκρα 3, Kέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252614

Μεγάλου Αλεξάνδρου 87, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 770798

menta

menta.jpg

Σε μία από τις πιο όμορφες, πολύχρωμες κι ευωδιαστές περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα περίφημα «λουλουδάδικα» υπάρχει ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο στέκι εδώ και πολλά χρόνια.

Η menta στην οδό Κομνηνών, απέναντι από το Παζάρ Χαμάμ, βρήκε τη θέση της μέσα στο γεμάτο ιστορία κέντρο κάποια χρόνια πριν, δίνοντας στη σύγχρονη πλευρά του μία νέα διάσταση. Ένας όμορφος, ιδιαίτερος χώρος και μία υπέροχη αυλή σε καλούν για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και διασκέδασης.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, πάντα με καλή διάθεση και άψογη εξυπηρέτηση, προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της menta είναι η έμφαση στην ποιότητα.

Έτσι, προσφέρουν πάντα εξαιρετικό καφέ, που σε κερδίζει με το άρωμα και τη γεμάτη γεύση του από την πρώτη κιόλας γουλιά. Και πάντα άψογα εκτελεσμένος και

Το ανανεωμένο μενού έχει επιμεληθεί γνωστός σεφ, απόδειξη πως στη menta παίρνουν πολύ σοβαρά ό,τι κάνουν και φροντίζουν να προσφέρουν πάντα τα καλύτερα στους πελάτες τους.

Στον κατάλογο υπάρχουν πολλές επιλογές σε δροσερές σαλάτες και λαχταριστά κυρίως πιάτα. Θα βρεις όμως και την εξαιρετική πίτσα, τα πλούσια plateau τυριών - αλλαντικών αλλά και γλυκές επιλογές για όταν το έχεις ανάγκη! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κομνηνών 20, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 016593

The Blue Cup Creative Bar

blue-cup.jpg

Το The Blue Cup πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2013 στην ιστορική περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα. Σε ένα αναπαλαιωμένο, πανέμορφο διατηρητέο κτίριο, το The Blue Cup κέρδισε από την αρχή τις καρδιές του κόσμου, καταφέρνοντας μάλιστα να αγαπηθεί ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς.

Κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να ισορροπήσει άψογα τον καφέ με τα κοκτέιλ! Τι εννοούμε; Είναι απλό. Στο The Blue Cup ο καφές είναι επιστήμη και το ίδιο είναι και τα cocktails!

Γι’ αυτό και η προσθήκη Creative Bar στο όνομά του ταιριάζει απόλυτα!

Στον πανέμορφο χώρο όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, φιλοξενούνται οι δύο μπάρες: μία αφιερωμένη στον καφέ και μία στα ποτά και τα cocktails. Ζεστή ατμόσφαιρα, ωραίος κόσμος και οι κατάλληλες μουσικές επιλογές συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Στο The Blue Cup Creative Bar οι έμπειροι baristi ξέρουν καλά την επιστήμη του καφέ. Μοναδικά specialty χαρμάνια και μονοποικιλιακοί, παρασκευάζονται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα τις προτιμήσεις των πελατών. Πρωτοπόροι της διαδικασίας brew, μπορούν να παρασκευάσουν τον καφέ σου είτε με την απόσταξη V60, είτε με Aeropress, Chemex ή Coffee Syphon.

Το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογα εκτελεσμένο και σερβιρισμένο, ώστε να απολαμβάνεις τον πιο αρωματικό και γευστικό καφέ.

Εδώ μπορείς να επιλέξεις και το χαρμάνι που προτιμάς και να το προμηθευτείς για το σπίτι, όπως και τον αντίστοιχο εξοπλισμό για την παρασκευή της επιλογής σου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 8, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 900666

Brunchsin

brunchsin.jpg

Υπάρχει ένας χώρος στη Θεσσαλονίκη, χάρη στον οποίο το brunch έχει αποκτήσει μία τελείως καινούρια διάσταση, έννοια και προοπτική κι αυτό δεν είναι άλλο από το «Brunchsin», που άνοιξε το Μάιο του 2021, στο νούμερο 26 της Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Εδώ η έννοια του brunch ταυτίζεται με την αμαρτία και μέσα στο concept αυτό το αβγό έρχεται να αποκτήσει το δικό του χώρο, όπου κυριαρχεί σε όλα σχεδόν τα πιάτα σε κάθε του έκδοση και συνταγές από κάθε πλευρά του κόσμου.

