Zαχαροπλαστείο «Απόστολος» στο Κορδελιό
18/07/2022 13:00
18/07/2022 13:00
To Zαχαροπλαστείο «Απόστολος» άνοιξε το 1980 στο Κορδελιό, από τον πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, όταν ο ίδιος ήταν 26 χρονών. Στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από τα 15 του, ο Απόστολος ανακάλυψε νωρίς την κλίση του στον κόσμο των γλυκών κι αποφάσισε να ανοίξει το δικό του ζαχαροπλαστείο, αφού ταξίδεψε κι εκπαιδεύτηκε σε Ελλάδα και Κύπρο.
Κι εδώ και 42 χρόνια, η επιχείρησή του προσφέρει, στο ίδιο ακριβώς σημείο, τις χειροποίητες δημιουργίες της στους κατοίκους της περιοχής, που την εμπιστεύονται και την προτιμούν.
Εργολάβοι, εργολάβοι με σοκολάτα, mon amour και παγωτό, είναι οι διαχρονικές νοστιμιές που θα βρεις στον «Απόστολο», τα κλασσικά γλυκά στα οποία εξειδικεύεται και με τα οποία έγινε γνωστός όλα αυτά τα χρόνια.
Η επόμενη γενιά, τα τρία αδέρφια που έχουν πλέον αναλάβει το ζαχαροπλαστείο, έχουν φροντίσει να εισάγουν και σύγχρονες γεύσεις σε πάστες, κεράσματα και τούρτες, όπως pavlova, bueno, snickers, mars κ.ά., ενώ στις πιο εντυπωσιακές επιλογές, περιλαμβάνονται οι ψηλές τούρτες, αλλά και οι τούρτες με ζαχαρόπαστα, οι γενεθλίων κι άλλα είδη, σε μία προσπάθεια να κρατηθούν μεν τα παραδοσιακά γλυκά με τα οποία ξεκίνησε το ζαχαροπλαστείο, σε πλήρη αρμονία και με τις τάσεις της εποχής.
Με τον ίδιο τον κ. Απόστολο να βοηθά ακόμη στην παραγωγή λόγω της μεγάλης του αγάπης για το χώρο της ζαχαροπλαστικής, θέλουν να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό, να συνδυάσουν την παράδοση με τη μοντέρνα ζαχαροπλαστική, παράγοντας προϊόντα που είναι πάντα βασισμένα στις πολύ καλές πρώτες ύλες.
Οι πελάτες του ζαχαροπλαστείου «Απόστολος» το εμπιστεύονται κατ’ αρχήν για τα παραδοσιακά του γλυκά και ειδικά τώρα το καλοκαίρι για το παγωτό του, που φτιάχνεται από φρέσκο, πρόβειο γάλα, είναι κορυφή στην παραγωγή τους και φεύγει καθημερινά σε ποσότητες.
Παγωτά χειροποίητα, παρασκευασμένα με φρέσκο γάλα σε δική τους παγωτομηχανή, στα οποία αξίζει πραγματικά να δοκιμάσεις το μπισκότο speculoos, τις κλασσικές γεύσεις βανίλια και σοκολάτα, το snickers, το banoffee, το mars, απλώνονται μπροστά σου την περίοδο αυτή κι εσύ δεν έχεις, παρά να τα απολαύσεις!
Βουτήματα, κεράσματα και σιροπιαστά, πάντα φρέσκα και μυρωδάτα και παρασκευασμένα αποκλειστικά στο εργαστήριο της οικογένειας, έρχονται να συμπληρώσουν το πάνελ των γεύσεων στο Ζαχαροπλαστείο «Απόστολος».
Ένα γλυκό σημείο στο Κορδελιό, η χρόνια εμπειρία των ανθρώπων του οποίου εμπνέει εμπιστοσύνη, σε κάθε της δημιουργία.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 32, Ελευθέριο Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 766320
Παραγωγή κειμένου & φωτογραφιών: Best of Group
To Zαχαροπλαστείο «Απόστολος» άνοιξε το 1980 στο Κορδελιό, από τον πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, όταν ο ίδιος ήταν 26 χρονών. Στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από τα 15 του, ο Απόστολος ανακάλυψε νωρίς την κλίση του στον κόσμο των γλυκών κι αποφάσισε να ανοίξει το δικό του ζαχαροπλαστείο, αφού ταξίδεψε κι εκπαιδεύτηκε σε Ελλάδα και Κύπρο.
Κι εδώ και 42 χρόνια, η επιχείρησή του προσφέρει, στο ίδιο ακριβώς σημείο, τις χειροποίητες δημιουργίες της στους κατοίκους της περιοχής, που την εμπιστεύονται και την προτιμούν.
Εργολάβοι, εργολάβοι με σοκολάτα, mon amour και παγωτό, είναι οι διαχρονικές νοστιμιές που θα βρεις στον «Απόστολο», τα κλασσικά γλυκά στα οποία εξειδικεύεται και με τα οποία έγινε γνωστός όλα αυτά τα χρόνια.
Η επόμενη γενιά, τα τρία αδέρφια που έχουν πλέον αναλάβει το ζαχαροπλαστείο, έχουν φροντίσει να εισάγουν και σύγχρονες γεύσεις σε πάστες, κεράσματα και τούρτες, όπως pavlova, bueno, snickers, mars κ.ά., ενώ στις πιο εντυπωσιακές επιλογές, περιλαμβάνονται οι ψηλές τούρτες, αλλά και οι τούρτες με ζαχαρόπαστα, οι γενεθλίων κι άλλα είδη, σε μία προσπάθεια να κρατηθούν μεν τα παραδοσιακά γλυκά με τα οποία ξεκίνησε το ζαχαροπλαστείο, σε πλήρη αρμονία και με τις τάσεις της εποχής.
Με τον ίδιο τον κ. Απόστολο να βοηθά ακόμη στην παραγωγή λόγω της μεγάλης του αγάπης για το χώρο της ζαχαροπλαστικής, θέλουν να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό, να συνδυάσουν την παράδοση με τη μοντέρνα ζαχαροπλαστική, παράγοντας προϊόντα που είναι πάντα βασισμένα στις πολύ καλές πρώτες ύλες.
Οι πελάτες του ζαχαροπλαστείου «Απόστολος» το εμπιστεύονται κατ’ αρχήν για τα παραδοσιακά του γλυκά και ειδικά τώρα το καλοκαίρι για το παγωτό του, που φτιάχνεται από φρέσκο, πρόβειο γάλα, είναι κορυφή στην παραγωγή τους και φεύγει καθημερινά σε ποσότητες.
Παγωτά χειροποίητα, παρασκευασμένα με φρέσκο γάλα σε δική τους παγωτομηχανή, στα οποία αξίζει πραγματικά να δοκιμάσεις το μπισκότο speculoos, τις κλασσικές γεύσεις βανίλια και σοκολάτα, το snickers, το banoffee, το mars, απλώνονται μπροστά σου την περίοδο αυτή κι εσύ δεν έχεις, παρά να τα απολαύσεις!
Βουτήματα, κεράσματα και σιροπιαστά, πάντα φρέσκα και μυρωδάτα και παρασκευασμένα αποκλειστικά στο εργαστήριο της οικογένειας, έρχονται να συμπληρώσουν το πάνελ των γεύσεων στο Ζαχαροπλαστείο «Απόστολος».
Ένα γλυκό σημείο στο Κορδελιό, η χρόνια εμπειρία των ανθρώπων του οποίου εμπνέει εμπιστοσύνη, σε κάθε της δημιουργία.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 32, Ελευθέριο Κορδελιό
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 766320
Παραγωγή κειμένου & φωτογραφιών: Best of Group
ΣΧΟΛΙΑ