Λόγια του Βαρδάρη

  • Το πείραγμα του Κυρίζογλου στον Καραμανλή
    15/10/2023 11:45

    Το πείραγμα του Κυρίζογλου στον Καραμανλή

    Κεφάτος -όπως πάντα- αλλά χωρίς τα μοδάτα αθλητικά παπούτσια της περασμένης Κυριακής εμφανίστηκε σήμερα στον Άγιο Ελευθέριο για να ψηφίσει ο Κώστας Καραμανλής. Το τι ψήφισε είναι φυσικά μυστικό, αλλά οι τρεις συναντήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα μάλλον κάτι δείχνουν. 

    Κατά τα λοιπά, σήμερα δεν έλειψαν και πάλι οι selfies με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, αλλά και οι πολλές παρουσίες των πολιτικών του φίλων. Από τον Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τα μέλη της Διοικούσας της τοπικής ΝΔ Ζήσης Ιωακείμοβιτς και Ανέστη Φίσκα και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νίκο Πατσέα μέχρι τους γνωστούς ύποπτους καραμανλικούς Βάκη Φραντζή, Ανδρέας Λεούδη και Γιώργος Σκόρδα.

    Φυσικά δεν έλειψαν και πειράγματα και οι διάλογοι. Αυτή τη φορά με τον Λάζαρο Κυρίζογλου που τον συνόδευσε σχεδόν μέχρι την κάλπη. Το πείραγμα προέκυψε όταν ένας δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ζήτησε μια δήλωση από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την θριαμβευτική επανεκλογή του. 

    Ο Κυρίζογλου αρνήθηκε ευγενικά δείχνοντας προς τον Καραμανλή, που εκείνη τη στιγμή ήταν στο παραβάν. Ο πρώην πρωθυπουργός το έπιασε και μάλιστα το σχολίασε, λέγοντας προς τον Κυρίζογλου. «Βλέπω δεν έκανες δήλωση». Τι του απάντησε ο δήμαρχος; «Πως θα κάνω δήλωση όταν εσύ δεν κάνεις. Είμαι εκπαιδευμένος»…

    Και αποχώρησαν όλοι μαζί…

    *Φωτογραφία από την εκλογική διαδικασία του α' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023