Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Best of Beauty 2024 |15 από τους καλύτερους χώρους αισθητικής στην Θεσσαλονίκη

Για πρόσωπο και σώμα όπως τα ονειρεύεστε

 06/03/2024 19:45

Αφιέρωμα: Best of Beauty 2024 |15 από τους καλύτερους χώρους αισθητικής στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη - ομορφιά - αισθητική. Λέξεις και έννοιες ταυτόσημες.

Στο αφιέρωμα Best of Beauty 2024, θα βρείτε 15 από τους καλύτερους χώρους αισθητικής της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

Vivant

vivant1.jpg

Το Vivant είναι ένας εντυπωσιακός και υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών πολυχώρος αισθητικής και ευεξίας, που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο εξαιρετικής ομορφιάς. Σε αυτό θα βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου για αντιγήρανση, υπερμελάγχρωση, ανάπλαση και ακμή με μηχανήματα και δερμοκαλλυντικά από το χώρο της ιατρικής αισθητικής καθώς και πολυτελείς θεραπείες σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω με σεβασμό στις δικές σας ανάγκες.

Θεμέλιος λίθος του Vivant το έμπειρο και καταρτισμένο team του, απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. Αισθητικής και Κοσμητολογίας, που βρίσκονται στο πλευρό του κάθε ατόμου, πάντα με εξατομικευμένη προσέγγιση, παρέχοντας συμβουλές ομορφιάς για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική φροντίδα του δέρματός σας.

Ένας χώρος όπως το Vivant δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει θεμέλιο για τη γέννηση θεραπειών, η έμπνευση των οποίων ανήκει στην κορυφαία ομάδα του. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν οι premium θεραπείες του, οι λεγόμενες signature.

Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές τους και απολαύστε την απόλυτη πολυτέλεια, στην πιο προσιτή μορφή της. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 18, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 252064

EONIA

eonia2.jpg

Τα ΕΟΝΙΑ ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στο χώρο της ομορφιάς και της ιατρικής αισθητικής με το πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα το 2016 στο Σύνταγμα και συνέχισαν την πορεία τους το 2017 με την αφετηρία του καταστήματος και στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, δημιούργησαν δύο επιπλέον καταστήματα στην Αθήνα στις περιοχές του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.

Πιστός στις δεσμεύσεις του, ο χώρος ιατρικής αισθητικής ΕΟΝΙΑ σας προσφέρει υπηρεσίες αποτρίχωσης, σώματος, προσώπου και μεταμόσχευσης μαλλιών, με τα κορυφαία μηχανήματα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Όποια και αν είναι η ανάγκη που μπορεί να έχετε στο πρόσωπο ή στο σώμα σας, η ΕΟΝΙΑ μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη λύση. Ειδικότερα, η φιλοσοφία των ΕΟΝΙΑ είναι ουσιαστικά η χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα χέρια των πιο έμπειρων χεριών, προκειμένου να επιτυγχάνεται πάντα το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Μια έμπειρη ομάδα ιατρών, πλαστικών χειρουργών, αισθητικών, φυσιοθεραπευτών και διαιτολόγων θα πλαισιώσει την κάθε σας ανάγκη και θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε, από τη δική σας πλευρά, είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και από εκεί και έπειτα, όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους! Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 16 & Τσιμισκή, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252505

Medi Face

medi-face1.jpg

Το Medi Face θα το βρείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της Μητροπόλεως 46-48. Οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2019 και από τότε αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μας beauty spots αφενός για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου για τον επαγγελματισμό της ομάδας του.

Πρόκειται για έναν χώρο ομορφιάς που προσφέρει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στο Medi Face παρέχονται εξατομικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα σας, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι θεραπείες υλοποιούνται από τις έμπειρες και καταρτισμένες αισθητικούς του, με απώτερο στόχο να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άνδρα που επισκέπτεται τον χώρο, με τις εξειδικευμένες κοσμητικές υπηρεσίες του Medi Face.

Στο Medi Face οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για το πρόσωπο σας, είναι σίγουρα η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, η θεραπεία αντιγήρανσης με ραδιοσυχνότητες, αλλά και ο βαθύς καθαρισμός – το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 46-48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 070027

Ladies Elixir

ladies-elixir2.jpg

Το Ladies Elixir είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής, με ιδιαίτερο design στο κέντρο της πόλης, στη Μητροπόλεως 50. Με σεβασμό στο κοινό του, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης σε προσιτές τιμές, στοχεύοντας πάντα στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία, αποτελεί το ελιξίριο της ομορφιάς!

Η προσέγγισή τους είναι απόλυτα εξατομικευμένη, με ενδιαφέρον για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Η αποτρίχωση laser αποτελεί μονόδρομο για μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα. Είναι αποτελεσματική, μόνιμη και βραχύβια θεραπεία, ενώ αποφεύγονται δυσχρωμίες , θυλακίτιδες, κ.ά., τα οποία παρουσιάζονται με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, ξύρισμα, αποτριχωτικές κρέμες) και αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη θεραπεία.

Στο Ladies Elixir θα βρεις το τελευταίας τεχνολογίας Diode Laser, το οποίο ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος, σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος (πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, bikini). Είναι κατάλληλο για αποτρίχωση σε άτομα κάθε ηλικίας ή φύλου, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 50, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277649

Charites beauty & spa

charites-beauty-spa-1.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Καρόλου Ντηλ, βρίσκεται το κέντρο αισθητικής Charites beauty & spa, ένας καλαίσθητος χώρος που προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις Χάριτες, τις αρχαιοελληνικές θεότητες που συμβόλιζαν την ομορφιά, τη γοητεία και την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Στο ζεστό, φιλικό του περιβάλλον, μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Εδώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του δέρματος, για αυτό και όλα τους τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα επιλεγμένα, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται και σε ιατρικά κέντρα.

Στο Charites beauty & spa θα ανακαλύψετε πολλές εξειδικευμένες θεραπείες. Φτάνει να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και θα δείτε αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Στο όμορφο, φιλόξενο περιβάλλον του, το καταρτισμένο team του θα λάβει το πλήρες ιστορικό σας, θα σας ακούσει και θα διαγνώσει τις πραγματικές σας ανάγκες, αρχικά με τη χρήση του διαγνωστικού μηχανήματος δέρματος, ώστε να σας προτείνει τις πιο στοχευμένες υπηρεσίες για εσάς.

Εδώ θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες προσώπου, όπως καθαρισμούς, λεύκανση, αντιγήρανση, μεσοθεραπεία και θεραπεία ακμής με laser. Παρέχουν όλες τις εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες για το πρόσωπό σας, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Όλες οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 11, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242243

MK Wellness

mk-wellness1.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ικτίνου 8, βρίσκεται ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας, που μας προσφέρει κάθε εχέγγυο απόλαυσης! Δεν είναι άλλο, από το «ΜΚ Wellness», το οποίο δημιουργήθηκε με κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής της πόλης μας.

Με εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι hair and beauty experts του «MK Wellness», ξεχωρίζουν και μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία pampering! Γιατί στο «MK Wellness», βρίσκουμε 400 τετραγωνικά αφιερωμένα στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και τη χαλάρωση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, με διεθνείς προδιαγραφές, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση στους πελάτες του, το «MK Wellness», απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία, την ομορφιά και την ανανέωση. Γιατί εδώ κάθε μέρα μας, είναι μια μαγευτική απόδραση από την καθημερινότητα, σε έναν συναρπαστικό κόσμο ομορφιάς.

Το λευκό, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου του, μας ταξιδεύουν στο απόλυτο dream beauty! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ικτίνου 8, Κέντρο
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 272790

Salon DElegance

salon-d-elegance1.jpg

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι νούμερο ένα στόχος για κάθε γυναίκα. Για όλες εμάς που εκτός από στόχος, είναι και καθημερινό άγχος, το «Salon D’ Elegance» στην Καλαμαριά, μας λύνει τα χέρια, αφού εκεί απολαμβάνουμε στιγμές ομορφιάς, ανανέωσης και περιποίησης σε δύο σύγχρονους χώρους, με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων αναγνωρισμένων εταιριών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας.

Με συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε κορυφαίους χώρους αισθητικής της πόλης μας, το δυναμικό team του «Salon D’ Elegance», έχει δώσει δικό του περιεχόμενο στον όρο γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Πάντα με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, στοχεύει ψηλά ώστε να δώσει το πιο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει κάθε σημείο του προσώπου και των άκρων μας σε πραγματικό έργο τέχνης, χαρίζοντάς μας μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Σήμερα, το «Salon D’ Elegance» που χαρακτηρίζεται για την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του, έχει επεκταθεί, προσφέροντάς μας νέες υπηρεσίες, που θα μας μαγέψουν. Πέραν από τον πανέμορφο χώρο περιποίησης νυχιών στη Χηλής 41, λίγα μετρά πιο κάτω στη Χηλής 45 δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες ο δεύτερος και εξαιρετικά εντυπωσιακής αισθητικής χώρος του «Salon D’ Elegance», εμπλουτίζοντας την γκάμα των παροχών του, με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, για το πρόσωπο και το σώμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χηλής 41 - Χηλής 45, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 016841, 2313 076714

Princess Institute

princess-institute7.jpg

Στο κέντρο της Καλαμαριάς, στην Κερασούντος 55, βρίσκεται το Princess Institute, ένας χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά. Ένα πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο που παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες αισθητικής.

Η ομάδα του Princess Institute, διαθέτει εμπειρία 15 και πλέον χρόνων στον κλάδο της αισθητικής. Με πολλή αγάπη και πάθος για την ομορφιά, έχουν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο, όπου προσφέρονται μοναδικές θεραπείες και προϊόντα.

Με σπουδές και κατάρτιση στον τομέα της αισθητικής και της υγείας, το team του Princess Institute προσφέρει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που απαιτείται, αποτελώντας έτσι τον κατάλληλο σύμβουλο ομορφιάς. Η πολύχρονη εμπειρία, η φροντίδα και το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά στον καθένα.

Το ινστιτούτο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για τη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και σώματος.

Στο Princess Institute θα βρεις φρέσκες προτάσεις ομορφιάς, ειδικά για εσένα, από αισθητικούς με κατάρτιση, εμπειρία και υπευθυνότητα.

Ένας ξεκούραστος και όμορφος χώρος, που προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις άνετα και να χαλαρώσεις σε μια φιλική ατμόσφαιρα γεμάτη ιδέες ομορφιάς! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κερασούντος 55, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 426155

Καλλιέπεια

2-J46po.jpg

Το ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια αποτελεί από το 2018 ένα αγαπημένο beauty spot στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του έγινε talk of the town και συνεχίζει, καθώς το team του δεν σταματά να καινοτομεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες που «ταξιδεύουν» στόμα με στόμα.

Παράλληλα, όμως, αποτελεί και ένα «καταφύγιο» για όλες εμάς που αναζητούσαμε έναν χώρο ζεστό και ένα team καταρτισμένο και φιλικό για να μας ξεναγήσει στα μονοπάτια της περιποίησης και της ομορφιάς. Αυτό ήταν, άλλωστε και το προσωπικό στοίχημα των ιδιοκτητριών του ινστιτούτου, Σίσσυς και Σοφίας Κιριλή, όταν ακόμη ήταν στα σκαριά το όνειρο της Καλλιέπειας. Ένα στοίχημα που κέρδισαν, με συνοδοιπόρο όλη την ομάδα τους, τους συνεργάτες τους, όπως συνηθίζουν να λένε.
Στο ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια θα βρείτε ένα πλήθος υπηρεσιών περιποίησης, όπως laser τριπλής κεφαλής τελευταίας τεχνολογίας, υπηρεσίες προσώπου και σώματος για ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, massage, αισθητική φρυδιών-βλεφαρίδων, μακιγιάζ και μανικιούρ-πεντικιούρ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 167, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 308408

Divine Beauty

divine-beauty1.jpg

Στην περιοχή της Τούμπας, και συγκεκριμένα στη Γρ. Λαμπράκη 23, κοντά στην Κατσιμίδη, βρίσκεται ένας χώρος που το όνομά του και μόνο μαρτυράει την υψηλή ποιότητα του: Dιvine Beauτy, που σημαίνει θεϊκή ομορφιά.

Πρόκειται για έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής, ζεστό και φιλόξενο, που προσφέρει υπηρεσίες και θεραπείες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η αγάπη τους για τις υπηρεσίες αισθητικής, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Divine Beauty θα βρεις το διοδικό Laser τριπλής ενέργειας. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης, κατάλληλη για όλους τους

τύπους δέρματος και κάθε τύπο τρίχας. Εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο

και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, χειμώνα και καλοκαίρι για βελούδινο δέρμα και ανώδυνη εφαρμογή.

Το laser εκπέμπει σε τρία μήκη κύματος, Alexandrite- 755nm, Διοδικό - 808 nm και NDYAG- 1064 nm. που λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα στον θύλακα της τρίχας και εξασφαλίζουν ασφαλή και πολύ πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 23, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 904477

Geneau beaute prive

geneau-beaute-prive2.jpg

Η ομορφιά, ως έννοια, ήταν πάντοτε βαθύτατα συνδεδεμένη με τα γονίδιά μας. Πέρα όμως από τις γονιδιακές μας καταβολές, αποτελεί και αποτέλεσμα επιλογής και σωστής περιποίησης του εαυτού μας. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το όνομα του «Geneau beaute prive», ενός από τους πιο καλαίσθητους χώρους αισθητικής της πόλης μας, που λειτουργεί από το 2017 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος.

Το «Geneau», πέρα από μία επιτυχημένη πορεία χρόνων, έχει να επιδείξει την απόλυτη εμπειρία στις τεχνικές αναζωογόνησης δέρματος και αντιγήρανσης και όλα αυτά, σε έναν προσεγμένο χώρο, ομορφιάς και ηρεμίας για όσους από εμάς επιθυμούμε να ασχολούνται προσωπικά μαζί μας (beaute prive), να λαμβάνουμε κορυφαίες υπηρεσίες αισθητικής με τις φυσικότερες μεθόδους και με τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή καλλυντικά. Έτσι, αναδεικνύεται η ομορφιά που έχουμε όλοι μας και γίνεται τρόπος ζωής μας.

Ιδιοκτήτρια του «Geneau», είναι η Κυριακή Κωστικιάδου, η οποία διαγράφει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία από το 1989 στο κέντρο της πόλης και από το 2017 στην Καλαμαριά στην οδό Πόντου 112.

Καθημερινά μας υποδέχεται εκεί με άριστη εξυπηρέτηση, ευρεία γνώση του αντικειμένου και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα της αισθητικής προσώπου και σώματος. Μας διαβεβαιώνει για το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες και προηγμένες μεθόδους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πόντου 112 , Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 267028, 6944435425

Beauty Salon

beauty-salon1.jpg

Από το 2001, το «Beauty Salon» στο Ωραιόκαστρο, αποτελεί έναν διαχρονικό και σύγχρονο χώρο που υμνεί την ομορφιά και τη γυναίκα. Το πάθος σε συνδυασμό με τις γνώσεις, το παραδοσιακό συνδεδεμένο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και η αγάπη για την υγεία του δέρματος, είναι τα συστατικά που έκαναν το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς ένα από τα αγαπημένα της ευρύτερης περιοχής. Με την έμπειρη ομάδα του προσφέρει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών προσώπου και σώματος, καλύπτοντας με ουσία όποια ανάγκη και αν έχετε.

Πίσω από αυτό το πετυχημένο εγχείρημα βρίσκεται φυσικά μία γυναίκα. Που αγαπάει τις γυναίκες και την ομορφιά. Η Άννα Καπασακάλη, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας προσώπου και σώματος κι έχει δημιουργήσει έναν χώρο με μία ομάδα που κάνει ό,τι ακριβώς σας υπόσχεται από την πρώτη σας επαφή.

Από το 2020 βρίσκεται μάλιστα σε νέο χώρο, σύγχρονο και όμορφο, σε πιο κεντρικό σημείο της περιοχής του Ωραιοκάστρου.

Στο «Beauty Salon» φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται για ό,τι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται στον χώρο της ομορφιάς και πάντα έχουν να σας προσφέρουν μία λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Άννα Καπασακάλη μαζί με την εξαιρετική ομάδα που έχει χτίσει, από την πρώτη σας επίσκεψη θα δουν τις ανάγκες σας με προσοχή και μαζί θα σχεδιάσετε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λόρδου Βύρωνα 14, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 689847

SkinLab

skinlab1.jpg

Η περιποίηση του δέρματος μας έχει πλέον φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα που οι ειδικοί ομορφιάς καταφέρνουν υπέροχα αποτελέσματα. Στο «SkinLab» έχουν επενδύσει στον σύγχρονο εξοπλισμό, στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και φυσικά στην εξειδικευμένη γνώση.

Η Γεωργία Γιορμπαλίδου, ιδιοκτήτρια του «SkinLab», είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και ως εκ τούτου έχει άρτια εκπαίδευση και άριστες γνώσεις σχετικά με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών περιποίησης. Αποτρίχωση με laser, θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και μακιγιάζ, όλα εφαρμόζονται με ασφάλεια και υψηλές προδιαγραφές.

Στο «SkinLab» θα απολαύσετε τα αποτελέσματα της μόνιμης αποτρίχωσης με laser, που εφαρμόζεται από το ειδικά εκπαιδευμένο team του χώρου.

Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη μέθοδο του διοδικού laser SPIRIT – 918, εξασφαλίζετε μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυασμένο με υψηλό προφίλ ασφάλειας.

Επιπλέον, με το σύγχρονο μηχάνημα που διαθέτει το «SkinLab» επιτυγχάνεται η αποτρίχωση μεγάλων περιοχών σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το σύστημα ψύξης Sapphire Plus εξασφαλίζει μία ανώδυνη συνεδρία με ασφάλεια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σινά 16, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 065777

Diamond Esthetics and Laser

diamond-esthetics-and-laser1.jpg

Από το Δεκέμβριο του 2021, το Diamond Esthetics and Laser άνοιξε τις πόρτες του σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν υπέροχο, μοντέρνο πολυχώρο ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί.

Κάθε σας επίσκεψη στο Diamond Esthetics and Laser είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ δεν σας παρέχουν απλά υπηρεσίες αισθητικής αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης.

Εάν, για παράδειγμα, επιλέξετε μία θεραπεία για την ενυδάτωση του προσώπου σας, θα απολαύσετε ταυτόχρονα ένα μασάζ που θα σας χαλαρώσει, ενώ η όλη διαδικασία γίνεται σε θερμαινόμενο στρώμα, για να νιώθετε ηρεμία και ζεστασιά. Στο φιλικό περιβάλλον του Diamond Esthetics and Laser μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου. Βαθύς καθαρισμός προσώπου, δερμοαπόξεση, φυτικά και χημικά peeling θα ανανεώσουν και θα κάνουν πιο λαμπερή την επιδερμίδα σας. Ασφαλώς εδώ θα βρείτε και τη μεσοθεραπεία, την πιο σύγχρονη και δημοφιλή μέθοδο για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη χρήση πάντα καλλυντικών προϊόντων κορυφαίων εταιριών, όπως η Marine Gumming Cleansing με θαλάσσια ορυκτά που συμβάλλει στη ζωτικότητα του δέρματος ή η Lift Cream που λειαίνει μοναδικά την επιδερμίδα, όπως και ο απόλυτος συνδυασμός για την αναγέννηση του προσώπου με τη χρήση της Immuno (μάσκα αναδόμησης και άμυνας της επιδερμίδας) και της Synchro (ρυθμιστική και αναπλαστική κρέμα). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγγ. Σικελιανού 6, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 672312

Beauty Room MK

beauty-room-mk1.jpg

Στο κέντρο του προσώπου μας, δεσπόζουν τα φρύδια μας. Είναι εκείνο το στοιχείο που προσέχει κανείς πρώτο σε εμάς γιατί όχι μόνο συμπληρώνουν την εικόνα του, αλλά και αναδεικνύουν το βλέμμα μας και τελειοποιούν το μακιγιάζ μας. Για αυτό, απαιτούν μία ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση. Ένας από τους καλύτερους χώρους περιποίησης φρυδιών και βλεφαρίδων, που ανακαλύψαμε, είναι αναμφισβήτητα το «Beauty Room MK». Γιατί εκεί έχουν κάνει τη φροντίδα των φρυδιών και των βλεφαρίδων μας επιστήμη.

Ιδιοκτήτρια του «Beauty Room MK», είναι η Μαρία Κυριαζάκη, η οποία, αφού διέγραψε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία για περισσότερο από 7 χρόνια σε πολύ γνωστούς χώρους ομορφιάς της πόλης μας, έκανε το επαγγελματικό βήμα να ανοίξει τη δική της επιχείρηση τον Οκτώβριο του 2022.

Εκεί, μας υποδέχεται καθημερινά, με άριστη ποιότητα υπηρεσιών, εμπειρία και απόλυτη κατάρτιση στο αντικείμενο και μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες και πιο εξελιγμένες τεχνικές. Η φιλοσοφία της, πέρα από την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, έγκειται στο σεβασμό του κάθε ατόμου ξεχωριστά, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες του καθενός μας.

Η ίδια, έχει εκπαιδευτεί στις καλύτερες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες στο χώρο της αισθητικής φρυδιών και βλεφαρίδων, ενώ παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια με όλες τις νέες τάσεις, ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε καινοτομία. Μάλιστα, η Μαρία Κυριαζάκη, διαθέτει τον τίτλο της educator της B.B. Lashes στη Βόρεια Ελλάδα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 43, Πολίχνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 070631, 6936819630



















Θεσσαλονίκη - ομορφιά - αισθητική. Λέξεις και έννοιες ταυτόσημες.

Στο αφιέρωμα Best of Beauty 2024, θα βρείτε 15 από τους καλύτερους χώρους αισθητικής της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

Vivant

vivant1.jpg

Το Vivant είναι ένας εντυπωσιακός και υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών πολυχώρος αισθητικής και ευεξίας, που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο εξαιρετικής ομορφιάς. Σε αυτό θα βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου για αντιγήρανση, υπερμελάγχρωση, ανάπλαση και ακμή με μηχανήματα και δερμοκαλλυντικά από το χώρο της ιατρικής αισθητικής καθώς και πολυτελείς θεραπείες σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω με σεβασμό στις δικές σας ανάγκες.

Θεμέλιος λίθος του Vivant το έμπειρο και καταρτισμένο team του, απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. Αισθητικής και Κοσμητολογίας, που βρίσκονται στο πλευρό του κάθε ατόμου, πάντα με εξατομικευμένη προσέγγιση, παρέχοντας συμβουλές ομορφιάς για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική φροντίδα του δέρματός σας.

Ένας χώρος όπως το Vivant δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει θεμέλιο για τη γέννηση θεραπειών, η έμπνευση των οποίων ανήκει στην κορυφαία ομάδα του. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν οι premium θεραπείες του, οι λεγόμενες signature.

Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές τους και απολαύστε την απόλυτη πολυτέλεια, στην πιο προσιτή μορφή της. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 18, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 252064

EONIA

eonia2.jpg

Τα ΕΟΝΙΑ ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στο χώρο της ομορφιάς και της ιατρικής αισθητικής με το πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα το 2016 στο Σύνταγμα και συνέχισαν την πορεία τους το 2017 με την αφετηρία του καταστήματος και στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, δημιούργησαν δύο επιπλέον καταστήματα στην Αθήνα στις περιοχές του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.

Πιστός στις δεσμεύσεις του, ο χώρος ιατρικής αισθητικής ΕΟΝΙΑ σας προσφέρει υπηρεσίες αποτρίχωσης, σώματος, προσώπου και μεταμόσχευσης μαλλιών, με τα κορυφαία μηχανήματα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Όποια και αν είναι η ανάγκη που μπορεί να έχετε στο πρόσωπο ή στο σώμα σας, η ΕΟΝΙΑ μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη λύση. Ειδικότερα, η φιλοσοφία των ΕΟΝΙΑ είναι ουσιαστικά η χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα χέρια των πιο έμπειρων χεριών, προκειμένου να επιτυγχάνεται πάντα το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Μια έμπειρη ομάδα ιατρών, πλαστικών χειρουργών, αισθητικών, φυσιοθεραπευτών και διαιτολόγων θα πλαισιώσει την κάθε σας ανάγκη και θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε, από τη δική σας πλευρά, είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και από εκεί και έπειτα, όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους! Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 16 & Τσιμισκή, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252505

Medi Face

medi-face1.jpg

Το Medi Face θα το βρείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της Μητροπόλεως 46-48. Οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2019 και από τότε αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μας beauty spots αφενός για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και αφετέρου για τον επαγγελματισμό της ομάδας του.

Πρόκειται για έναν χώρο ομορφιάς που προσφέρει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στο Medi Face παρέχονται εξατομικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα σας, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι θεραπείες υλοποιούνται από τις έμπειρες και καταρτισμένες αισθητικούς του, με απώτερο στόχο να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άνδρα που επισκέπτεται τον χώρο, με τις εξειδικευμένες κοσμητικές υπηρεσίες του Medi Face.

Στο Medi Face οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για το πρόσωπο σας, είναι σίγουρα η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, η θεραπεία αντιγήρανσης με ραδιοσυχνότητες, αλλά και ο βαθύς καθαρισμός – το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 46-48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 070027

Ladies Elixir

ladies-elixir2.jpg

Το Ladies Elixir είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής, με ιδιαίτερο design στο κέντρο της πόλης, στη Μητροπόλεως 50. Με σεβασμό στο κοινό του, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης σε προσιτές τιμές, στοχεύοντας πάντα στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία, αποτελεί το ελιξίριο της ομορφιάς!

Η προσέγγισή τους είναι απόλυτα εξατομικευμένη, με ενδιαφέρον για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Η αποτρίχωση laser αποτελεί μονόδρομο για μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα. Είναι αποτελεσματική, μόνιμη και βραχύβια θεραπεία, ενώ αποφεύγονται δυσχρωμίες , θυλακίτιδες, κ.ά., τα οποία παρουσιάζονται με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, ξύρισμα, αποτριχωτικές κρέμες) και αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη θεραπεία.

Στο Ladies Elixir θα βρεις το τελευταίας τεχνολογίας Diode Laser, το οποίο ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος, σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος (πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, bikini). Είναι κατάλληλο για αποτρίχωση σε άτομα κάθε ηλικίας ή φύλου, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 50, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277649

Charites beauty & spa

charites-beauty-spa-1.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Καρόλου Ντηλ, βρίσκεται το κέντρο αισθητικής Charites beauty & spa, ένας καλαίσθητος χώρος που προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις Χάριτες, τις αρχαιοελληνικές θεότητες που συμβόλιζαν την ομορφιά, τη γοητεία και την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Στο ζεστό, φιλικό του περιβάλλον, μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Εδώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του δέρματος, για αυτό και όλα τους τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα επιλεγμένα, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται και σε ιατρικά κέντρα.

Στο Charites beauty & spa θα ανακαλύψετε πολλές εξειδικευμένες θεραπείες. Φτάνει να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και θα δείτε αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Στο όμορφο, φιλόξενο περιβάλλον του, το καταρτισμένο team του θα λάβει το πλήρες ιστορικό σας, θα σας ακούσει και θα διαγνώσει τις πραγματικές σας ανάγκες, αρχικά με τη χρήση του διαγνωστικού μηχανήματος δέρματος, ώστε να σας προτείνει τις πιο στοχευμένες υπηρεσίες για εσάς.

Εδώ θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες προσώπου, όπως καθαρισμούς, λεύκανση, αντιγήρανση, μεσοθεραπεία και θεραπεία ακμής με laser. Παρέχουν όλες τις εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες για το πρόσωπό σας, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Όλες οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 11, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242243

MK Wellness

mk-wellness1.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ικτίνου 8, βρίσκεται ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας, που μας προσφέρει κάθε εχέγγυο απόλαυσης! Δεν είναι άλλο, από το «ΜΚ Wellness», το οποίο δημιουργήθηκε με κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής της πόλης μας.

Με εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι hair and beauty experts του «MK Wellness», ξεχωρίζουν και μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία pampering! Γιατί στο «MK Wellness», βρίσκουμε 400 τετραγωνικά αφιερωμένα στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και τη χαλάρωση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, με διεθνείς προδιαγραφές, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση στους πελάτες του, το «MK Wellness», απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία, την ομορφιά και την ανανέωση. Γιατί εδώ κάθε μέρα μας, είναι μια μαγευτική απόδραση από την καθημερινότητα, σε έναν συναρπαστικό κόσμο ομορφιάς.

Το λευκό, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου του, μας ταξιδεύουν στο απόλυτο dream beauty! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ικτίνου 8, Κέντρο
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 272790

Salon DElegance

salon-d-elegance1.jpg

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι νούμερο ένα στόχος για κάθε γυναίκα. Για όλες εμάς που εκτός από στόχος, είναι και καθημερινό άγχος, το «Salon D’ Elegance» στην Καλαμαριά, μας λύνει τα χέρια, αφού εκεί απολαμβάνουμε στιγμές ομορφιάς, ανανέωσης και περιποίησης σε δύο σύγχρονους χώρους, με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων αναγνωρισμένων εταιριών για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας.

Με συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε κορυφαίους χώρους αισθητικής της πόλης μας, το δυναμικό team του «Salon D’ Elegance», έχει δώσει δικό του περιεχόμενο στον όρο γυναικεία ομορφιά και περιποίηση. Πάντα με φανατική τήρηση των κανόνων υγιεινής, στοχεύει ψηλά ώστε να δώσει το πιο άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια, που θα μετατρέψει κάθε σημείο του προσώπου και των άκρων μας σε πραγματικό έργο τέχνης, χαρίζοντάς μας μοναδικό αέρα αυτοπεποίθησης και… ανανέωσης!

Σήμερα, το «Salon D’ Elegance» που χαρακτηρίζεται για την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του, έχει επεκταθεί, προσφέροντάς μας νέες υπηρεσίες, που θα μας μαγέψουν. Πέραν από τον πανέμορφο χώρο περιποίησης νυχιών στη Χηλής 41, λίγα μετρά πιο κάτω στη Χηλής 45 δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες ο δεύτερος και εξαιρετικά εντυπωσιακής αισθητικής χώρος του «Salon D’ Elegance», εμπλουτίζοντας την γκάμα των παροχών του, με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, για το πρόσωπο και το σώμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χηλής 41 - Χηλής 45, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 016841, 2313 076714

Princess Institute

princess-institute7.jpg

Στο κέντρο της Καλαμαριάς, στην Κερασούντος 55, βρίσκεται το Princess Institute, ένας χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά. Ένα πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο που παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες αισθητικής.

Η ομάδα του Princess Institute, διαθέτει εμπειρία 15 και πλέον χρόνων στον κλάδο της αισθητικής. Με πολλή αγάπη και πάθος για την ομορφιά, έχουν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο, όπου προσφέρονται μοναδικές θεραπείες και προϊόντα.

Με σπουδές και κατάρτιση στον τομέα της αισθητικής και της υγείας, το team του Princess Institute προσφέρει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που απαιτείται, αποτελώντας έτσι τον κατάλληλο σύμβουλο ομορφιάς. Η πολύχρονη εμπειρία, η φροντίδα και το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά στον καθένα.

Το ινστιτούτο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για τη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και σώματος.

Στο Princess Institute θα βρεις φρέσκες προτάσεις ομορφιάς, ειδικά για εσένα, από αισθητικούς με κατάρτιση, εμπειρία και υπευθυνότητα.

Ένας ξεκούραστος και όμορφος χώρος, που προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις άνετα και να χαλαρώσεις σε μια φιλική ατμόσφαιρα γεμάτη ιδέες ομορφιάς! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κερασούντος 55, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 426155

Καλλιέπεια

2-J46po.jpg

Το ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια αποτελεί από το 2018 ένα αγαπημένο beauty spot στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του έγινε talk of the town και συνεχίζει, καθώς το team του δεν σταματά να καινοτομεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες που «ταξιδεύουν» στόμα με στόμα.

Παράλληλα, όμως, αποτελεί και ένα «καταφύγιο» για όλες εμάς που αναζητούσαμε έναν χώρο ζεστό και ένα team καταρτισμένο και φιλικό για να μας ξεναγήσει στα μονοπάτια της περιποίησης και της ομορφιάς. Αυτό ήταν, άλλωστε και το προσωπικό στοίχημα των ιδιοκτητριών του ινστιτούτου, Σίσσυς και Σοφίας Κιριλή, όταν ακόμη ήταν στα σκαριά το όνειρο της Καλλιέπειας. Ένα στοίχημα που κέρδισαν, με συνοδοιπόρο όλη την ομάδα τους, τους συνεργάτες τους, όπως συνηθίζουν να λένε.
Στο ινστιτούτο αισθητικής Καλλιέπεια θα βρείτε ένα πλήθος υπηρεσιών περιποίησης, όπως laser τριπλής κεφαλής τελευταίας τεχνολογίας, υπηρεσίες προσώπου και σώματος για ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, massage, αισθητική φρυδιών-βλεφαρίδων, μακιγιάζ και μανικιούρ-πεντικιούρ. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 167, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 308408

Divine Beauty

divine-beauty1.jpg

Στην περιοχή της Τούμπας, και συγκεκριμένα στη Γρ. Λαμπράκη 23, κοντά στην Κατσιμίδη, βρίσκεται ένας χώρος που το όνομά του και μόνο μαρτυράει την υψηλή ποιότητα του: Dιvine Beauτy, που σημαίνει θεϊκή ομορφιά.

Πρόκειται για έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής, ζεστό και φιλόξενο, που προσφέρει υπηρεσίες και θεραπείες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η αγάπη τους για τις υπηρεσίες αισθητικής, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Divine Beauty θα βρεις το διοδικό Laser τριπλής ενέργειας. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης, κατάλληλη για όλους τους

τύπους δέρματος και κάθε τύπο τρίχας. Εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο

και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, χειμώνα και καλοκαίρι για βελούδινο δέρμα και ανώδυνη εφαρμογή.

Το laser εκπέμπει σε τρία μήκη κύματος, Alexandrite- 755nm, Διοδικό - 808 nm και NDYAG- 1064 nm. που λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα στον θύλακα της τρίχας και εξασφαλίζουν ασφαλή και πολύ πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 23, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 904477

Geneau beaute prive

geneau-beaute-prive2.jpg

Η ομορφιά, ως έννοια, ήταν πάντοτε βαθύτατα συνδεδεμένη με τα γονίδιά μας. Πέρα όμως από τις γονιδιακές μας καταβολές, αποτελεί και αποτέλεσμα επιλογής και σωστής περιποίησης του εαυτού μας. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το όνομα του «Geneau beaute prive», ενός από τους πιο καλαίσθητους χώρους αισθητικής της πόλης μας, που λειτουργεί από το 2017 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος.

Το «Geneau», πέρα από μία επιτυχημένη πορεία χρόνων, έχει να επιδείξει την απόλυτη εμπειρία στις τεχνικές αναζωογόνησης δέρματος και αντιγήρανσης και όλα αυτά, σε έναν προσεγμένο χώρο, ομορφιάς και ηρεμίας για όσους από εμάς επιθυμούμε να ασχολούνται προσωπικά μαζί μας (beaute prive), να λαμβάνουμε κορυφαίες υπηρεσίες αισθητικής με τις φυσικότερες μεθόδους και με τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή καλλυντικά. Έτσι, αναδεικνύεται η ομορφιά που έχουμε όλοι μας και γίνεται τρόπος ζωής μας.

Ιδιοκτήτρια του «Geneau», είναι η Κυριακή Κωστικιάδου, η οποία διαγράφει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία από το 1989 στο κέντρο της πόλης και από το 2017 στην Καλαμαριά στην οδό Πόντου 112.

Καθημερινά μας υποδέχεται εκεί με άριστη εξυπηρέτηση, ευρεία γνώση του αντικειμένου και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα της αισθητικής προσώπου και σώματος. Μας διαβεβαιώνει για το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες και προηγμένες μεθόδους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πόντου 112 , Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 267028, 6944435425

Beauty Salon

beauty-salon1.jpg

Από το 2001, το «Beauty Salon» στο Ωραιόκαστρο, αποτελεί έναν διαχρονικό και σύγχρονο χώρο που υμνεί την ομορφιά και τη γυναίκα. Το πάθος σε συνδυασμό με τις γνώσεις, το παραδοσιακό συνδεδεμένο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και η αγάπη για την υγεία του δέρματος, είναι τα συστατικά που έκαναν το εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς ένα από τα αγαπημένα της ευρύτερης περιοχής. Με την έμπειρη ομάδα του προσφέρει ένα μεγάλο εύρος θεραπειών προσώπου και σώματος, καλύπτοντας με ουσία όποια ανάγκη και αν έχετε.

Πίσω από αυτό το πετυχημένο εγχείρημα βρίσκεται φυσικά μία γυναίκα. Που αγαπάει τις γυναίκες και την ομορφιά. Η Άννα Καπασακάλη, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Θεσσαλονίκης, γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας προσώπου και σώματος κι έχει δημιουργήσει έναν χώρο με μία ομάδα που κάνει ό,τι ακριβώς σας υπόσχεται από την πρώτη σας επαφή.

Από το 2020 βρίσκεται μάλιστα σε νέο χώρο, σύγχρονο και όμορφο, σε πιο κεντρικό σημείο της περιοχής του Ωραιοκάστρου.

Στο «Beauty Salon» φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται για ό,τι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται στον χώρο της ομορφιάς και πάντα έχουν να σας προσφέρουν μία λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Άννα Καπασακάλη μαζί με την εξαιρετική ομάδα που έχει χτίσει, από την πρώτη σας επίσκεψη θα δουν τις ανάγκες σας με προσοχή και μαζί θα σχεδιάσετε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λόρδου Βύρωνα 14, Ωραιόκαστρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 689847

SkinLab

skinlab1.jpg

Η περιποίηση του δέρματος μας έχει πλέον φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα που οι ειδικοί ομορφιάς καταφέρνουν υπέροχα αποτελέσματα. Στο «SkinLab» έχουν επενδύσει στον σύγχρονο εξοπλισμό, στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και φυσικά στην εξειδικευμένη γνώση.

Η Γεωργία Γιορμπαλίδου, ιδιοκτήτρια του «SkinLab», είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και ως εκ τούτου έχει άρτια εκπαίδευση και άριστες γνώσεις σχετικά με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών περιποίησης. Αποτρίχωση με laser, θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και μακιγιάζ, όλα εφαρμόζονται με ασφάλεια και υψηλές προδιαγραφές.

Στο «SkinLab» θα απολαύσετε τα αποτελέσματα της μόνιμης αποτρίχωσης με laser, που εφαρμόζεται από το ειδικά εκπαιδευμένο team του χώρου.

Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη μέθοδο του διοδικού laser SPIRIT – 918, εξασφαλίζετε μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυασμένο με υψηλό προφίλ ασφάλειας.

Επιπλέον, με το σύγχρονο μηχάνημα που διαθέτει το «SkinLab» επιτυγχάνεται η αποτρίχωση μεγάλων περιοχών σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το σύστημα ψύξης Sapphire Plus εξασφαλίζει μία ανώδυνη συνεδρία με ασφάλεια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σινά 16, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 065777

Diamond Esthetics and Laser

diamond-esthetics-and-laser1.jpg

Από το Δεκέμβριο του 2021, το Diamond Esthetics and Laser άνοιξε τις πόρτες του σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν υπέροχο, μοντέρνο πολυχώρο ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί.

Κάθε σας επίσκεψη στο Diamond Esthetics and Laser είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ δεν σας παρέχουν απλά υπηρεσίες αισθητικής αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης.

Εάν, για παράδειγμα, επιλέξετε μία θεραπεία για την ενυδάτωση του προσώπου σας, θα απολαύσετε ταυτόχρονα ένα μασάζ που θα σας χαλαρώσει, ενώ η όλη διαδικασία γίνεται σε θερμαινόμενο στρώμα, για να νιώθετε ηρεμία και ζεστασιά. Στο φιλικό περιβάλλον του Diamond Esthetics and Laser μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου. Βαθύς καθαρισμός προσώπου, δερμοαπόξεση, φυτικά και χημικά peeling θα ανανεώσουν και θα κάνουν πιο λαμπερή την επιδερμίδα σας. Ασφαλώς εδώ θα βρείτε και τη μεσοθεραπεία, την πιο σύγχρονη και δημοφιλή μέθοδο για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη χρήση πάντα καλλυντικών προϊόντων κορυφαίων εταιριών, όπως η Marine Gumming Cleansing με θαλάσσια ορυκτά που συμβάλλει στη ζωτικότητα του δέρματος ή η Lift Cream που λειαίνει μοναδικά την επιδερμίδα, όπως και ο απόλυτος συνδυασμός για την αναγέννηση του προσώπου με τη χρήση της Immuno (μάσκα αναδόμησης και άμυνας της επιδερμίδας) και της Synchro (ρυθμιστική και αναπλαστική κρέμα). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγγ. Σικελιανού 6, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 672312

Beauty Room MK

beauty-room-mk1.jpg

Στο κέντρο του προσώπου μας, δεσπόζουν τα φρύδια μας. Είναι εκείνο το στοιχείο που προσέχει κανείς πρώτο σε εμάς γιατί όχι μόνο συμπληρώνουν την εικόνα του, αλλά και αναδεικνύουν το βλέμμα μας και τελειοποιούν το μακιγιάζ μας. Για αυτό, απαιτούν μία ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση. Ένας από τους καλύτερους χώρους περιποίησης φρυδιών και βλεφαρίδων, που ανακαλύψαμε, είναι αναμφισβήτητα το «Beauty Room MK». Γιατί εκεί έχουν κάνει τη φροντίδα των φρυδιών και των βλεφαρίδων μας επιστήμη.

Ιδιοκτήτρια του «Beauty Room MK», είναι η Μαρία Κυριαζάκη, η οποία, αφού διέγραψε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία για περισσότερο από 7 χρόνια σε πολύ γνωστούς χώρους ομορφιάς της πόλης μας, έκανε το επαγγελματικό βήμα να ανοίξει τη δική της επιχείρηση τον Οκτώβριο του 2022.

Εκεί, μας υποδέχεται καθημερινά, με άριστη ποιότητα υπηρεσιών, εμπειρία και απόλυτη κατάρτιση στο αντικείμενο και μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες και πιο εξελιγμένες τεχνικές. Η φιλοσοφία της, πέρα από την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, έγκειται στο σεβασμό του κάθε ατόμου ξεχωριστά, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες του καθενός μας.

Η ίδια, έχει εκπαιδευτεί στις καλύτερες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες στο χώρο της αισθητικής φρυδιών και βλεφαρίδων, ενώ παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια με όλες τις νέες τάσεις, ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε καινοτομία. Μάλιστα, η Μαρία Κυριαζάκη, διαθέτει τον τίτλο της educator της B.B. Lashes στη Βόρεια Ελλάδα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 43, Πολίχνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 070631, 6936819630



















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία