Λόγια του Βαρδάρη

  • Υπ' ατμόν στο δημαρχείο λόγω... Παυλόπουλου
    24/10/2019 15:46

    Υπ' ατμόν στο δημαρχείο λόγω... Παυλόπουλου

    Υπ’ ατμόν βρίσκονται στο δήμο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του τρίτου ορόφου του δημαρχείου. Τόσο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας όσο και οι στενοί του συνεργάτες προετοιμάζονται για την επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της πόλης, στο δημαρχιακό μέγαρο.

    Ο κ. Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει την έκθεση με τίτλο «Ο Άγιος Δημήτριος στην τέχνη του Αγίου Όρους» στο φουαγιέ του Δημαρχείου. Η έκθεση αποτελείται από 44 απεικονίσεις του Αγίου Δημητρίου από τοιχογραφίες, φορητές εικόνες, έργα μικροτεχνίας, χρυσοκεντήματα, μαρμαρογλυπτική κτλ προερχόμενες από το Άγιο Όρος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr μέχρι στιγμής το πρόγραμμα του κ. Παυλόπουλου περιλαμβάνει μόνο τα εγκαίνια της έκθεσης και όχι κάποια ιδιαίτερη συνάντηση του πρώτου πολίτη της χώρας με τον νέο δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο γραφείο του.

    Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει και το αναμνηστικό δώρο που θα κάνει ο κ. Ζέρβας στον κ. Παυλόπουλο. Στην ερώτηση του makthes.gr εάν θα του δωρίσει μια από τις κλασικές γραβάτες με το λογότυπο του δήμου, όπως έκανε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι στενοί συνεργάτες του δημάρχου αρκέστηκαν να δηλώσουν πως παραμένει... άγνωστο!