Restaurants

Το Δίχτυ: Ένα βολιώτικο στέκι στην Πλατεία Άθωνος, σημείο αναφοράς εδώ και 25 χρόνια

Στη φιλοσοφία του βολιώτικου μεζέ, με την πιο πλούσια φυσική σκιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης

 22/11/2023 10:00

Το Δίχτυ: Ένα βολιώτικο στέκι στην Πλατεία Άθωνος, σημείο αναφοράς εδώ και 25 χρόνια

Όταν άνοιξε το εστιατόριο «Το Δίχτυ» στην πλατεία Άθωνος, μέσα στη δεκαετία του ’90, λίγα ήταν τα βολιώτικου στυλ μεζεδοπωλεία που υπήρχαν στη Θεσσαλονίκη, ειδικά στο κέντρο. Αυτό ήταν και η αφορμή για τη δημιουργία του, καθώς ο Βολιώτικης καταγωγής ιδιοκτήτης του, Φώτης Λυκούρης, θέλησε να φέρει όλη τη φιλοσοφία της γενέτειράς του ως προς το μεζέ, σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του ιστορικού κέντρου της συμπρωτεύουσας.

to-dichti2.jpg

Ήταν η εποχή που είχε αρχίσει να δημιουργείται ο πεζόδρομος στην περιοχή, να αναδεικνύεται η Άθωνος ως ένας προορισμός για τις καθημερινές αγορές και να αποκτούν τα στενά της μία πιο φροντισμένη μορφή. Θέλοντας να συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης εν γένει, ο σημερινός ιδιοκτήτης μαζί με έναν φίλο του τότε Θεσσαλονικιό, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα εστιατόριο, που σήμερα είναι από τα παλαιότερα της περιοχής και που εδώ και μία εικοσαετία, ανήκει αποκλειστικά, στον Φώτη Λυκούρη.

to-dichti3.jpg
Από αριστερά προς δεξιά: ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Το Δίχτυ», Φώτης Λυκούρης, η βοηθός σερβιτόρου Ελένη Κουράκη και ο σερβιτόρος Κερμιδάρης Θωμάς


H βολιώτικη παράδοση του μεζέ με τσίπουρο

Η παράδοση του Βόλου ως προς τους μεζέδες που συνοδεύουν το τσίπουρο, κρατεί από τουλάχιστον έναν αιώνα πριν κι έχει να κάνει με την ευρύτερη παράδοση της αλιείας στην όμορφη πόλη της Μαγνησίας. 

Σε ένα παραθαλάσσιο αστικό κέντρο, με λιμάνι και καϊκια που ψάρευαν ήδη από τον περασμένο αιώνα, οι ψαράδες εθιμοτυπικά έφτιαχναν κακαβιές ή τηγάνιζαν κάποια από τα ψάρια που έβγαζαν, ως ένα γρήγορο γεύμα μετά το ψάρεμα, με λιτούς μεζέδες όπως τσίρο, τομάτα, αγγούρι, ελιά και σαρδέλα, το οποίο συνόδευαν με τσίπουρο από τον Τύρναβο της γειτονικής Λάρισας, στη φιλοσοφία του «να τσιμπήσουν κάτι», που θα τους άνοιγε την όρεξη, μέχρι να επιστρέψουν στα σπίτια τους για φαγητό.

to-dichti4.jpg

Μετά την ενσωμάτωση και των Μικρασιατών, η «κουζίνα» αυτή εξελίχθηκε κι εμπλουτίστηκε με πολλούς ακόμη μεζέδες, όπως παστά, αλμυρά και διάφορες ποικιλίες, πάντα με κεντρική πρώτη ύλη τα θαλασσινά. Σταδιακά, με το πέρασμα των χρόνων, στο τραπέζι του βολιώτικου μεζέ, προστέθηκε και κρέας.

to-dichti5.jpg

To μενού στο «Δίχτυ»

