Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα συνεδριακά...
    21/05/2022 12:10

    Τα συνεδριακά...

    Από νωρίς στο χώρο του "Τάε Κβο Ντο" στο Φάληρο βρίσκονταν οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και βουλευτές του κόμματος, όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Δίπλα στον Κώστα Σκανδαλίδη κάθισε η ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή η οποία έδειχνε φωτογραφίες της κορούλας της στον πρώην υπουργό και βουλευτή του κόμματος.


    Ατραξιόν ήταν η Βάνα Μπάρμπα η οποία δεν αρνήθηκε να βγάλει… selfies με συνέδρους και μη.



    Με… σταράκια και τον σύζυγό της, τον γνωστό ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη εμφανίστηκε στο χώρο η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία δεν έκρυβε την χαρά της για την συμμετοχή του κόσμου στη διαδικασία.

    moumouris-giannakopoulou.jpg



    Παρά τις πολλές επικλήσεις από… μικροφώνου οι σύνεδροι εισήλθαν στον χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σχεδόν την τελευταία στιγμή. Οι περισσότεροι ήταν σε «πηγαδάκια» ζητώντας στήριξη από τους άλλους συνέδρους ενόψει της «καθόδου» τους στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή.


    Στην πρώτη θέση καθόταν ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και επίσης υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος στις εκλογές του περασμένου Δεκέμβρη, Χάρης Καστανίδης.


    Θερμό χειροκρότημα για τον Γιώργο Παπανδρέου, που μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν τον Νίκο Ανδρουλάκη.