Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα "πηγαδάκια" της ομιλίας Τσίπρα
    12/07/2021 21:31

    Τα "πηγαδάκια" της ομιλίας Τσίπρα

    Πολλά ήταν τα "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν στο ανοιχτό θέατρο Νεάπολης το απόγευμα της Δευτέρας εν αναμονή της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

    Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης η πορεία του κόμματος από εδώ και πέρα, η πανδημία, η μετάλλαξη Δέλτα αλλά και το... ελληνικό καλοκαίρι.

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η παρουσία του δημάρχου Νεάπολης Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, ο οποίος φιλοξενούσε στο δήμο του την ομιλία, καθώς και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρη Κυπριανίδη. Επίσης το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ, Νίκος Καρράς.

    Πολλοί ήταν οι βουλευτές από τη Βόρεια Ελλάδα που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του κόμματος τους.

    Μεταξύ αυτών οι Κ. Μάλαμα, Μπ. Σκούφα, Αγγ. Τόλκας, Στ. Αβραμάκης, καθώς και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης που βρίσκεται στην πόλη για περιοδεία σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

    Παρόντες φυσικά και οι ντόπιοι βουλευτές Σ. Φάμελλος, Δ. Αυγέρη, Κ. Ζουράρις, Κ. Νοτοπούλου, Γ. Αμανατίδης, Χρ. Γιαννούλης και Αλ. Τριανταφυλλίδης. Παρών και ο Θεσσαλονικιός αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Αλ. Νικολαΐδης.

    Στις πρώτες θέσεις στην ομιλία Τσίπρα βρέθηκαν επίσης οι πρώην βουλευτές Κ. Ιγγλέζη, Δ. Μάρδας, Ν. Παρασκευόπουλος, καθώς και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης.

    Παρούσες και οι δημοτικές σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Ρ. Καλφακάκου και Ελ. Χρυσίδου, καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Χάρης Τσιόκας.

    Την ομιλία του Αλ. Τσίπρα άνοιξε ο συντονιστής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αμπατζας.