Σε όλη την παραπάνω φιλοσοφία, έχοντας εντάξει επαρκώς και τα κρεατικά στο μενού, κινείται το εστιατόριο «Το Δίχτυ», από την αρχή της λειτουργίας του. Στόχος η ύπαρξη όλων των επιλογών για τους πελάτες, ώστε να μπορούν να τις απολαύσουν και όσοι κάθονται μετά τα ψώνια ή τη βόλτα για ένα γρήγορο τσίπουρο, αλλά κι όσοι επιλέγουν να βγουν για βραδινό γεύμα και για κρασί.

to-dichti6.jpg

Στο μενού, που ανανεώνεται κάθε σεζόν κι ακολουθεί την εποχικότητα των προϊόντων, θα βρείτε από καλαμάρι στη σχάρα και μύδια σαγανάκι έως το θρυλικό γιουβέτσι με γαρίδες, τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με τη μορφή χειροποίητων στικς και σκορδαλιά από πατάτα, με καραμελωμένο παντζάρι και ρόκα, αλλά κι έναν ιδανικό για τσίπουρο μεζέ, την «τετραλογία» με τέσσερα διαφορετικά πιτάκια: με αντζούγια, με σολομό, τόνο και τσίρο, που παρασκευάζει τοπικός παραγωγός, με τον οποίο συνεργάζεται το εστιατόριο.

to-dichti7.jpg
to-dichti8.jpg
to-dichti9.jpg
to-dichti10.jpg

Σε καθημερινή βάση μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φρέσκων, μεγάλων ψαριών, όπως οι τσιπούρες, τα λαβράκια, τα φαγκριά ενώ, κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να βρείτε αστακό κι άλλα θαλασσινά. Ξεχωρίζουν ο γαλέος σαγανάκι και η ψαρόσουπα, ιδανικά για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

to-dichti11.jpg

Τα κρεατικά περιλαμβάνουν όλες τις κλασσικές προτάσεις, από σουβλάκια και μπιφτέκι μέχρι σνίτσελ, τηγανιές και ψαρονέφρι στα πιο «σπέσιαλ» πιάτα, ενώ από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν τα παστουρμαδοπιτάκια με πίτα Καισαρείας, που επίσης ταιριάζει ιδανικά με το τσίπουρό σας. Από τις σαλάτες δοκιμάστε την ομώνυμη του καταστήματος, με καπνιστό σολομό και τη σαλάτα με γαρίδα.

to-dichti12.jpg
to-dichti13.jpg
to-dichti14.jpg
to-dichti15.jpg

Η κάβα

Περιλαμβάνει τσίπουρο που παρασκευάζεται ειδικά για το κατάστημα, από Οινοποιείο του Προβατά Σερρών και θα βρείτε πολλές ετικέτες, τόσο εμφιαλωμένου, όσο και χύμα τσίπουρου, παλαιωμένο τσίπουρο κι άφθονα ούζα, μπύρες και κρασί κάθε κατηγορίας, για να συνοδέψετε τα γεύματά σας.

to-dichti16.jpg

Street food on the go

Εδώ και δέκα χρόνια, στο κατάστημα διαθέτει και προϊόντα σε πακέτο, το «street food on the go», όπως αποκαλεί την υπηρεσία delivery.

Αράβικες πίτες με κρεατικά, λαχανικά, vegetarian τυλιχτές προτάσεις και ιδιαίτερες τορτίγιες, όπως αυτή της «Καπετάνισσας», με γαρίδα και καλαμάρι ή του «Πειρατή», που περιλαμβάνει και τηγανητά μύδια, αλλά και clubs θαλασσινών και κρεατικών, μπορούν να έρθουν σε εσάς με ένα μόνο τηλεφώνημα, και με ειδικές τιμές και προσφορές! Δοκιμάστε το burger «Jack Sparrow» με ψητό μπακαλιάρο, το «θαλασσόλυκος», το «Μαυρογένης» ή το «Captain Hook».

Μουσική καθημερινά και γεύματα υπό σκιά

Σε καθημερινή σχεδόν βάση και τις Κυριακές τα μεσημέρια, τα γεύματα συνοδεύει ζωντανή ελληνική μουσική, με το κατάστημα να γίνεται όλο μία παρέα και πολλούς πελάτες να είναι σταθεροί, φανατικοί θαμώνες, εδώ και χρόνια, που γνωρίζονται με τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό.

to-dichti17.jpg

Ντόπιοι του κέντρου, πελάτες προερχόμενοι από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης, πολλοί τουρίστες, φοιτητές, ζευγάρια κι επαγγελματίες, βρίσκουν στο εστιατόριο «Το Δίχτυ» μία από τις πιο πλούσιες, φυσικές σκιές στην πόλη, χάρη στο φυτό άμπελος, που υποστηρίχθηκε όπως έπρεπε και κάθε χρόνο μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι του εξωτερικού χώρου και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για απολαυστικά γεύματα, ακόμη και το καλοκαίρι.

to-dichti18.jpg

Από εδώ έχουν περάσει και πολλοί επώνυμοι επισκέπτες, ειδικά καλλιτέχνες, με σημαντικότερη βραδιά, όπως λέει ο ιδιοκτήτης, τα πρώτα γενέθλια του καταστήματος, με ζωντανή μουσική και πολλούς καλεσμένους, εκπροσώπους και της show biz.

Εδώ έχουν έρθει οι ηθοποιοί Μάρθα Καραγιάννη και Γιώργος Κωνσταντίνου, οι τραγουδίστριες Πίτσα Παπαδοπούλου κι Άντζελα Δημητρίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, φοιτητές της Σχολής Θεάτρου, κ.ά., που το είχαν ή το έχουν, ακόμη, ως μία από τις πρώτες τους επιλογές, για χορταστικά κι απολαυστικά γεύματα.

to-dichti19.jpg

Γιατί το «Δίχτυ» ξεχωρίζει

Η φιλοσοφία στην οποία βασίστηκε το εστιατόριο από την αρχή, η ζωντανή μουσική, η αναζήτηση πάντα προϊόντων, ψαριών ημέρας και φρέσκων κρεατικών από τοπικούς παραγωγούς και η υποστήριξη της παράδοσης του βολιώτικου μεζέ, είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα καταστήματα της περιοχής, αλλά κι άλλα, βολιώτικου στυλ μεζεδοπωλεία της πόλης.

to-dichti20.jpg

Κυριότερο success tip, ο σεβασμός στον κόσμο, τα value for money γεύματα και η «προσγειωμένη» στάση των ανθρώπων του, που βάζουν πρώτο το να αρέσει το κάθε γεύμα στους πελάτες, τους οποίους υποδέχονται, σαν να τους φιλοξενούν στο σπίτι τους.

Εξάλλου, πιο πολύ χρόνο περνούν στο «Δίχτυ», από ότι στο πραγματικό τους σπίτι κι αυτό λέει πολλά, είναι άλλωστε κι ένας από τους λόγους, που κατάφεραν να έχουν μία τόσο επιτυχημένη πορεία, εν μέσω κρίσης κι άλλων δεινών.

to-dichti21.jpg

Μία απολαυστική, καθημερινή συνήθεια

Χρώματα λευκά και μπλε, θαλασσινά, όπως πρέπει σε ένα βολιώτικο στέκι, μία ήσυχη διασταύρωση κι ένα όμορφο, δροσερό μέρος και το εστιατόριο «Το Δίχτυ», σας περιμένει για να απολαύσετε καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ, το πλούσιο μενού του, που ετοιμάζεται με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα, από μία ομάδα, που αγαπά το καλό φαγητό και θέλει να το μοιραστεί μαζί σας!

to-dichti22.jpg

Έχει γίνει μία απολαυστική καθημερινή συνήθεια σε μία πολύχρωμη όαση, στο κέντρο της πόλης. Στην όμορφη πλατεία Άθωνος, ένα κομμάτι της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη προσωπικότητα, τα ψώνια και οι βόλτες στα σοκάκια του οποίου, «μυρίζουν» ακόμη παράδοση.

