Λόγια του Βαρδάρη

  • Το ματς στην πολυκατοικία δεξιά της ΝΔ
    24/03/2023 14:28

    Το ματς στην πολυκατοικία δεξιά της ΝΔ

    Το ματς συνεχίζεται στη πολυκατοικία δεξιά της ΝΔ, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να ξανακτυπά. Αφού απομακρύνθηκε από τη ΝΔ για φοβικά σχόλια κατά της Δανάης Μπάρκα, στη συνέχεια προσχώρησε στην Εθνική Συμφωνία των Τζήμερου-Κρανιδιώτη. Μετά αποχώρησε από το σχήμα για να συμμαχήσει με την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Όμως και από εκεί έφυγε λόγω διαφωνίας με την απόφαση του κ. Μπογδάνου να συνεργαστεί με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

    Έτσι χτες ίδρυσε κόμμα. Και αυτό με το όνομα Πατρίδα, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω ήταν το κόμμα που είχε ιδρύσει παλιότερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αυτό εξόργισε τον μέχρι πρότινος συναγωνιστή της Κωνσταντίνο Μπογδάνο που ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, ισχυριζόμενος ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α’ Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Με την κ. Λατινοπούλου να απαντά ότι ο τίτλος του δικού της κόμματος δεν είναι ακρωνύμιο και περιέχει και το όνομα της.

    Το επόμενο στάδιο της σύγκρουσης στην πολυκατοικία δεξιά της ΝΔ ήρθε από τα στελέχη του νεοσύστατου κόμματος. Κι αυτό γιατί από τα πρώτα 50 ονόματα που ανακοίνωσε η κ. Λατινοπούλου κάποιοι πηδούν ήδη από το τρένο του νέου κόμματος…..

    Όλα αυτά σε διάστημα μερικών μηνών. Όχι στο πεζοδρόμιο ή σε κάποια αίθουσα ανοικτών εκδηλώσεων, αλλά στο... μαγικό κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Και μη χειρότερα...