Λόγια του Βαρδάρη

  • Τετ-α-τετ με νόημα Μητσοτάκη-Σαμαρά στο μεζεδοπωλείο «Θίασος» της Καλαμάτας (φωτ.)
    21/04/2023 17:48

    Τετ-α-τετ με νόημα Μητσοτάκη-Σαμαρά στο μεζεδοπωλείο «Θίασος» της Καλαμάτας (φωτ.)

    Ένα γεύμα και ένα τετ-α-τετ με πολλά μηνύματα είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς. Οι δύο άνδρες, που συναντήθηκαν κατά την περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο, έφαγαν μαζί το μεσημέρι στο μεζεδοπωλείο «Θίασος» που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν εδώ και καιρό.

    Είχε προηγηθεί τον περασμένο Οκτώβριο η κοινή παρουσία των δύο στα εγκαίνια τριών γραμμών του μετρό στον Πειραιά, επακολούθησε η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια που έκανε ο πρωθυπουργός στο Ελληνικό και η ανταπόδοση από τη μεριά του πρωθυπουργού με την εμφάνισή του στην πρώτη ομιλία του κ. Σαμαρά στο ίδρυμα «Αντώνης Σαμαράς».

    Σήμερα οι δύο άνδρες τα είπαν πιο χαλαρά αλλά και πιο αναλυτικά στην Καλαμάτα, με πολύ λιτό φαγητό και χωρίς ούζα και τσίπουρα.

    Αναμένεται δε το απόγευμα να υπάρξει και νέα συνάντηση των δύο, καθώς Αντώνης Σαμαράς και Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσουν σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Καλαμάτα, δίνοντας το στίγμα της ενότητας και της συμπόρευσης για τη νίκη στις εκλογές, ενώ θα επακολουθήσει και βόλτα στα δρομάκια της πόλης.

    5865143.jpg
    mitsotakis-samaras-4.jpg
    mitsotakis-samaras-3.jpg