Λόγια του Βαρδάρη

  • «Βούρκωσε» ο Σάκης Αρναούτογλου στο «αντίο» του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης
    10/06/2024 21:35

    «Βούρκωσε» ο Σάκης Αρναούτογλου στο «αντίο» του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

    Εμφανώς συγκινημένος και με τα καλύτερα λόγια για τους δημοτικούς συμβούλους και τον τρόπο λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη, Σάκης Αρναούτογλου, ανεβαίνοντας στο βήμα της αίθουσας όπου λαμβάνει χώρα από το απόγευμα η τακτική συνεδρίαση του Σώματος.

    Ο κ. Αρναούτογλου εξελέγη χθες, Κυριακή, ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και έτσι παραιτείται από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στην οποία εξελέγη στις αυτοδιοικητικές εκλογές μόλις τον περασμένο Οκτώβριο με τον συνδυασμό «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στ. Αγγελούδη.

    Ο κ. Αρναούτογλου μίλησε με τα θερμότερα λόγια και για τον δήμαρχο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να βρει τις λέξεις για να τον χαρακτηρίσει και να τον ευχαριστήσει για τη δυνατότητα που του έδωσε να ενεργοποιηθεί στον δήμο Θεσσαλονίκης.

    Άλλωστε ο ευρωβουλευτής πια χαίρει της εκτίμησης του δημάρχου δεδομένου ότι τον είχε ορίσει εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

    Λίγο πριν κατέβει από το βήμα, ο Σ. Αρναούτογλου απευθύνθηκε στους μέχρι σήμερα συναδέλφους του λέγοντας πως «θα είμαι κοντά σας οτιδήποτε χρειαστείτε, σας το υπόσχομαι».