Τip : Το μενού του καταστήματος, διατίθεται και μέσω e-food.

to-dichti23.jpg


Διεύθυνση: Δήμητσα 18 και Δραγούμη, Πλατεία Άθωνος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 267063

Website

Facebook

Instagram


Όταν άνοιξε το εστιατόριο «Το Δίχτυ» στην πλατεία Άθωνος, μέσα στη δεκαετία του ’90, λίγα ήταν τα βολιώτικου στυλ μεζεδοπωλεία που υπήρχαν στη Θεσσαλονίκη, ειδικά στο κέντρο. Αυτό ήταν και η αφορμή για τη δημιουργία του, καθώς ο Βολιώτικης καταγωγής ιδιοκτήτης του, Φώτης Λυκούρης, θέλησε να φέρει όλη τη φιλοσοφία της γενέτειράς του ως προς το μεζέ, σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του ιστορικού κέντρου της συμπρωτεύουσας.

to-dichti2.jpg

Ήταν η εποχή που είχε αρχίσει να δημιουργείται ο πεζόδρομος στην περιοχή, να αναδεικνύεται η Άθωνος ως ένας προορισμός για τις καθημερινές αγορές και να αποκτούν τα στενά της μία πιο φροντισμένη μορφή. Θέλοντας να συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης εν γένει, ο σημερινός ιδιοκτήτης μαζί με έναν φίλο του τότε Θεσσαλονικιό, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα εστιατόριο, που σήμερα είναι από τα παλαιότερα της περιοχής και που εδώ και μία εικοσαετία, ανήκει αποκλειστικά, στον Φώτη Λυκούρη.

to-dichti3.jpg
Από αριστερά προς δεξιά: ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Το Δίχτυ», Φώτης Λυκούρης, η βοηθός σερβιτόρου Ελένη Κουράκη και ο σερβιτόρος Κερμιδάρης Θωμάς


H βολιώτικη παράδοση του μεζέ με τσίπουρο

Η παράδοση του Βόλου ως προς τους μεζέδες που συνοδεύουν το τσίπουρο, κρατεί από τουλάχιστον έναν αιώνα πριν κι έχει να κάνει με την ευρύτερη παράδοση της αλιείας στην όμορφη πόλη της Μαγνησίας. 

Σε ένα παραθαλάσσιο αστικό κέντρο, με λιμάνι και καϊκια που ψάρευαν ήδη από τον περασμένο αιώνα, οι ψαράδες εθιμοτυπικά έφτιαχναν κακαβιές ή τηγάνιζαν κάποια από τα ψάρια που έβγαζαν, ως ένα γρήγορο γεύμα μετά το ψάρεμα, με λιτούς μεζέδες όπως τσίρο, τομάτα, αγγούρι, ελιά και σαρδέλα, το οποίο συνόδευαν με τσίπουρο από τον Τύρναβο της γειτονικής Λάρισας, στη φιλοσοφία του «να τσιμπήσουν κάτι», που θα τους άνοιγε την όρεξη, μέχρι να επιστρέψουν στα σπίτια τους για φαγητό.

to-dichti4.jpg

Μετά την ενσωμάτωση και των Μικρασιατών, η «κουζίνα» αυτή εξελίχθηκε κι εμπλουτίστηκε με πολλούς ακόμη μεζέδες, όπως παστά, αλμυρά και διάφορες ποικιλίες, πάντα με κεντρική πρώτη ύλη τα θαλασσινά. Σταδιακά, με το πέρασμα των χρόνων, στο τραπέζι του βολιώτικου μεζέ, προστέθηκε και κρέας.

to-dichti5.jpg

To μενού στο «Δίχτυ»

Σε όλη την παραπάνω φιλοσοφία, έχοντας εντάξει επαρκώς και τα κρεατικά στο μενού, κινείται το εστιατόριο «Το Δίχτυ», από την αρχή της λειτουργίας του. Στόχος η ύπαρξη όλων των επιλογών για τους πελάτες, ώστε να μπορούν να τις απολαύσουν και όσοι κάθονται μετά τα ψώνια ή τη βόλτα για ένα γρήγορο τσίπουρο, αλλά κι όσοι επιλέγουν να βγουν για βραδινό γεύμα και για κρασί.

to-dichti6.jpg

Στο μενού, που ανανεώνεται κάθε σεζόν κι ακολουθεί την εποχικότητα των προϊόντων, θα βρείτε από καλαμάρι στη σχάρα και μύδια σαγανάκι έως το θρυλικό γιουβέτσι με γαρίδες, τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με τη μορφή χειροποίητων στικς και σκορδαλιά από πατάτα, με καραμελωμένο παντζάρι και ρόκα, αλλά κι έναν ιδανικό για τσίπουρο μεζέ, την «τετραλογία» με τέσσερα διαφορετικά πιτάκια: με αντζούγια, με σολομό, τόνο και τσίρο, που παρασκευάζει τοπικός παραγωγός, με τον οποίο συνεργάζεται το εστιατόριο.

to-dichti7.jpg
to-dichti8.jpg
to-dichti9.jpg
to-dichti10.jpg

Σε καθημερινή βάση μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φρέσκων, μεγάλων ψαριών, όπως οι τσιπούρες, τα λαβράκια, τα φαγκριά ενώ, κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να βρείτε αστακό κι άλλα θαλασσινά. Ξεχωρίζουν ο γαλέος σαγανάκι και η ψαρόσουπα, ιδανικά για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

to-dichti11.jpg

Τα κρεατικά περιλαμβάνουν όλες τις κλασσικές προτάσεις, από σουβλάκια και μπιφτέκι μέχρι σνίτσελ, τηγανιές και ψαρονέφρι στα πιο «σπέσιαλ» πιάτα, ενώ από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν τα παστουρμαδοπιτάκια με πίτα Καισαρείας, που επίσης ταιριάζει ιδανικά με το τσίπουρό σας. Από τις σαλάτες δοκιμάστε την ομώνυμη του καταστήματος, με καπνιστό σολομό και τη σαλάτα με γαρίδα.

to-dichti12.jpg
to-dichti13.jpg
to-dichti14.jpg
to-dichti15.jpg

Η κάβα

Περιλαμβάνει τσίπουρο που παρασκευάζεται ειδικά για το κατάστημα, από Οινοποιείο του Προβατά Σερρών και θα βρείτε πολλές ετικέτες, τόσο εμφιαλωμένου, όσο και χύμα τσίπουρου, παλαιωμένο τσίπουρο κι άφθονα ούζα, μπύρες και κρασί κάθε κατηγορίας, για να συνοδέψετε τα γεύματά σας.

to-dichti16.jpg

Street food on the go

Εδώ και δέκα χρόνια, στο κατάστημα διαθέτει και προϊόντα σε πακέτο, το «street food on the go», όπως αποκαλεί την υπηρεσία delivery.

Αράβικες πίτες με κρεατικά, λαχανικά, vegetarian τυλιχτές προτάσεις και ιδιαίτερες τορτίγιες, όπως αυτή της «Καπετάνισσας», με γαρίδα και καλαμάρι ή του «Πειρατή», που περιλαμβάνει και τηγανητά μύδια, αλλά και clubs θαλασσινών και κρεατικών, μπορούν να έρθουν σε εσάς με ένα μόνο τηλεφώνημα, και με ειδικές τιμές και προσφορές! Δοκιμάστε το burger «Jack Sparrow» με ψητό μπακαλιάρο, το «θαλασσόλυκος», το «Μαυρογένης» ή το «Captain Hook».

Μουσική καθημερινά και γεύματα υπό σκιά

Σε καθημερινή σχεδόν βάση και τις Κυριακές τα μεσημέρια, τα γεύματα συνοδεύει ζωντανή ελληνική μουσική, με το κατάστημα να γίνεται όλο μία παρέα και πολλούς πελάτες να είναι σταθεροί, φανατικοί θαμώνες, εδώ και χρόνια, που γνωρίζονται με τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό.

to-dichti17.jpg

Ντόπιοι του κέντρου, πελάτες προερχόμενοι από άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης, πολλοί τουρίστες, φοιτητές, ζευγάρια κι επαγγελματίες, βρίσκουν στο εστιατόριο «Το Δίχτυ» μία από τις πιο πλούσιες, φυσικές σκιές στην πόλη, χάρη στο φυτό άμπελος, που υποστηρίχθηκε όπως έπρεπε και κάθε χρόνο μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι του εξωτερικού χώρου και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για απολαυστικά γεύματα, ακόμη και το καλοκαίρι.

to-dichti18.jpg

Από εδώ έχουν περάσει και πολλοί επώνυμοι επισκέπτες, ειδικά καλλιτέχνες, με σημαντικότερη βραδιά, όπως λέει ο ιδιοκτήτης, τα πρώτα γενέθλια του καταστήματος, με ζωντανή μουσική και πολλούς καλεσμένους, εκπροσώπους και της show biz.

Εδώ έχουν έρθει οι ηθοποιοί Μάρθα Καραγιάννη και Γιώργος Κωνσταντίνου, οι τραγουδίστριες Πίτσα Παπαδοπούλου κι Άντζελα Δημητρίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, φοιτητές της Σχολής Θεάτρου, κ.ά., που το είχαν ή το έχουν, ακόμη, ως μία από τις πρώτες τους επιλογές, για χορταστικά κι απολαυστικά γεύματα.

to-dichti19.jpg

Γιατί το «Δίχτυ» ξεχωρίζει

Η φιλοσοφία στην οποία βασίστηκε το εστιατόριο από την αρχή, η ζωντανή μουσική, η αναζήτηση πάντα προϊόντων, ψαριών ημέρας και φρέσκων κρεατικών από τοπικούς παραγωγούς και η υποστήριξη της παράδοσης του βολιώτικου μεζέ, είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα καταστήματα της περιοχής, αλλά κι άλλα, βολιώτικου στυλ μεζεδοπωλεία της πόλης.

to-dichti20.jpg

Κυριότερο success tip, ο σεβασμός στον κόσμο, τα value for money γεύματα και η «προσγειωμένη» στάση των ανθρώπων του, που βάζουν πρώτο το να αρέσει το κάθε γεύμα στους πελάτες, τους οποίους υποδέχονται, σαν να τους φιλοξενούν στο σπίτι τους.

Εξάλλου, πιο πολύ χρόνο περνούν στο «Δίχτυ», από ότι στο πραγματικό τους σπίτι κι αυτό λέει πολλά, είναι άλλωστε κι ένας από τους λόγους, που κατάφεραν να έχουν μία τόσο επιτυχημένη πορεία, εν μέσω κρίσης κι άλλων δεινών.

to-dichti21.jpg

Μία απολαυστική, καθημερινή συνήθεια

Χρώματα λευκά και μπλε, θαλασσινά, όπως πρέπει σε ένα βολιώτικο στέκι, μία ήσυχη διασταύρωση κι ένα όμορφο, δροσερό μέρος και το εστιατόριο «Το Δίχτυ», σας περιμένει για να απολαύσετε καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ, το πλούσιο μενού του, που ετοιμάζεται με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα, από μία ομάδα, που αγαπά το καλό φαγητό και θέλει να το μοιραστεί μαζί σας!

to-dichti22.jpg

Έχει γίνει μία απολαυστική καθημερινή συνήθεια σε μία πολύχρωμη όαση, στο κέντρο της πόλης. Στην όμορφη πλατεία Άθωνος, ένα κομμάτι της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη προσωπικότητα, τα ψώνια και οι βόλτες στα σοκάκια του οποίου, «μυρίζουν» ακόμη παράδοση.

Τip : Το μενού του καταστήματος, διατίθεται και μέσω e-food.

to-dichti23.jpg


Διεύθυνση: Δήμητσα 18 και Δραγούμη, Πλατεία Άθωνος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 267063

Website

Facebook

Instagram


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία