Ψαραγορές - Ιχθυοπωλεία

Θαλασσόκηπος: Από το 1954 στο Καπάνι, ένα ιχθυοπωλείο τριών γενεών

Φρέσκα όστρακα, ψάρια και θαλασσινά, στην πιο κεντρική αγορά της πόλης

 23/03/2024 11:05

Θαλασσόκηπος: Από το 1954 στο Καπάνι, ένα ιχθυοπωλείο τριών γενεών

Μέσα στην ανοιχτή αγορά Καπάνι, που πλέον αλλάζει, θα βρείτε ένα από τα παλαιότερα ιχθυοπωλεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, το «Θαλασσόκηπο». Έχοντας πρωτοανοίξει το 1954, με την τρίτη γενιά της ιδιοκτήτριας οικογένειας σήμερα στο «τιμόνι», συνεχίζει να εξελίσσεται κι ακολουθώντας τους ρυθμούς της ανάπλασης ενός από τα πιο ιστορικά οικοδομικά τετράγωνα της πόλης, ετοιμάζεται και για μία όμορφη ανακαίνιση, όπως κι άλλα καταστήματα της περιοχής.

Σε κάθε βήμα, η ποιότητα παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη, τόσο ως προς τα εξαιρετικά φρέσκα αλιεύματα και τα λαχταριστά όστρακα που θα βρείτε καθημερινά, όσο κι ως προς την παροχή των υπηρεσιών και τη φιλική, θερμή υποδοχή κι εξυπηρέτηση.

thalassokipos2.jpg

Εβδομήντα ολόκληρα χρόνια, ο «Θαλασσόκηπος» προσφέρει καθημερινά κάποια από τα καλύτερα αλιεύματα, σε όλο το κέντρο της πόλης, από τότε που ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Ηλίας Δημητριάδης, άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ασκητού 45, στην αγορά του Καπανίου αλλά και στη συνέχεια, οπότε και η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του γιου του, Παναγιώτη.

Το 2005, άνοιξε στη συμβολή των οδών Βλάλη και Μενεξέ, το δεύτερο κατάστημα, που σήμερα είναι κι αυτό, από το οποίο θα κάνετε καθημερινά τις αγορές για το τραπέζι σας, αφού το πρώτο κατάστημα, λειτουργεί ως χώρος χονδρικής, προμηθεύοντας εστιατόρια, ουζερί και μεγάλα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, με μία μεγάλη ποικιλία αλιευμάτων.

thalassokipos3.jpg

Υπηρεσίες με μεράκι και πιστοποίηση

Υπεύθυνοι για τη λειτουργία του «Θαλασσόκηπου» σήμερα, είναι τα αδέρφια Δημητριάδη - Μιχαλης και Ηλίας - που, με δεκαπέντε συνολικά άτομα προσωπικό, συνεχίζουν με αμείωτο μεράκι και φροντίδα, την καθημερινή σας εξυπηρέτηση.

thalassokipos4.jpg
thalassokipos5.jpg

Οι υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν, πέρα από την πώληση, την απολέπιση, το καθάρισμα, το φιλετάρισμα κι όλες τις γενικές κοπές των ψαριών, ανάλογα πάντα, με τις δικές σας προτιμήσεις. Παράλληλα, γίνεται διανομή εντός πόλης και σε απομακρυσμένες περιοχές, πέρα από την αγορά επί τόπου.

Το κατάστημα είναι πιστοποιημένο με ISO 22000 από τη BMCert ως προς την ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών του, ενώ η ταχύτατη κι επαγγελματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του, έχουν εξασφαλίσει τη διαρκή αύξηση της πελατείας του.

thalassokipos6.jpg
thalassokipos7.jpg

Δεν είναι τυχαίο, το ότι υπάρχουν ακόμη σταθεροί πελάτες από 30 χρόνια πριν ή οι… απόγονοί τους που τους διαδέχθηκαν στις αγορές, αλλά και σταθερή πελατεία από όλη τη Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όστρακα, ψάρια και θαλασσινά, που φτάνουν τα 50 είδη

Στο «Θαλασσόκηπο», θα βρείτε κυριολεκτικά, τα πάντα, από ό,τι βγάζει η θάλασσα καθημερινά, εντός εποχής και κανόνων αλίευσης και σε ποιότητα μοναδική.

Από το σύνολο των προϊόντων του, ξεχωρίζουν σίγουρα τα όστρακα: γυαλιστερές, κυδώνια, αχιβάδες, στρείδια κι αχινοί, απλώνονται καθημερινά στους πάγκους, το καθένα στην εποχή του, ολόφρεσκα κι έτοιμα για μαγείρεμα, με όποιο τρόπο προτιμάτε.

thalassokipos8.jpg
thalassokipos9.jpg

Θα βρείτε συνολικά περίπου 40 – 50 είδη, από το πιο ψιλό ψάρι για τηγάνι, μέχρι το πιο μεγάλο για σχάρα και πολλά αφρόψαρα, που φθάνουν εδώ καθημερινά, από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας, τη Χαλκιδική, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, μέσω σταθερής συνεργασίας, με τους καλύτερους ψαράδες.

thalassokipos10.jpg

Μικρά και μεσαία ψάρια, όπως σαρδέλα, γαύρος, κουτσομούρες, γλώσσες και μπαρμπούνια και μεγάλα, όπως φαγκριά, συναγρίδες, σφυρίδες και πεσκανδρίτσες, λαχταριστά θαλασσινά, όπως χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα, γαρίδες, αλλά και όλων των ειδών οι κοπές σε φιλέτο ψαριού, όπως ταρτάρ ή ceviche, είναι είδη που θα βρείτε καθημερινά στο «Θαλασσόκηπο».

thalassokipos11.jpg
thalassokipos12.jpg

Ποιότητα σε κάθε βήμα

Με την τρέχουσα ανάπλαση του Καπανίου, ο «Θαλασσόκηπος» ζει τη δική του περίοδο ανανέωσης, αφού θα ανακαινιστεί επίσης, όπως κι άλλα καταστήματα, με σεβασμό στο ύφος και την παράδοση της περιοχής. Στα σχέδια των ανθρώπων του, περιλαμβάνονται η ποιότητα και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και των συνεργασιών τους – ανάμεσα στις οποίες είναι και η συνεργασία που υπάρχει με την «Cooking Workshop Consultants», στο χώρο της οποίας η επιχείρηση πραγματοποιεί σεμινάρια σχετικά με το φιλετάρισμα και τις κοπές ψαριών ή η συμμετοχή σε street food φεστιβάλ, όπως αυτό που γίνεται στο χώρο της «Helexpo».

Για τους ίδιους, είναι ευχαρίστηση να σας προμηθεύουν το καθημερινό ψάρι για εσάς και ειδικά για τα παιδιά σας, αφού εμπιστεύονται απόλυτα την καθαρότητα και την ποιότητα των προϊόντων τους.

thalassokipos13.jpg
thalassokipos14.jpg
thalassokipos15.jpg

Εμπιστευθείτε τους και μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέες γεύσεις. Είναι εδώ, για να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους ως προς τη μαγειρική και φυσικά, για ό,τι πιο φρέσκο θα βρείτε σε ψάρια και θαλασσινά, για το καθημερινό σας τραπέζι.

Tip 1: To κατάστημα μένει ανοιχτό καθημερινά, από Δευτέρα έως Σάββατο.

