Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα κέφια του Καραμανλή
    25/06/2023 11:29

    Τα κέφια του Καραμανλή

    Κεφάτος και ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν σήμερα το πρωί ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ψήφισε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο 1ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης στον Άγιο Ελευθέριο. Εντός του παραβάν παρέμεινε όντως για πολύ ώρα, αλλά μετά έκανε διάφορα αστειάκια. 

    Όπως το ότι βγαίνοντας από την αίθουσα όπου ψήφισε άφησε να περάσουν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι κάμεραμαν και μετά αποχώρησε ο ίδιος. Κατά την έξοδο συνάντησε το γιο του Γιάννη Τσιτσόπουλου με τον οποίο έβγαλε και μια φωτογραφία και τον οποίο ρώτησε τι ομάδα είναι. Όταν ο πιτσιρικάς του απάντησε ΠΑΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός χαμογέλασε και σχολίασε: «Ε, τι άλλο». 

    Συνέχισε δε να χαιρετά κόσμο. Κατά τα λοιπά στη σημερινή παρουσία του Κώστα Καραμανλή το παρών έδωσαν οι… συνήθως ύποπτοι. Ήταν εκεί οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της γαλάζιας Διοικούσας της Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς και Ανέστης Φίσκας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Μητράκας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκος Πατσέας, καθώς και τα παλιά καραμανλικά στελέχη Μηνάς Σαμαντζίδης, Ανδρέας Λεούδης, Γιάννης Τσιάρας και Λουκάς Ανανίκας, καθώς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

    Μάλιστα με τον τελευταίο είχε και μια ωραία στιχομυθία λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο. «Εμείς οι δύο συστηθήκαμε;» είπε χαμογελώντας ο Καραμανλής, δίνοντάς του το χέρι. O Ψωμιάδης αυτοσυστήνεται ως «Ζορό». Και ο Καραμανλής αλλά και η ομήγυρη ξεσπούν σε γέλια.