Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα συγχαρητήρια του Απόστολου Τζιτζικώστα
    28/04/2020 15:39

    Τα συγχαρητήρια του Απόστολου Τζιτζικώστα

    Από δήμο σε δήμο βρίσκεται καθημερινά ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να επιβλέπει τη διανομή έτοιμων γευμάτων και δεμάτων με τρόφιμα σε πολίτες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία που πραγματοποιεί η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

    Σήμερα ο περιφερειάρχης βρέθηκε στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου σε συνεργασία με το δήμαρχο, Λάζαρο Κυρίζογλου παρέδωσε γεύματα και τρόφιμα σε πολίτες στο ΚΑΠΗ Μενεμένης. Ο κ. Τζιτζικώστας διαπίστωσε την άρτια οργάνωση του δήμου στο θέμα της αποθήκευσης, της οργάνωσης των τροφίμων, αλλά και τη σωστή καταγραφή των δικαιούχων, δίνοντας συγχαρητήρια στο δήμαρχο κ. Κυρίζογλου και τις υπηρεσίες του δήμου. «Ο περιφερειάρχης επιθεώρησε τους χώρους αποθήκευσης και διανομής, επαινώντας τις προσπάθειες του δήμου για την οργάνωση και την υποδειγματική λειτουργία του προγράμματος, που έχει ως αποτέλεσμα να λάβουν γεύματα και τρόφιμα όλοι οι πολίτες που τα έχουν ανάγκη» σχολίασε στη στήλη ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

    Ο κ. Κυρίζογλου ανέφερε ακόμη ότι το πρόγραμμα καλύπτει όχι μόνο τους δικαιούχους των ΤΕΒΑ και του κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά και όσους δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες όμως χρειάζονται υποστήριξη λόγω της υγειονομικής κρίσης που προέκυψε.