Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα "τανκς" γκρέμισαν τον Μπογδάνο
    11/02/2019 13:41

    Τα "τανκς" γκρέμισαν τον Μπογδάνο

    Την ΕΡΤ ήθελε να γκρεμίσει, το όνειρό του τελικά έσβησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφού τα τουίτ με τα τανκς ήταν η αφορμή που έψαχναν στη Συγγρού για να τον θέσουν εκτός των ψηφοδελτίων τους. Βέβαια, όπως λέει το ρεπορτάζ ο τηλεπαρουσιαστής δεν υπήρξε και εντός των ψηφοδελτίων, αλλά ουσιαστικά είχε αυτοανακηρυχθεί με τη σύμφωνη γνώμη και τη δημόσια ανακήρυξη του Άδωνι Γεωργιάδη, που σε πρόσφατη κοπή πίτας τον προλόγισε ως υποψήφιο βουλευτή του κόμματος.

    Όμως, ήρθε η στιχομυθία του με χρυσαυγίτη περί γκρέμισμα της ΕΡΤ με τανκς και το όνειρό του έλαβε τέλος. Φυσικά, ο ίδιος βιάστηκε να χαρακτηρίσει τα σημερινά δημοσιεύματα περί "πόρτας" από τη Νέα Δημοκρατία ως ανυπόστατα, όμως η διάσταση που είχε πάρει το θέμα, ανάγκασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει επισήμως θέση.
    Με μια λιτή δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Συγγρού, καθώς όπως είπε «Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».