Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα «πηγαδάκια» της ομιλίας Τσίπρα
    18/09/2021 22:04

    Τα «πηγαδάκια» της ομιλίας Τσίπρα

    Πολλά ήταν τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα σκαλιά της εισόδου του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

    Σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο για να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλ. Τσίπρα, ενώ στο Βελλίδειο βρέθηκε το σύνολο των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

    Παρά τα αυστηρά μέτρα για την πανδημία, οι προσκλήσεις που μπόρεσαν να δοθούν σε εκπροσώπους φορέων και στελέχη του κόμματος ήταν περίπου 800. Όλοι οι προσερχόμενοι δέχονταν έλεγχο για το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, ή για αρνητικό τεστ, ενώ οι ανακοινώσεις για την χρήση μάσκας ήταν συνεχείς.

    Όπως σχολίαζε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «λόγω της πανδημίας και των θερινών διακοπών με πολλούς συντρόφους και συντρόφισσες έχουμε να βρεθούμε πολλούς μήνες, οπότε η ΔΕΘ είναι μια καλή αφορμή».

    Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευσε στο Συνεδριακό Κέντρο η σύντροφος του Μπ. Μπαζιάνα.

    Ανάμεσα στις παρουσίες ξεχώρισε αυτή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, καθώς πρόκειται για την πρώτη δημόσια πολιτική του εμφάνιση μετά το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στα τέλη του Αυγούστου σε σχέση με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την στιγμιαία… υπουργοποίηση του.

    Στο Βελλίδειο βρέθηκαν οι πρόεδροι των παραγωγικών φορέων της πόλης, ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Γ. Αβαρλής, καθώς και ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δ. Σαλτιέλ.

    processed-62867a55-f02b-4a79-b8d7-2459e6aa01a9-sraviush.jpeg