Λόγια του Βαρδάρη

  • Το συγκινητικό «αντίο» του Νίκου Ταχιάου στον Παναγιώτη Καραμόσχο
    25/12/2022 12:22

    Το συγκινητικό «αντίο» του Νίκου Ταχιάου στον Παναγιώτη Καραμόσχο

    Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε τον επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο της "Μακεδονία Ενημέρωση Α.Ε." Παναγιώτη Καραμόσχο, ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Νίκος Ταχιάος. 

    Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες για πολλά χρόνια. Ο Παναγιώτης Καραμόσχος έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια την Παρασκευή αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους όσι τον γνώριζαν ή συνεργάστηκαν μαζί του. Μαχητικός, διεκδικητικός, με όρεξη για ζωή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 11:00 στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας. 

    Έγραψε ο Νίκος Ταχιάος: 

    "Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ποτέ δεν λείπουν οι ευτυχείς: 30 και πλέον χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία σου με έναν άνθρωπο, η φορά των πραγμάτων σε φέρνει πολύ κοντά του, ανατρέπει στερεότυπα και απολυτότητες της νιότης και γεννά μία δυνατή και ιδιαίτερη σχέση. Σου επιφυλάσσει όμως και κακές εκπλήξεις. Αύριο ένα φιλόξενο σπιτικό που ζούσε τις γιορτές όσο λίγα, δεν θα μπορεί να ανοίξει την πόρτα για τα κάλαντα. Ο νοικοκύρης του έφυγε σήμερα, πριν προλάβει να τα ακούσει και βαρύ πένθος σκιάζει την οικογένεια και τους φίλους του. Δεν πάει καιρός που τέτοια μέρα, θα πρωταγωνιστούσε σ' ένα τρικούβερτο γλέντι με γενναιόδωρα δώρα για ανθρώπους που θεωρούσε δικούς του, τους περισσότερους ανάμεσά τους παιδιά του. Βαριά Χριστούγεννα τα φετινά και για μένα και για πολλούς που ξέρω. Βαρύ σε προσωπικές απώλειες και το 2022 που φεύγει.Να με συγχωρείτε, δεν έχω διάθεση για ευχές".