Λόγια του Βαρδάρη

  • Τι γύρευε ο Τάσος Χατζηβασιλείου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης;
    27/04/2023 13:35

    Τι γύρευε ο Τάσος Χατζηβασιλείου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης;

    Μάχη για τους ετεροδημότες ξεκινά σιγά σιγά στη Θεσσαλονίκη. Τους ψηφοφόρους, δηλαδή που ζουν στην Θεσσαλονίκη, αλλά ψηφίζουν σε άλλους νομούς. Η εκκίνηση δόθηκε χτες το απόγευμα σε μία γεμάτη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τον υποψήφιο βουλευτή Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου που κάλεσε σε εκδήλωση τους Σερραίους της Θεσσαλονίκης.

    Παρόντες στο κάλεσμα ουκ ολίγοι Σερραίοι, ανάμεσά τους και ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργο Σκόδρας, καθώς και η υποδιοικήτρια  της 4ης ΥΠΕ Ειρήνη Χατζοπούλου, ενώ στο ακροατήριο διακρίναμε και τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης Σωκράτη Δημητριάδη (μάλλον με το ρόλο του οικοδεσπότη), τον πρόεδρο της Διοικούσας της ΝΔ Ζήση Ιωκείμοβιτς, που απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ τον τόνο στην εκδήλωση έδωσε ο γιατρός Στέλιος Καρδιτσάς που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο βουλευτή. «Είμαστε υπερήφανο για τον Τάσο. Τη μια τον βλέπουμε στα πάνελ των καναλιών της Αθήνας, την άλλη στον Προβατά Σερρών να γυρνά στις λαϊκές και την άλλη δίπλα στον πρωθυπουργό στο εξωτερικό στις πιο περίπλοκες διπλωματικές αποστολές» σχολίασε ο γιατρός εκ Σερρών.

    Γενικά περίσσεψαν τα καλά λόγια για έναν βουλευτή που με την πρώτη κατάφερε να εκλεγεί στη δύσκολη εκλογική περιφέρεια των Σερρών. Και δίνει σήμερα τη μάχη της επανεκλογής.

    xatzivasileioy-sto-dimarxeio-thessalonikis-2.JPG