Λόγια του Βαρδάρη

  • Τι είπαν στο τετ-α-τετ Γκολιδάκης-Μπίλλιας
    19/11/2022 10:27

    Τι είπαν στο τετ-α-τετ Γκολιδάκης-Μπίλλιας

    Mε ατζέντα Θεσσαλονίκης κύλησε η συνάντηση του καρδιολόγου Διαμαντή Γκολιδάκη με τον Πάρι Μπίλλια. Ο γιατρός και γαλάζιος πολιτευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών και δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας συζήτησαν αναλυτικά για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις λύσεις που απαιτούνται.

    Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε κυρίως το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, τα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιούνται και το παραλιακό μέτωπο, καθώς και όλα τα μεγάλα και μικρά πρότζεκτς που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του σχεδίου για τα 30 έργα της Θεσσαλονίκης ενόψει του 2030.

    Μάλιστα ο κ. Γκολιδάκης χαρακτήρισε το παραλιακό μέτωπο «ως το μεγάλο στοίχημα για τη Θεσσαλονίκη των επόμενων δεκαετιών», ενώ αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό επισήμανε «την ανάγκη να ολοκληρωθεί έγκαιρα η κατασκευή του μετρό, έτσι ώστε με την εκκίνησή του να μπορέσει να ανασάνει η πόλη». Να δείτε που όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές τέτοιες συναντήσεις θα πυκνώνουν