Λόγια του Βαρδάρη

  • Θ. Παππάς: "Εμμονή του σημερινού δημάρχου σε έργα του Γ. Μπουτάρη"
    15/06/2020 15:08

    Θ. Παππάς: "Εμμονή του σημερινού δημάρχου σε έργα του Γ. Μπουτάρη"

    «Προχωρήσαμε στην τοποθέτηση πασαλακιων επί διοίκησης Μπουτάρη, έχοντας μαζί μας τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και κυρίως τους… πολίτες» είπε στο makthes.gr o πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Παππάς σχολιάζοντας το ξήλωμα τους, στην οδό Ερμού, από τη σημερινή διοίκηση του δήμου.

    Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «καθιερωμένα συμφέροντα που ήθελαν το ξήλωμα τους προκειμένου να έχουν τη βόλεψη τους, 24 ώρες το 24ωρο και να παρκάρουν όπου θέλουν. Εμείς σταθμίσαμε το δημόσιο συμφέρον πέρα από τα συμφέροντα ορισμένων». Μίλησε ακόμη για… «εμμονή του σημερινού δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα σε έργα του Γιάννη Μπουτάρη» και δεν απέκλεισε στις επόμενες εκλογές τα στελέχη της διοίκησης του -βλ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ- να οργανωθούν και να διεκδικήσουν εκ νέου το δήμο ώστε να διασωθούν οι προσπάθειες και τα έργα της.

    Ο πρώην αντιδήμαρχος πρόσθεσε ότι «ο δήμος δεν πήρε χρήματα από τη δωρεά του ιδρύματος ΝΙΑΡΧΟΣ. Τα πασαλάκια μπήκαν από δικούς τους εργολάβους κι εμείς απλώς αποδεχθήκαμε τη δωρεά. Ομως να τονίσω ότι το ίδρυμα -που ξέρει πολύ καλά πώς, που, με ποιους και τι κάνει- ζήτησε κι έλαβε εκθέσεις τεκμηρίωσης πριν προχωρήσει».
    Πάντως σήμερα το μεσημέρι, σε αυτοψία του makthes.gr, τα διπλοπαρκαρισμένα δείχνουν να... ξαναβρίσκουν τη "θέση" τους.


    Μελ. Καρ.

    104126519-263235988447634-3591262455791125349-n.jpg