Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα καλά λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου
    13/01/2023 12:57

    Τα καλά λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου

    Τον «Πρωινό Καφέ» και τη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Μακεδονία» μνημόνευσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη χτεσινή δημόσια παρέμβαση που έκανε. Μιλώντας στη Νίκη Λυμπεράκη και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» και απαντώντας στο ίδιο ερώτημα που του είχαμε θέσει και εμείς στον πρωινό καφέ του περασμένου Σαββάτου, δηλαδή αν το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάει σε μια κυβερνητική συνεργασία με το ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέπεμψε στα λεγόμενά του στη «Μακεδονία».

    «Έδωσα πριν από λίγες ημέρες μία συνέντευξη προσωπικού χαρακτήρα στη «Μακεδονία», μία εφημερίδα και έναν ιστότοπο της Θεσσαλονίκης, μια ιστορική εφημερίδα, τώρα έχει και μία ψηφιακή εκδοχή», σημείωσε εισαγωγικά.

    Όσο για την ουσία επανέλαβε αυτά που είχε πει και στον «Πρωινό Καφέ».

    Ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ιστορικά και ότι έχει σηκώσει το βάρος της οικονομικής κρίσης, ότι το ίδιο πρέπει να προβάλλει και να υπερασπίζεται το έργο της περιόδου 2010-2015 και την αντιπολίτευση που άσκησε το 2015 έως το 2019, γιατί η συμβολή του στο να σταθεί η χώρα όρθια εντός Ευρώπης και εντός δημοκρατίας είναι καθοριστική.

    Από εκεί και πέρα, προφανώς και ξέρει το ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη, ξέρει τις θεσμικές του ευθύνες και ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχω να κάνω καμία παρατήρηση, μόνο ευχές έχω να δώσω σε ένα νέο άνθρωπο και ένα νέο πολιτικό αρχηγό. Από εκεί και πέρα, ποιος θέτει θέμα συνεργασιών αυτή τη στιγμή; Η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία πάση θυσία και ο ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση πάση θυσία. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράσει αυτό το οποίο βγάζει τη χώρα από το διανοητικό και συναισθηματικό αδιέξοδο», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.