Tip 2: Εξυπηρετεί μόνο με δική του υπηρεσία delivery, καλύπτει σε όλες τις περιοχές, κέντρο, ανατολικά και δυτικά και καλό είναι να κάνετε εγκαίρως την παραγγελία σας. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα προπαραγγελίας, σε περιπτώσεις take away.

thalassokipos16.jpg
thalassokipos17.jpg


Διεύθυνση: Βλάλη και Μενεξέ 19, Αγορά Καπάνι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 235220

Facebook

Instagram



Μέσα στην ανοιχτή αγορά Καπάνι, που πλέον αλλάζει, θα βρείτε ένα από τα παλαιότερα ιχθυοπωλεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, το «Θαλασσόκηπο». Έχοντας πρωτοανοίξει το 1954, με την τρίτη γενιά της ιδιοκτήτριας οικογένειας σήμερα στο «τιμόνι», συνεχίζει να εξελίσσεται κι ακολουθώντας τους ρυθμούς της ανάπλασης ενός από τα πιο ιστορικά οικοδομικά τετράγωνα της πόλης, ετοιμάζεται και για μία όμορφη ανακαίνιση, όπως κι άλλα καταστήματα της περιοχής.

Σε κάθε βήμα, η ποιότητα παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη, τόσο ως προς τα εξαιρετικά φρέσκα αλιεύματα και τα λαχταριστά όστρακα που θα βρείτε καθημερινά, όσο κι ως προς την παροχή των υπηρεσιών και τη φιλική, θερμή υποδοχή κι εξυπηρέτηση.

thalassokipos2.jpg

Εβδομήντα ολόκληρα χρόνια, ο «Θαλασσόκηπος» προσφέρει καθημερινά κάποια από τα καλύτερα αλιεύματα, σε όλο το κέντρο της πόλης, από τότε που ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Ηλίας Δημητριάδης, άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ασκητού 45, στην αγορά του Καπανίου αλλά και στη συνέχεια, οπότε και η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του γιου του, Παναγιώτη.

Το 2005, άνοιξε στη συμβολή των οδών Βλάλη και Μενεξέ, το δεύτερο κατάστημα, που σήμερα είναι κι αυτό, από το οποίο θα κάνετε καθημερινά τις αγορές για το τραπέζι σας, αφού το πρώτο κατάστημα, λειτουργεί ως χώρος χονδρικής, προμηθεύοντας εστιατόρια, ουζερί και μεγάλα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, με μία μεγάλη ποικιλία αλιευμάτων.

thalassokipos3.jpg

Υπηρεσίες με μεράκι και πιστοποίηση

Υπεύθυνοι για τη λειτουργία του «Θαλασσόκηπου» σήμερα, είναι τα αδέρφια Δημητριάδη - Μιχαλης και Ηλίας - που, με δεκαπέντε συνολικά άτομα προσωπικό, συνεχίζουν με αμείωτο μεράκι και φροντίδα, την καθημερινή σας εξυπηρέτηση.

thalassokipos4.jpg
thalassokipos5.jpg

Οι υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν, πέρα από την πώληση, την απολέπιση, το καθάρισμα, το φιλετάρισμα κι όλες τις γενικές κοπές των ψαριών, ανάλογα πάντα, με τις δικές σας προτιμήσεις. Παράλληλα, γίνεται διανομή εντός πόλης και σε απομακρυσμένες περιοχές, πέρα από την αγορά επί τόπου.

Το κατάστημα είναι πιστοποιημένο με ISO 22000 από τη BMCert ως προς την ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών του, ενώ η ταχύτατη κι επαγγελματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του, έχουν εξασφαλίσει τη διαρκή αύξηση της πελατείας του.

thalassokipos6.jpg
thalassokipos7.jpg

Δεν είναι τυχαίο, το ότι υπάρχουν ακόμη σταθεροί πελάτες από 30 χρόνια πριν ή οι… απόγονοί τους που τους διαδέχθηκαν στις αγορές, αλλά και σταθερή πελατεία από όλη τη Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όστρακα, ψάρια και θαλασσινά, που φτάνουν τα 50 είδη

Στο «Θαλασσόκηπο», θα βρείτε κυριολεκτικά, τα πάντα, από ό,τι βγάζει η θάλασσα καθημερινά, εντός εποχής και κανόνων αλίευσης και σε ποιότητα μοναδική.

