Λόγια του Βαρδάρη

  • Το party του Παύλου Χρηστίδη, οι παρουσίες και τα «πηγαδάκια» - Δείτε φωτογραφίες
    10/07/2024 13:42

    Το party του Παύλου Χρηστίδη, οι παρουσίες και τα «πηγαδάκια» - Δείτε φωτογραφίες

    Talk of the town, μαθαίνουμε πως έγινε το χθεσινοβραδινό κάλεσμα του βουλευτή Νότιου Τομέα Αθήνας Παύλου Χρηστίδη σε μπαράκι της πρωτεύουσας.

    Με αφορμή την ονομαστική του εορτή και εν μέσω έντονης... εσωκομματικής κινητικότητας ενόψει των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στις 6 και τις 13 Οκτωβρίου 2024, ο κ. Χρηστίδης προσκάλεσε φίλους και συνεργάτες για ένα... χαλαρό ποτό σε γνωστό μπαράκι.

    Οι πόρτες άνοιξαν στις 20:00 και το κατώφλι πέρασαν ουκ ολίγα γνωστά «πράσινα» στελέχη.

    Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, Χάρης Δούκας. Πάντως, Ανδρουλάκης και Δούκας δεν τα είπαν.

    Εκεί βρέθηκαν επίσης συνάδελφοι βουλευτές του κ. Χρηστίδη, Δημήτρης Μάντζος, Παναγιώτης Δουδωνής, Τάσος Νικολαΐδης, η βουλευτής και υποψήφια για την αρχηγία Μιλένα Αποστολάκη και πολλοί άλλοι...

    Οι ευχές στον «πράσινο» βουλευτή έδιναν κι έπαιρναν. Ωστόσο, εκείνο το θέμα που συζητιόταν στα «πηγαδάκια» ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι εσωκομματικές εκλογές, οι ανακοινώσεις, οι στηρίξεις και οι... κόντρες που ήδη ξεκίνησαν.

    119b6df5-839e-48b8-aa1b-ce2fb8358591.jpeg
    party-xristidi.jpeg
    xristidis-doukas.jpeg
    party-xristidi-2.jpeg
    party-xristidi-4.jpeg
    party-xristidi-3.jpeg