Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα πρόσωπα μπροστά από τα κάγκελα και οι δυο καρέκλες
    07/12/2019 21:52

    Τα πρόσωπα μπροστά από τα κάγκελα και οι δυο καρέκλες

    1-Zazoz.jpg

    Μεγάλο χώρο φρόντισε φέτος να κρατήσει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για προσκεκλημένους και ΜΜΕ στην εκδήλωση του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μπροστά από την σκηνή υπήρχαν κάγκελα που οριοθετούσαν ένα μεγάλο τμήμα της πλατείας Αριστοτέλους για όλους όσους επέτρεπαν οι διοργανωτές να περάσουν και να απολαύσουν από κοντινή απόσταση την συναυλία της Αλ. Πρωτοψάλτη.

    Από νωρίς στο χώρο βρισκόταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και υποδεχόταν όλους τους προσκεκλημένους. Εκτός από τα πρόσωπα της διοίκησης, όπως οι Πέτρος Λεκάκης, Χάρης Αηδονόπουλος, Μίμης Φωτόπουλος, Μάκης Κυριζίδης, Μαρία Καραγιάννη κ.α, το παρών έδωσαν ανάμεσα σε άλλους ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βούλα Πατουλίδου και ο Σπύρος Βούγιας.

    Σε όλο τον ειδικό χώρο, υπήρχαν μόνο δυο καρέκλες που τοποθετήθηκαν στη μέση. Στη μια από αυτές καθόταν η μητέρα του Κωνσταντίνου Ζέρβα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν να την χαιρετήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της.

    3-kcvM1.jpg