Από το σύνολο των προϊόντων του, ξεχωρίζουν σίγουρα τα όστρακα: γυαλιστερές, κυδώνια, αχιβάδες, στρείδια κι αχινοί, απλώνονται καθημερινά στους πάγκους, το καθένα στην εποχή του, ολόφρεσκα κι έτοιμα για μαγείρεμα, με όποιο τρόπο προτιμάτε.

thalassokipos8.jpg
thalassokipos9.jpg

Θα βρείτε συνολικά περίπου 40 – 50 είδη, από το πιο ψιλό ψάρι για τηγάνι, μέχρι το πιο μεγάλο για σχάρα και πολλά αφρόψαρα, που φθάνουν εδώ καθημερινά, από την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας, τη Χαλκιδική, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, μέσω σταθερής συνεργασίας, με τους καλύτερους ψαράδες.

thalassokipos10.jpg

Μικρά και μεσαία ψάρια, όπως σαρδέλα, γαύρος, κουτσομούρες, γλώσσες και μπαρμπούνια και μεγάλα, όπως φαγκριά, συναγρίδες, σφυρίδες και πεσκανδρίτσες, λαχταριστά θαλασσινά, όπως χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα, γαρίδες, αλλά και όλων των ειδών οι κοπές σε φιλέτο ψαριού, όπως ταρτάρ ή ceviche, είναι είδη που θα βρείτε καθημερινά στο «Θαλασσόκηπο».

thalassokipos11.jpg
thalassokipos12.jpg

Ποιότητα σε κάθε βήμα

Με την τρέχουσα ανάπλαση του Καπανίου, ο «Θαλασσόκηπος» ζει τη δική του περίοδο ανανέωσης, αφού θα ανακαινιστεί επίσης, όπως κι άλλα καταστήματα, με σεβασμό στο ύφος και την παράδοση της περιοχής. Στα σχέδια των ανθρώπων του, περιλαμβάνονται η ποιότητα και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και των συνεργασιών τους – ανάμεσα στις οποίες είναι και η συνεργασία που υπάρχει με την «Cooking Workshop Consultants», στο χώρο της οποίας η επιχείρηση πραγματοποιεί σεμινάρια σχετικά με το φιλετάρισμα και τις κοπές ψαριών ή η συμμετοχή σε street food φεστιβάλ, όπως αυτό που γίνεται στο χώρο της «Helexpo».

Για τους ίδιους, είναι ευχαρίστηση να σας προμηθεύουν το καθημερινό ψάρι για εσάς και ειδικά για τα παιδιά σας, αφού εμπιστεύονται απόλυτα την καθαρότητα και την ποιότητα των προϊόντων τους.

thalassokipos13.jpg
thalassokipos14.jpg
thalassokipos15.jpg

Εμπιστευθείτε τους και μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέες γεύσεις. Είναι εδώ, για να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους ως προς τη μαγειρική και φυσικά, για ό,τι πιο φρέσκο θα βρείτε σε ψάρια και θαλασσινά, για το καθημερινό σας τραπέζι.

Tip 1: To κατάστημα μένει ανοιχτό καθημερινά, από Δευτέρα έως Σάββατο.

Tip 2: Εξυπηρετεί μόνο με δική του υπηρεσία delivery, καλύπτει σε όλες τις περιοχές, κέντρο, ανατολικά και δυτικά και καλό είναι να κάνετε εγκαίρως την παραγγελία σας. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα προπαραγγελίας, σε περιπτώσεις take away.

thalassokipos16.jpg
thalassokipos17.jpg


Διεύθυνση: Βλάλη και Μενεξέ 19, Αγορά Καπάνι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 235220

Facebook

Instagram



ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία