Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα "πηγαδάκια" και οι συναντήσεις στην ταράτσα του Ανδρέα Παπαμιμίκου
    23/09/2019 20:15

    Τα "πηγαδάκια" και οι συναντήσεις στην ταράτσα του Ανδρέα Παπαμιμίκου

    Talk of the town έγινε για άλλη μια χρονιά το...party που πραγματοποίησαν οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Δημήτρης Ζάχος στην ταράτσα της δικηγορικής τους εταιρίας στην «καρδιά» του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ήταν το γεγονός του Σεπτεμβρίου με τα πολιτικά και επιχειρηματικά «πηγαδάκια» να δίνουν και να παίρνουν συνοδεία καλού κρασιού, κοκτέιλς και ορεκτικών.

    Το event της Δικηγορικής εταιρίας Rhetor, γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί σημείο αναφοράς, συζητήσεων, συνθέσεων και συνεργιών.

    Η δικηγορική εταιρία Rhetor, η οποία διαθέτει περισσότερους από 30 συνεργάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας μεταξύ άλλων νομική κάλυψη και υποστήριξη σε μεγάλες εταιρίες στο σύνολο σχεδόν των τομέων του δικαίου με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της. Το τελευταίο διάστημα τη συναντάμε σε μεγάλα επενδυτικά projects.

    Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έκτος των δυο διοργανωτών βρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας, η σύζυγος του Ανδρέα Παπαμιμίκου, Σόνια, φίλοι και συγγενείς.

    Παρόντες ήταν επίσης ο γνωστός επιχειρηματίας- πρόεδρος Thermi Group, Βασίλης Τάκας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, η διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Μίμης Φωτόπουλος, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματσίδης, ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊεζίδης, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, οι “γαλάζιοι” βουλευτές της Α’ Περιφέρειας Δημήτρης Κούβελας, Κώστας Γκιουλέκας και Στρατός Σιμόπουλος , οι αντιδήμαρχοι Μάκης Κυριζίδης και Πέτρος Λεκάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ- HELEXPO Τάσος Τζήκας, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, η περιφερειακή σύμβουλος Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο Τομεάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος, ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Φάκας, ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου κ.α.

    iro-tzelepogloy-andreas-i-papamimikos-sonia-savvidi.jpg
    tsanis-proedros-voltonandreas-i-papamimikos-giorgos-tsamaslis-dimarchos-thermaikoy.jpg
    antonioyzizi-symeonidoy-iro-tzelepogloy.jpg
    g-zachos-kalliopi-limpoy-sonia-savvidi-andreas-i-papamimikosjpg.jpg
    g-zachos-kalliopi-limpoy-dimitris-oikonomoy-elli-limpoy.jpg
    g-zachos-kalliopi-limpoy-apostolos-tzitzikostas-perifereiarchis-kentrikis-makedoniasdimitr.jpg
    g-zachos-vasilis-takas-proedros-thermi-group-andreas-i-papamimikos.jpg
    koyvelas-voyleytis-nd-iro-tzelepogloy-konstantinos-gkioylekasvoyleytis-nd-andreas-i-papami.jpg
    tzitzikostas-perifereiarchis-kentrikis-makedonias-sonia-savvidi-andreas-i-papamimikos.jpg
    tzitzikostas-perifereiarchis-kentrikis-makedonias-lazaros-kyrizogloy-dimarchos-ampelokipon-me.jpg
    i-papamimikosagapi-moysafeiri-ignatios-kaitezidis-dimitrios-g-zachos.jpg
    i-papamimikos-nikos-papaioannoy-prytanis-apth.jpg
    i-papamimikos-anastasiadis-savvas-voyleytis-nd-maria-antonioy-dieythyntria-prothypoyrgikoy-gra.jpg