Λόγια του Βαρδάρη

  • Τρεις Καραμανλήδες στις Σέρρες
    19/05/2023 15:09

    Τρεις Καραμανλήδες στις Σέρρες

    Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Καραμανλής. 

    Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται από χτες στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφτηκε τη γενέτειρα του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 

    Εκεί τον υποδέχτηκε ο εξάδελφός του Κώστας Καραμανλής, που μέχρι πρόσφατα ήταν και υπουργός Υποδομών, αλλά και ο πατέρας του Αχιλλέας Καραμανλής και αδελφός του ιδρυτή της ΝΔ. 

    kk.jpg


    Μαζί έκαναν μια βόλτα στην πλατεία του χωριού, χαιρετώντας τους κατοίκους της Πρώτης. 

    Όσο για τον σημερινό υποψήφιο βουλευτή Σερρών δεν έκρυβε τη χαρά του για τη συνεύρεση, κάτι που φάνηκε και στη δήλωσή του. «Με μεγάλη χαρά καλωσόρισα σήμερα τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. 

    Τον επί 12 χρόνια πρόεδρο της ΝΔ, τον πολιτικό της κοινωνικής δικαιοσύνης και των μεγάλων εθνικών επιλογών, που ποτέ δεν έλειψε από καμία μάχη. Για όλους αυτούς τους αγώνες, είμαστε περήφανοι. 

    kkkk.jpg


    Και είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε ξανά, όλοι μαζί ενωμένοι, με ήθος, αξιοπρέπεια και πατριωτισμό, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. 

    Όπως επιβάλλει η ιστορία της παράταξής μας, που ξεκίνησε από εδώ, από την Πρώτη Σερρών. Την κοιτίδα της ΝΔ, το κάστρο της δημοκρατίας. Κι αυτό το κάστρο δεν θα πέσει ποτέ», σημείωσε.