Αν μη τι άλλο, έρχεται να αποδείξει ότι ένα γερό πρωινό, μπορεί να σε υποστηρίξει για πολλές ώρες της ημέρας και να αποτελέσει το κύριο γεύμα σου, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Στο «Brunchsin», θα βρεις ένα από τα πιο διασκεδαστικά μενού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει εμπνευστεί ο πρώην συμμετέχοντας στο «Master Chef» Chef, Τζώρτζης Παπανικολάου, υπεύθυνος και για την κουζίνα και για το service.

Η φιλοσοφία του καταστήματος ήταν, εξ’ αρχής, η εξειδίκευση στο πρωινό και στα πάντα γύρω από το … αβγό και ήρθε να καλύψει ένα αντικειμενικό κενό στην αγορά της πόλης, αφού πουθενά αλλού δεν θα βρει κανείς τόσες συνταγές και πρωτότυπες προτάσεις, όσες εδώ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Π. Πατρών Γερμανού 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 227260

Oδός Δελφών

delfon.jpg

Το wine bar restaurant «Oδός Δελφών» στον ομώνυμο δρόμο, με χρονικό σημείο έναρξης το Μάρτιο του 2013, φτιάχτηκε με όραμα και φιλοσοφία να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, σε έναν ζεστό κι όμορφο χώρο της περιοχής, από την οποία πήρε και το όνομά του.

Το κατάστημα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, προσφέρει τη δυνατότητα για brunch κάθε μέρα από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ τα πιάτα του εστιατορίου είναι ειδικώς επιμελημένα, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις.

Η «Οδός Δελφών» είναι ένα μαγαζί διαφορετικό, ένα πραγματικό στολίδι στον ομώνυμο δρόμο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ακριβώς στη συμβολή του με την οδό Παρασκευοπούλου.

Με διακόσμηση ιδιαίτερη και cosy, με μοντέρνα διάθεση, μας καλωσορίζει από το πρωί για καφεδάκι και χειροποίητες λιχουδιές, από φρέσκα υλικά, σε jazz μουσική υπόκρουση, που κάνει κάθε γεύμα απολαυστικό και μοναδικό.

Οι προτάσεις του μενού για πρωινό και brunch είναι επιλεγμένες κι εξαιρετικά νόστιμες. Από μπέιγκελ με ψητό κοτόπουλο και φλούδες παρμεζάνας, πολύσπορη ζιαπάτα με παστράμι, ξηρό ανθότυρο και κρέμα από πιπεριά Φλωρίνης – γεύσεις πιο τοπικές, που ξεχωρίζουν από κάθε άλλη του μενού - το απλό αλλά πάντα αγαπημένο τοστ, που εδώ αποκαλείται «χωριάτικο», αρκετές επιλογές σε συνταγές με αβγά - όπου περιλαμβάνονται όλες οι κλασσικές κι εμπλουτισμένες προτάσεις ενός brunch - μέχρι και αλμυρά ή γλυκά pancakes, η «Οδός Δελφών» προσφέρει μία ιδανική γκάμα πιάτων για το πιο σημαντικό, ίσως, γεύμα της ημέρας, που καλύπτει όλα τα γούστα και τις ανάγκες, για τις συγκεκριμένες ώρες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δελφών 16
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 843194

BlackHaus

blackhaus.jpg

Το BlackHaus αποτελεί από το 2017 το αγαπημένο μας spot στην περιοχή της Τούμπας, για κάθε στιγμή της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα πανέμορφο χώρο, με ευρωπαϊκό αέρα και ιδιαίτερο design, μας προσκαλεί όλη τη μέρα, είτε στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό χώρο του, για να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας, αλλά και ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι με ξεχωριστές διεθνείς αλλά και τοπικές γεύσεις και προτάσεις.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα φημισμένο στην πόλη και για το μοναδικό του brunch, έχοντας κάνει αίσθηση με τη εξαιρετική τεχνοτροπία του και την απίστευτη νοστιμιά των δημιουργιών και των προϊόντων του. Εδώ το brunch είναι σοβαρή υπόθεση, καθώς εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως το team του έχει επενδύσει στη σκληρή δουλειά για να έχουμε στο πιάτο μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο menu του BlackHaus θα βρείτε μία πλούσια γκάμα επιλογών για ένα πλουσιοπάροχο πρωινό γεύμα. Τα αυγά και οι ομελέτες, κλέβουν την παράσταση με τις λαχταριστές τους παραλλαγές και τη μαεστρία των σεφ του καταστήματος.

Μεταξύ των αγαπημένων μας τα scrambled eggs, με κρουασάν βουτύρου, λουκανικάκια Έβρου και τραγανό μπέικον, το open face toast με ψωμί brioche, γκούντα, καπνιστό χοιρινό, αυγό και σάλτσα βουτύρου, όπως επίσης και το croquet madame με τηγανιτό αυγό, καπνιστό χοιρινό, γραβιέρα Κρήτης και μανιτάρια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 83, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 922500

Προπύλαιον

propylaion.jpg

Αν υπάρχει ένα σημείο στην Άνω Πόλη, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, ένα νόστιμο σνακ ή το ποτό του συνοδεία όμορφων μελωδιών και με σχεδόν πανοραμική θέα στη Θεσσαλονίκη – παλιά και νέα πόλη – αυτό είναι το «Προπύλαιον», το cafe - bistrot - live stage στην Επταπυργίου, που μετράει ήδη 25 χρόνια ζωής, όντας από τα παλαιότερα καταστήματα της περιοχής.

Μπροστά ακριβώς από τον Πύργο Τριγωνίου – το γνωστό σε όλους Πυροβολείο – μπορεί να μας προσφέρει όμορφες στιγμές για brunch, σε ένα περιβάλλον που θα μας χαλαρώσει, όπου και να κοιτάξουμε: είτε στην πλευρά των τειχών, είτε προς αυτή της θάλασσας, με θέα σε όλη την πόλη και το Θερμαϊκό.

Από το 1997 λειτουργεί το «Προπύλαιον» στην Επταπυργίου 130, μπροστά από τον Πύργο Τριγωνίου. Κι αν δεν έχουν περάσει από τα τραπέζια και τους χώρους του κάτοικοι της Θεσσαλονίκης κάθε ηλικίας, επισκέπτες από άλλες περιοχές ή από χώρες του εξωτερικού, καλλιτέχνες που παίζουν ζωντανά στη μουσική του σκηνή, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη ήταν, εξ’ αρχής, το να δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο χώρο στην Άνω Πόλη κι αυτό, το έχει σίγουρα καταφέρει. Δεν είναι τυχαίο το ότι, κάθε καλοκαίρι ειδικά συγκεντρώνει πολύ τουρισμό κι αποτελεί, από μόνο του, έναν μικρό πόλο έλξης της ευρύτερης περιοχής.

Το φωτεινό σημείο όπου βρίσκεται, από τα πιο ιστορικά σημεία της Θεσσαλονίκης, είναι ιδανικό για στάση για οποιονδήποτε τυχαίνει να περνά έστω από εκεί, για να απολαύσει από έναν καφέ της αρεσκείας του – προτείνουμε σίγουρα τον μερακλήδικο ελληνικό τους - μέχρι οτιδήποτε άλλο τον τραβήξει από το μενού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταπυργίου 130, Άνω Πόλη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 202495

Passaggio

passagio.jpg

Το Passaggio αποτελεί μία καινούργια, ολόφρεσκη ιδέα στον χώρο της εστίασης, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα, με τη ζεστασιά και την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες του!

Το Passaggio είναι ένας ξεχωριστός χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας, που δημιουργήθηκε το 2011 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ, κάποιο ρόφημα,snack ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει με περίτεχνο τρόπο τη χαλάρωση με την ζωντάνια, το παλιό με το νέο, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Αυτός ο μοναδικός χώρος αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αθήνα, από το 2021 και έπειτα «κατέκτησε» και το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, με «έδρα» του έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της πόλης, την Παύλου Μελά. Απώτερος στόχος του; Η «εξάπλωση» της οικογένειας Passaggio και στη βόρεια Ελλάδα!

Οι αρχές του Passaggio αντικατοπτρίζονται στο πάθος, την τιμιότητα, τον σεβασμό, την ανανέωση, την καινοτομία, την επιβράβευση και την αισιοδοξία και όλα αυτά με κοινό αποδέκτη – τους πελάτες του. Έτσι έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του σύγχρονου καταναλωτή, υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες του για υψηλή ποιότητα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση, καλαίσθητο περιβάλλον και φιλική ατμόσφαιρα.

Ο καφές του Passaggio είναι μία κατηγορία από μόνος του, καθώς έχει το δικό τους χαρμάνι και δεν υπάρχει περίπτωση να μη μαγέψει τους λάτρεις του αυθεντικού, πλούσιου σε μυρωδιές και αρώματα, καφέ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 25, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285528






















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία