Λόγια του Βαρδάρη

  • Το θετικό πρόσημο της αντιπεριφερειάρχη
    14/02/2023 21:46

    Το θετικό πρόσημο της αντιπεριφερειάρχη

    Θετικό ήταν το πρόσημο της εκδήλωσης που διοργάνωσε με πρωτοβουλίας της η αντιπεριφέρεια Οικονομικών και προγραμματισμού της ΠΚΜ στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου «Money Show» για τη «Σημαντική συμβολή της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας». Ψυχή της εκδήλωσης η «σιδηρά κυρία» των οικονομικών της περιφέρειας Αθηνά Αηδονά, την οποία στήριξαν με την συμμετοχή τους εκπρόσωποι των πλέον σημαντικών φορέων της Θεσσαλονίκης, όπως η HELEXPO, ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Ελλάδος και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

    Η κ. Αηδονά μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα αναφέρθηκε κυρίως στη χρηστή οικονομική διαχείριση των οικονομικών της ΠΚΜ και βέβαια τη νέα προγραμματική περίοδο του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027 που έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαθέσει στη δεύτερη περιφέρεια της χώρας περίπου 1,5 δισ. ευρώ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική παρέμβαση που έγινε ποτέ στην περιοχή.

    … και οι συνεργασίες που αποφέρουν καρπούς

    Η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού ανέδειξε στην εκδήλωση τη δυναμική τόσο της ΠΚΜ όσο και της ίδιας, καθώς είναι ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει στην ομάδα της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Οι παρεμβάσεις της δεν αμφισβητούνται ποτέ, ενώ έχει καταφέρει να κρατά ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας ,με όλους τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, επιμελητήρια, πανεπιστήμια, δήμους, συλλόγους και ενώσεις.

    Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο και η κ. Αηδονά καταφέρνει να το κεφαλαιοποεί όλα αυτά τα χρόνια, κερδίζοντας με διαφορά σε όλες τις αυτοδιοικητικές εκλογικές αναμετρήσεις.

    11.jpg