Λόγια του Βαρδάρη

  • Ταχιάος φεύγει, Γωγάκος και Γάκης έρχονται!
    17/06/2020 16:17

    Ταχιάος φεύγει, Γωγάκος και Γάκης έρχονται!

    Την Παρασκευή στις 9:30 το πρωί αναμένεται να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος ο Στέφανος Γωγάκος, επιστρέφοντας στα δημοτικά έδρανα μετά την απόφαση του επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» Νίκου Ταχιάου να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος αλλά και επικεφαλής του σχήματος.

    Ο κ. Γωγάκος σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε ήδη με τους συναδέλφους του από την δημοτική ομάδα, ενώ όπως μαθαίνουμε είχε επικοινωνία και με στελέχη της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

    Η δημοτική ομάδα του κ. Ταχιάου αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να εκλέξει τον νέο επικεφαλής. Πρόσκληση για σύγκλιση της ομάδας αναμένεται να απευθύνει ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, δηλαδή ο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάρου Μουσικής, Βασίλης Γάκης.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Γάκης σε «πηγαδάκια» και σε φίλους και γνωστούς δεν κρύβει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί του σχήματος. Άλλωστε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε σχετική ερώτησε απάντησε πως «και οι πέντε συνάδελφοι μπορούν να είναι εν δυνάμει υποψήφιοι για την θέση του επικεφαλής».

    Υπενθυμίζεται πως στην παράταξη Ταχιάου παραμένουν ως σύμβουλοι οι: Αηδονά Δέσποινα, Αρβανίτη Λευτέρης, Βασίλης Γάκης και Σταύρος Καλαϊτζίδης, ενώ η πεντάδα θα συμπληρωθεί με την προσθήκη του κ. Γωγάκου.

    Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν στην στήλη πως στην σχετική εσωκομματική διαδικασία ίσως να μην παραβρεθούν και οι… πέντε σύμβουλοι, σχολιάζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τις εξελίξεις.