Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τα 10 από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Φρέσκο ψάρι και ψητό…στα δυτικά της πόλης

 19/12/2022 08:50

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τα 10 από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Το ψάρι είναι εδώ και χρόνια κομμάτι της μεσογειακής μας διατροφής και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Το ψάρι και τα θαλασσινά είναι μια βόλτα μακριά – είτε για να τα μαγειρέψετε είτε για να τα πάρετε έτοιμα μαγειρεμένα κατευθείαν για το τραπέζι σας, για να τα απολαύσετε απευθείας μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα καλύτερα της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι εδώ… γνωρίστε τα!

Ιχθύων Αγορά

aghora1.jpg

Το ιχθυοπωλείο Ιχθύων Αγορά έχει φέρει ένα νέο αέρα στην Πολίχνη. Με μία διαφορετική πρόταση, μίας πιο σύγχρονης εκδοχής ενός ιχθυοπωλείου. Επιχειρούν να προσφέρουν μία πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, καθώς φροντίζουν να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε ψάρια και θαλασσινά, νωπά, καθαρισμένα, φιλεταρισμένα, ακόμα και έτοιμα, μαγειρεμένα.

Με 20 χρόνια εμπειρία σε λιανική και χονδρική πώληση, διασφαλίζεται η εγγυημένα εξαιρετική ποιότητα σε όλα τα νωπά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Η συνεχής σύνδεση που έχουν με την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να παραγγείλουν για εσάς οποιοδήποτε ψάρι ή θαλασσινό επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα.

Ανοιχτά καθημερινά, ακόμα και τις Κυριακές, για να απολαμβάνετε τις πιο φρέσκιες γεύσεις. Πολύ σύντομα θα διατίθεται και υπηρεσία παράδοσης κατ’οίκον.

Στο ιχθυοπωλείο Ιχθύων Αγορά βρίσκετε καθημερινά τη μεγαλύτερη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Από μικρά ολόφρεσκα ψαράκια, όπως σαρδέλες, κουτσομούρες και γαύρο, μέχρι μεγάλα ψάρια, όπως μυλοκόπι, συναγρίδα και φαγκρί, αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά, όπως καλαμάρια, γαρίδες και χταποδάκια. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 62, Πολίχνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 640100

Ο Ψαράς της Οικογένειας

oikogheneias.jpg

Πιστός στην ποιότητα των παροχών του «Ο Ψαράς της Οικογένειας», έπειτα από 4 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας στα Πεύκα και στην περιοχή της Χαριλάου, προσέθεσε ένα νέο κατάστημα του, πριν από λίγο καιρό, και στην περιοχή της Τούμπας. Στο νέο του χώρο «Ο Ψαράς της Οικογένειας» εξακολουθεί να φροντίζει τους πελάτες του με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, νωπά ή μαγειρεμένα, όπως εσείς επιθυμείτε.

«Ο Ψαράς της Οικογένειας» δημιουργήθηκε πριν 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τη νέα τάση των σημερινών ιχθυοπωλείων, πού δεν φροντίζουν μόνο να σας προμηθεύουν με τα φρέσκα και νόστιμα προϊόντα της θάλασσας, αλλά και να σας τα μαγειρεύουν με τον τρόπο πού εσείς επιθυμείτε.

Και στα 3 πλέον καταστήματα της επιχείρησης, θα βρείτε καθημερινά ποικιλία θαλασσινών και ψαριών ελευθέρας και ιχθυοτροφείου, τα οποία μπορείτε να παραλάβετε καθαρισμένα για να τα μαγειρέψετε σπίτι σας, αλλά και έτοιμα -ψητά ή τηγανητά- προκειμένου να γλιτώσετε…κόπο και χρόνο.

Ο έμπειρος σεφ του Ψαρά της Οικογένειας, μαζί με την ομάδα του, δημιουργούν καθημερινά για εσάς υπέροχα μαγειρευτά πού μυρίζουν θάλασσα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Λεωφ. Παπανικολάου 42, Πεύκα | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 675555
Νικ. Πλαστήρα 53, Χαριλάου | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 318800
Ατλαντίδος 56, Τούμπα | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 930777

Ιχθυοπωλείο Μεσόγειος

-lW1o2.jpg

Το ιχθυοπωλείο Μεσόγειος βρίσκεται στον Εύοσμο εδώ και 15 χρόνια, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια λειτουργεί και ως ψητοπωλείο, προσφέροντάς μας όλα τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά είτε ωμά είτε ψητά ή μαγειρεμένα κατευθείαν στο πιάτο μας.

Τους ανθρώπους του καταστήματος τους ενώνει η αγάπη για τη δουλειά τους, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπάρξει ανυποχώρητοι στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν, προσπαθώντας συνεχώς να εκσυγχρονίζονται και να καινοτομούν, με την εν λόγω προσέγγιση να αποτελεί και το «μυστικό» της επιτυχίας τους.

Όπως μας λένε οι ιδιοκτήτες του, θεωρούν πως έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στους πελάτες τους για την υγιεινή και ασφαλή διατροφή τους, καθώς τα ψάρια και τα θαλασσινά αποτελούν ένα ευαίσθητο και συνάμα αναγκαίο είδος στο οικογενειακό τραπέζι.

Στους πάγκους του ιχθυοπωλείου-ψητοπωλείου Μεσόγειος θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας, εάν επιθυμείτε κάποιο πιο ιδιαίτερο ψάρι, το οποίο θα έρθει στην πόρτα σας σε μία με δύο μόλις ημέρες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 44, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 003560, 6947822929

GKfish The Sea Experience

gk-fish.jpg

Το «GKfish» στα Πεύκα, δεν είναι νέα ιστορία. Πρωτοάνοιξε στο Φίλυρο το 2016, έχει κατάστημα και στο όμορφο νησί της Λήμνου και στο Ρετζίκι άνοιξε ενάμιση χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2021, φέρνοντας κοντά σου αποκλειστικά θαλασσινές γεύσεις, με αλιεύματα που προέρχονται απευθείας από δικά τους καϊκια, που ψαρεύουν στα νερά του Αιγαίου - τα νησιά της Λήμνου και του Άη Στράτη, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη ή το Βόλο.

Ό,τι υπάρχει στο μενού μπορείς να το προμηθευτείς είτε νωπό, είτε μαγειρεμένο με κάθε τρόπο, από τα έμπειρα χέρια του Σεφ. Και να το απολαύσεις είτε επί τόπου στο «καθιστικό» τους, είτε να το παραλάβεις για το σπίτι σου, με take away ή delivery.

Φρέσκα και καλομαγειρεμένα ψάρια και θαλασσινά και μία ευρεία επιλογή από ποτά για να τα συνοδέψεις, είναι αυτά που θα βρεις καθημερινά στο «GKfish» στα Πεύκα.

Νέα ορεκτικά κι άλλες γεύσεις, όπως σουπιές σχάρας με ασπρομύτικο φασόλι, λαθούρι κι έλαιο τρούφας, χταπόδι με φάβα – μία σταθερή αξία στο κατάστημα – ριζότο με σουπιά, κριθαρότο γαρίδας και burger γαρίδας, πιάτα που μπορείς να απολαύσεις κυρίως στο καθιστικό του «GKfish», έρχονται να εμπλουτίσουν τις γεύσεις, που θα βρεις στο μενού όλο το χρόνο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφ. Παπανικολάου 73, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 672270

Ιχθυοπωλείο Καπετάνιος

-r0BxL.jpg

Το ιχθυοπωλείο Καπετάνιος, από το 2005, στην Ευκαρπία, φροντίζει να παρέχει στους πελάτες του την κορυφαία ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, χάρη στη φιλοσοφία του, που βασίζεται στην ποιότητα και στο πάντα φρέσκο ψάρι.

Σε ένα φιλόξενο και πεντακάθαρο χώρο θα βρείτε προϊόντα και εξυπηρέτηση πολλών αστέρων. Εδώ, δίνουν πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια, και αυτό τους κάνει να ξεχωρίζουν. Μπορείτε, λοιπόν, να ζητήσετε να σας καθαρίσουν τα ψάρια που διαλέξατε, ώστε να τα πάρετε απόλυτα έτοιμα για μαγείρεμα στο σπίτι, χωρίς κόπο και δυσκολία.

Στο ιχθυοπωλείο Καπετάνιος βρίσκετε καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Από μεγάλα ψάρια, όπως φαγκρί, μυλοκόπι, μπακαλιάρο, τσιπούρες, συναγρίδα, μέχρι μικρά ολόφρεσκα ψαράκια, όπως γαύρο, κουτσομούρες, ουρίτσες αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά, όπως μύδια, καλαμάρια, χταπόδια και γαρίδες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 13, Ευκαρπία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 069921

Το αφρόψαρο

-p5UkT.jpg

Το Αφρόψαρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιχθυοπωλεία-ψητοπωλεία της δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς, αν και πρωτοάνοιξε μόλις τον Μάρτιο του 2021 επί της Μεσολογγίου 6 στις Συκιές, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του με την ασυναγώνιστη ποιότητα που προσφέρει, αλλά και με την εξαιρετική του εξυπηρέτηση.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως «αρχή» της την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, μέσα από τις γνώσεις των ιδιοκτητών του στο αντικείμενο και φυσικά, μέσα από την ποικιλία γεύσεων που προσφέρουν.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε ωμά ψάρια, αλλά και ένα μενού με έτοιμα πιάτα, μαγειρευτά ή τηγανητά. Το Αφρόψαρο προμηθεύει, μάλιστα, με τα ψάρια του την ξακουστή πια ταβέρνα - μεζεδοπωλείο «Το Γεντί» στα Κάστρα, αλλά και άλλα ουκ ολίγα μικρά ταβερνάκια της περιοχής.

Το μενού που θα δείτε στο Αφρόψαρο θα σας προϊδεάσει για το… λουκούλλειο γεύμα που θα απολαύσετε στη συνέχεια. Το γευστικό σας ταξίδι ξεκινά με ζεστά ορεκτικά όπως μύδια αχνιστά ή σαγανάκι, γαρίδες σαγανάκι και χταπόδι σχάρας, αλλά και κρύα, όπως λευκή ταραμοσαλάτα, καυτερή πιπεριά, σκορδαλιά, χταπόδι ξυδάτο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 6, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 620200

Εν πλω

plo.jpg

Το Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο «Εν Πλω», που άνοιξε το Φεβρουάριο του 2020, αποτελεί τα τελευταία τρία χρόνια ένα ιδανικό σημείο για να προμηθευτεί κανείς κάθε είδους φρέσκο ψάρι και θαλασσινό για το τραπέζι του, με δυνατότητα μάλιστα να το απολαύσει μαγειρεμένο με κάθε τρόπο και με παραλαβή ακριβώς την ώρα που το επιθυμεί.

Από μικρά ψάρια για τηγάνι – υπάρχει η δυνατότητα για τηγανητό γαύρο, κουτσομούρα κι ό,τι άλλο αναδεικνύεται κυρίως ως τηγανητό - μέχρι μεγάλα ψάρια πελαγίσια ή ιχθυοτροφείου ιδανικά για ψήσιμο – και μάλιστα στα κάρβουνα, όπως ψήνουν στο «Εν Πλω» - εδώ θα τα βρει κανείς όλα και σε μεγάλη ποικιλία. Πάντα αποκλειστικά με take away, στην ώρα που θα έχει ζητήσει να τα παραλάβει.

Οι άνθρωποι του «Eν Πλω» μας περιμένουν καθημερινά στο χώρο τους, να δοκιμάσουμε φρέσκα θαλασσινά της επιλογής μας, είτε αγοράζοντάς τα για να τα μαγειρέψουμε στην κουζίνα μας, είτε βασισμένα σε δικές τους συνταγές, προετοιμασμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και πάντα, με την ίδια ποιότητα κι αγάπη, για ό,τι κάνουν. Έχουν, άλλωστε και μία οικογενειακή παράδοση κι ό,τι κάνουν, το κάνουν καλά! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 48, Ευκαρπία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 096525

Το Μουράγιο

-aMgEw.jpg

Από το 1988, υπάρχει στην οδό Ωραιοκάστρου, στη Σταυρούπολη, ένα από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη και το όνομα αυτού είναι «Το Μουράγιο».

Από τότε και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής, χάρη στη φιλοσοφία του, που βασίζεται στην ποιότητα και στο φρέσκο – πάντα – ψάρι, σε προϊόντα που οι ιδιοκτήτες φέρνουν στο ιχθυοπωλείο, μόνο εφόσον θα τα αγόραζαν και για τους ίδιους.

«Το Μουράγιο» είναι ένα μικρό, κλασσικό, παραδοσιακό μεν, σύγχρονο δε ιχθυοπωλείο, που ξεχωρίζει για τη σχολαστική καθαριότητα, τις προσεγμένες υπηρεσίες του και τις πολύ καλές τιμές του, αλλά και την ευρεία γνώση των ιδιοκτητών του για το αντικείμενο, αφού ειδικεύονται σε αυτό, εδώ και πολλά χρόνια.

Εδώ, τα ψάρια τα παίρνουμε πάντα φρέσκα και καθαρισμένα, απόλυτα έτοιμα για να τα μαγειρέψουμε στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Η προσοχή δίνεται στη λεπτομέρεια και το τρίπτυχο «μότο» τους είναι, πέρα από το καθάρισμα, η ποιότητα και η καθαριότητα σε κάθε τομέα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ωραιοκάστρου 4, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 652825

Ιχθυοπωλείο - Το ακρογιάλι

-6r7fG.jpg

Το Ακρογιάλι έχει γράψει τη δική του ιστορία ως ιχθυοπωλείο στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, της Σταυρούπολης, καθώς βρίσκεται επί της Νικομήδειας 11 από το 1998. Αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην περιοχή, με το μεράκι των ιδιοκτητών της και την αγάπη για το επάγγελμά τους.

Μότο των ιδιοκτητών του από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος είναι το «από τον βυθό, στο πιάτο σου» - ένα μότο που πρεσβεύουν πιστά εδώ και 24 χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες τους κορυφαία ποιότητα ψαριών.

Τα δύο τελευταία χρόνια αποφάσισε να προσθέσει και μία ακόμη υπηρεσία, αυτή του ψησίματος του ψαριού – μία κίνηση που οι πελάτες του υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ανακούφιση, μιας που αποτελεί τεράστια ευκολία για μία οικογένεια. Μάλιστα, τα Σάββατα είναι «αφιερωμένα» αποκλειστικά στο ψήσιμο, με την ευωδία του ψητού και μαγειρευτού ψαριού να κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικομήδειας 11, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 600614

Ιχθυοπωλείο - ψητοπωλείο του Νησιώτη

-TCkyD.jpg

Εδώ και 11 μήνες το ιχθυοπωλείο-ψητοπωλείο «του Νησιώτη», στον Εύοσμο, προτείνει μία διαφορετική, πιο μοντέρνα εκδοχή ενός ιχθυοπωλείου. Εδώ, λειτουργούν με γνώμονα τη συνολική εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, καθώς φροντίζουν να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε ψάρια και θαλασσινά αναλαμβάνοντας, εκτός από το να προσφέρουν τα καλύτερα αλιεύματα, επίσης, να τα ψήνουν ή να τα τηγανίζουν, ώστε να τα παραλάβετε έτοιμα και προετοιμασμένα από τα πιο έμπειρα χέρια.

Στο ιχθυοπωλείο-ψητοπωλείο «του Νησιώτη» μπορείτε να βρείτε καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Από μεγάλα ψάρια, όπως μυλοκόπι, τσιπούρες, συναγρίδα, φαγκρί, μέχρι μικρά ολόφρεσκα ψαράκια, όπως γαύρο, σαρδέλα, κουτσομούρες, αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά, όπως καλαμάρια και γαρίδες.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θυμηθείτε πως μπορείτε είτε να τα προμηθευτείτε για ψήσιμο στο σπίτι, είτε να τα αφήσετε να ετοιμαστούν από το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χρήστου Τεγοπούλου 3, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 113866











Το ψάρι είναι εδώ και χρόνια κομμάτι της μεσογειακής μας διατροφής και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!

Το ψάρι και τα θαλασσινά είναι μια βόλτα μακριά – είτε για να τα μαγειρέψετε είτε για να τα πάρετε έτοιμα μαγειρεμένα κατευθείαν για το τραπέζι σας, για να τα απολαύσετε απευθείας μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα καλύτερα της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι εδώ… γνωρίστε τα!

Ιχθύων Αγορά

aghora1.jpg

Το ιχθυοπωλείο Ιχθύων Αγορά έχει φέρει ένα νέο αέρα στην Πολίχνη. Με μία διαφορετική πρόταση, μίας πιο σύγχρονης εκδοχής ενός ιχθυοπωλείου. Επιχειρούν να προσφέρουν μία πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, καθώς φροντίζουν να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε ψάρια και θαλασσινά, νωπά, καθαρισμένα, φιλεταρισμένα, ακόμα και έτοιμα, μαγειρεμένα.

Με 20 χρόνια εμπειρία σε λιανική και χονδρική πώληση, διασφαλίζεται η εγγυημένα εξαιρετική ποιότητα σε όλα τα νωπά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Η συνεχής σύνδεση που έχουν με την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να παραγγείλουν για εσάς οποιοδήποτε ψάρι ή θαλασσινό επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα.

Ανοιχτά καθημερινά, ακόμα και τις Κυριακές, για να απολαμβάνετε τις πιο φρέσκιες γεύσεις. Πολύ σύντομα θα διατίθεται και υπηρεσία παράδοσης κατ’οίκον.

Στο ιχθυοπωλείο Ιχθύων Αγορά βρίσκετε καθημερινά τη μεγαλύτερη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Από μικρά ολόφρεσκα ψαράκια, όπως σαρδέλες, κουτσομούρες και γαύρο, μέχρι μεγάλα ψάρια, όπως μυλοκόπι, συναγρίδα και φαγκρί, αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά, όπως καλαμάρια, γαρίδες και χταποδάκια. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 62, Πολίχνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 640100

Ο Ψαράς της Οικογένειας

oikogheneias.jpg

Πιστός στην ποιότητα των παροχών του «Ο Ψαράς της Οικογένειας», έπειτα από 4 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας στα Πεύκα και στην περιοχή της Χαριλάου, προσέθεσε ένα νέο κατάστημα του, πριν από λίγο καιρό, και στην περιοχή της Τούμπας. Στο νέο του χώρο «Ο Ψαράς της Οικογένειας» εξακολουθεί να φροντίζει τους πελάτες του με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, νωπά ή μαγειρεμένα, όπως εσείς επιθυμείτε.

«Ο Ψαράς της Οικογένειας» δημιουργήθηκε πριν 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τη νέα τάση των σημερινών ιχθυοπωλείων, πού δεν φροντίζουν μόνο να σας προμηθεύουν με τα φρέσκα και νόστιμα προϊόντα της θάλασσας, αλλά και να σας τα μαγειρεύουν με τον τρόπο πού εσείς επιθυμείτε.

Και στα 3 πλέον καταστήματα της επιχείρησης, θα βρείτε καθημερινά ποικιλία θαλασσινών και ψαριών ελευθέρας και ιχθυοτροφείου, τα οποία μπορείτε να παραλάβετε καθαρισμένα για να τα μαγειρέψετε σπίτι σας, αλλά και έτοιμα -ψητά ή τηγανητά- προκειμένου να γλιτώσετε…κόπο και χρόνο.

Ο έμπειρος σεφ του Ψαρά της Οικογένειας, μαζί με την ομάδα του, δημιουργούν καθημερινά για εσάς υπέροχα μαγειρευτά πού μυρίζουν θάλασσα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Λεωφ. Παπανικολάου 42, Πεύκα | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 675555
Νικ. Πλαστήρα 53, Χαριλάου | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 318800
Ατλαντίδος 56, Τούμπα | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 930777

Ιχθυοπωλείο Μεσόγειος

-lW1o2.jpg

Το ιχθυοπωλείο Μεσόγειος βρίσκεται στον Εύοσμο εδώ και 15 χρόνια, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια λειτουργεί και ως ψητοπωλείο, προσφέροντάς μας όλα τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά είτε ωμά είτε ψητά ή μαγειρεμένα κατευθείαν στο πιάτο μας.

Τους ανθρώπους του καταστήματος τους ενώνει η αγάπη για τη δουλειά τους, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπάρξει ανυποχώρητοι στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν, προσπαθώντας συνεχώς να εκσυγχρονίζονται και να καινοτομούν, με την εν λόγω προσέγγιση να αποτελεί και το «μυστικό» της επιτυχίας τους.

Όπως μας λένε οι ιδιοκτήτες του, θεωρούν πως έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στους πελάτες τους για την υγιεινή και ασφαλή διατροφή τους, καθώς τα ψάρια και τα θαλασσινά αποτελούν ένα ευαίσθητο και συνάμα αναγκαίο είδος στο οικογενειακό τραπέζι.

Στους πάγκους του ιχθυοπωλείου-ψητοπωλείου Μεσόγειος θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας, εάν επιθυμείτε κάποιο πιο ιδιαίτερο ψάρι, το οποίο θα έρθει στην πόρτα σας σε μία με δύο μόλις ημέρες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 44, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 003560, 6947822929

GKfish The Sea Experience

gk-fish.jpg

Το «GKfish» στα Πεύκα, δεν είναι νέα ιστορία. Πρωτοάνοιξε στο Φίλυρο το 2016, έχει κατάστημα και στο όμορφο νησί της Λήμνου και στο Ρετζίκι άνοιξε ενάμιση χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2021, φέρνοντας κοντά σου αποκλειστικά θαλασσινές γεύσεις, με αλιεύματα που προέρχονται απευθείας από δικά τους καϊκια, που ψαρεύουν στα νερά του Αιγαίου - τα νησιά της Λήμνου και του Άη Στράτη, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη ή το Βόλο.

Ό,τι υπάρχει στο μενού μπορείς να το προμηθευτείς είτε νωπό, είτε μαγειρεμένο με κάθε τρόπο, από τα έμπειρα χέρια του Σεφ. Και να το απολαύσεις είτε επί τόπου στο «καθιστικό» τους, είτε να το παραλάβεις για το σπίτι σου, με take away ή delivery.

Φρέσκα και καλομαγειρεμένα ψάρια και θαλασσινά και μία ευρεία επιλογή από ποτά για να τα συνοδέψεις, είναι αυτά που θα βρεις καθημερινά στο «GKfish» στα Πεύκα.

Νέα ορεκτικά κι άλλες γεύσεις, όπως σουπιές σχάρας με ασπρομύτικο φασόλι, λαθούρι κι έλαιο τρούφας, χταπόδι με φάβα – μία σταθερή αξία στο κατάστημα – ριζότο με σουπιά, κριθαρότο γαρίδας και burger γαρίδας, πιάτα που μπορείς να απολαύσεις κυρίως στο καθιστικό του «GKfish», έρχονται να εμπλουτίσουν τις γεύσεις, που θα βρεις στο μενού όλο το χρόνο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφ. Παπανικολάου 73, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 672270

Ιχθυοπωλείο Καπετάνιος

-r0BxL.jpg

Το ιχθυοπωλείο Καπετάνιος, από το 2005, στην Ευκαρπία, φροντίζει να παρέχει στους πελάτες του την κορυφαία ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, χάρη στη φιλοσοφία του, που βασίζεται στην ποιότητα και στο πάντα φρέσκο ψάρι.

Σε ένα φιλόξενο και πεντακάθαρο χώρο θα βρείτε προϊόντα και εξυπηρέτηση πολλών αστέρων. Εδώ, δίνουν πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια, και αυτό τους κάνει να ξεχωρίζουν. Μπορείτε, λοιπόν, να ζητήσετε να σας καθαρίσουν τα ψάρια που διαλέξατε, ώστε να τα πάρετε απόλυτα έτοιμα για μαγείρεμα στο σπίτι, χωρίς κόπο και δυσκολία.

Στο ιχθυοπωλείο Καπετάνιος βρίσκετε καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Από μεγάλα ψάρια, όπως φαγκρί, μυλοκόπι, μπακαλιάρο, τσιπούρες, συναγρίδα, μέχρι μικρά ολόφρεσκα ψαράκια, όπως γαύρο, κουτσομούρες, ουρίτσες αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά, όπως μύδια, καλαμάρια, χταπόδια και γαρίδες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 13, Ευκαρπία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 069921

Το αφρόψαρο

-p5UkT.jpg

Το Αφρόψαρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιχθυοπωλεία-ψητοπωλεία της δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς, αν και πρωτοάνοιξε μόλις τον Μάρτιο του 2021 επί της Μεσολογγίου 6 στις Συκιές, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του με την ασυναγώνιστη ποιότητα που προσφέρει, αλλά και με την εξαιρετική του εξυπηρέτηση.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως «αρχή» της την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, μέσα από τις γνώσεις των ιδιοκτητών του στο αντικείμενο και φυσικά, μέσα από την ποικιλία γεύσεων που προσφέρουν.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε ωμά ψάρια, αλλά και ένα μενού με έτοιμα πιάτα, μαγειρευτά ή τηγανητά. Το Αφρόψαρο προμηθεύει, μάλιστα, με τα ψάρια του την ξακουστή πια ταβέρνα - μεζεδοπωλείο «Το Γεντί» στα Κάστρα, αλλά και άλλα ουκ ολίγα μικρά ταβερνάκια της περιοχής.

Το μενού που θα δείτε στο Αφρόψαρο θα σας προϊδεάσει για το… λουκούλλειο γεύμα που θα απολαύσετε στη συνέχεια. Το γευστικό σας ταξίδι ξεκινά με ζεστά ορεκτικά όπως μύδια αχνιστά ή σαγανάκι, γαρίδες σαγανάκι και χταπόδι σχάρας, αλλά και κρύα, όπως λευκή ταραμοσαλάτα, καυτερή πιπεριά, σκορδαλιά, χταπόδι ξυδάτο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεσολογγίου 6, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 620200

Εν πλω

plo.jpg

Το Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο «Εν Πλω», που άνοιξε το Φεβρουάριο του 2020, αποτελεί τα τελευταία τρία χρόνια ένα ιδανικό σημείο για να προμηθευτεί κανείς κάθε είδους φρέσκο ψάρι και θαλασσινό για το τραπέζι του, με δυνατότητα μάλιστα να το απολαύσει μαγειρεμένο με κάθε τρόπο και με παραλαβή ακριβώς την ώρα που το επιθυμεί.

Από μικρά ψάρια για τηγάνι – υπάρχει η δυνατότητα για τηγανητό γαύρο, κουτσομούρα κι ό,τι άλλο αναδεικνύεται κυρίως ως τηγανητό - μέχρι μεγάλα ψάρια πελαγίσια ή ιχθυοτροφείου ιδανικά για ψήσιμο – και μάλιστα στα κάρβουνα, όπως ψήνουν στο «Εν Πλω» - εδώ θα τα βρει κανείς όλα και σε μεγάλη ποικιλία. Πάντα αποκλειστικά με take away, στην ώρα που θα έχει ζητήσει να τα παραλάβει.

Οι άνθρωποι του «Eν Πλω» μας περιμένουν καθημερινά στο χώρο τους, να δοκιμάσουμε φρέσκα θαλασσινά της επιλογής μας, είτε αγοράζοντάς τα για να τα μαγειρέψουμε στην κουζίνα μας, είτε βασισμένα σε δικές τους συνταγές, προετοιμασμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και πάντα, με την ίδια ποιότητα κι αγάπη, για ό,τι κάνουν. Έχουν, άλλωστε και μία οικογενειακή παράδοση κι ό,τι κάνουν, το κάνουν καλά! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 48, Ευκαρπία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 096525

Το Μουράγιο

-aMgEw.jpg

Από το 1988, υπάρχει στην οδό Ωραιοκάστρου, στη Σταυρούπολη, ένα από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στη Δυτική Θεσσαλονίκη και το όνομα αυτού είναι «Το Μουράγιο».

Από τότε και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής, χάρη στη φιλοσοφία του, που βασίζεται στην ποιότητα και στο φρέσκο – πάντα – ψάρι, σε προϊόντα που οι ιδιοκτήτες φέρνουν στο ιχθυοπωλείο, μόνο εφόσον θα τα αγόραζαν και για τους ίδιους.

«Το Μουράγιο» είναι ένα μικρό, κλασσικό, παραδοσιακό μεν, σύγχρονο δε ιχθυοπωλείο, που ξεχωρίζει για τη σχολαστική καθαριότητα, τις προσεγμένες υπηρεσίες του και τις πολύ καλές τιμές του, αλλά και την ευρεία γνώση των ιδιοκτητών του για το αντικείμενο, αφού ειδικεύονται σε αυτό, εδώ και πολλά χρόνια.

Εδώ, τα ψάρια τα παίρνουμε πάντα φρέσκα και καθαρισμένα, απόλυτα έτοιμα για να τα μαγειρέψουμε στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Η προσοχή δίνεται στη λεπτομέρεια και το τρίπτυχο «μότο» τους είναι, πέρα από το καθάρισμα, η ποιότητα και η καθαριότητα σε κάθε τομέα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ωραιοκάστρου 4, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 652825

Ιχθυοπωλείο - Το ακρογιάλι

-6r7fG.jpg

Το Ακρογιάλι έχει γράψει τη δική του ιστορία ως ιχθυοπωλείο στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, της Σταυρούπολης, καθώς βρίσκεται επί της Νικομήδειας 11 από το 1998. Αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην περιοχή, με το μεράκι των ιδιοκτητών της και την αγάπη για το επάγγελμά τους.

Μότο των ιδιοκτητών του από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος είναι το «από τον βυθό, στο πιάτο σου» - ένα μότο που πρεσβεύουν πιστά εδώ και 24 χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες τους κορυφαία ποιότητα ψαριών.

Τα δύο τελευταία χρόνια αποφάσισε να προσθέσει και μία ακόμη υπηρεσία, αυτή του ψησίματος του ψαριού – μία κίνηση που οι πελάτες του υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ανακούφιση, μιας που αποτελεί τεράστια ευκολία για μία οικογένεια. Μάλιστα, τα Σάββατα είναι «αφιερωμένα» αποκλειστικά στο ψήσιμο, με την ευωδία του ψητού και μαγειρευτού ψαριού να κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Νικομήδειας 11, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 600614

Ιχθυοπωλείο - ψητοπωλείο του Νησιώτη

-TCkyD.jpg

Εδώ και 11 μήνες το ιχθυοπωλείο-ψητοπωλείο «του Νησιώτη», στον Εύοσμο, προτείνει μία διαφορετική, πιο μοντέρνα εκδοχή ενός ιχθυοπωλείου. Εδώ, λειτουργούν με γνώμονα τη συνολική εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, καθώς φροντίζουν να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε ψάρια και θαλασσινά αναλαμβάνοντας, εκτός από το να προσφέρουν τα καλύτερα αλιεύματα, επίσης, να τα ψήνουν ή να τα τηγανίζουν, ώστε να τα παραλάβετε έτοιμα και προετοιμασμένα από τα πιο έμπειρα χέρια.

Στο ιχθυοπωλείο-ψητοπωλείο «του Νησιώτη» μπορείτε να βρείτε καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Από μεγάλα ψάρια, όπως μυλοκόπι, τσιπούρες, συναγρίδα, φαγκρί, μέχρι μικρά ολόφρεσκα ψαράκια, όπως γαύρο, σαρδέλα, κουτσομούρες, αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά, όπως καλαμάρια και γαρίδες.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θυμηθείτε πως μπορείτε είτε να τα προμηθευτείτε για ψήσιμο στο σπίτι, είτε να τα αφήσετε να ετοιμαστούν από το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χρήστου Τεγοπούλου 3, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 113866











ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία