Λόγια του Βαρδάρη

 • Το ΜέΡΑ25 ζητά πίσω την έδρα από την Αδάμου που... ανεξαρτητοποιήθηκε
  25/07/2021 08:37

  Το ΜέΡΑ25 ζητά πίσω την έδρα από την Αδάμου που... ανεξαρτητοποιήθηκε

  Θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΜέΡΑ25, του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε η απόφαση της Κωνσταντίνας Αδάμου, βουλευτίνας Β' Θεσσαλονίκης να ανεξαρτητοποιηθεί. 

  Οργανώσεις του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη με ανακοίνωσή τους, ζητούν από την κ. Αδάμου να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα.

  Αναφέρουν:

  "Μετά από δύο χρόνια συνεχούς δυναμικής πολιτικής, κοινωνικής &  κοινοβουλευτικής παρουσίας του ΜέΡΑ25 στο πλευρό της κοινωνίας και των  αγώνων της, έχουμε την επιλογή της κ. Αδάμου να ανεξαρτητοποιηθεί από  την Κ.Ο. (προφανώς για να αποφύγει τις δημοκρατικά συναποφασισμένες
  καταστατικές διαδικασίες του κόμματος).

  Καλή συνέχεια κ. Αδάμου. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ΜέΡΑ25 θα συνεχίσει  -ίσως και με καλύτερους όρους- τον αγώνα μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο μιλώντας για αυτά για τα οποία τα κόμματα του μνημονιακού τόξου  αρνούνται να μιλήσουν. Γνωρίζετε επίσης ότι στόχος όλων όσων συμμετέχουμε σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια, είναι η ανατροπή της χρεοδουλοπαροικίας. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη, καταλάβατε μάλλον ότι προσωπικές φιλοδοξίες, ιδιοτελείς σχεδιασμοί και πολιτικά «εγώ» δεν
  έχουν θέση.

  Αναμένουμε την επιστροφή της κοινοβουλευτικής έδρας την οποία καταλάβατε λόγω των ψήφων των πολιτών που επέλεξαν το ΜέΡΑ25 στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.


  Ως ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης, προχωράμε με αίσθημα ανακούφισης μιας και αισθανόμαστε ότι αγωνιζόμαστε πλέον με καλύτερους όρους για την πόλη και τα κινήματα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει σύσκεψη όλων των μελών μας  για να οργανώσουμε τα καθήκοντα μας χωρίς τα βαρίδια της προηγούμενης  περιόδου" καταλήγει η ανακοίνωση.


Δείτε ακόμα