Λόγια του Βαρδάρη

  • Tα γενέθλια του Καλαφάτη (φωτ.)
    15/05/2023 15:25

    Tα γενέθλια του Καλαφάτη (φωτ.)

    Με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι τα φετινά του γενέθλια ο Σταύρος Καλαφάτης. Λίγο πριν την κάλπη και ενώ το κινητό του δε σταματούσε να κτυπά για τα «χρόνια πολλά» ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης δεν έκανε τις μεγάλες αποκαλύψεις. 

    Ούτε για τα πόσα χρόνια κλείνει, αλλά ούτε και για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. «Με ξέρετε δεν κάνω τέτοιες προβλέψεις. 

    Τώρα εσείς λέτε ότι επειδή θα πούμε καμία ρακή παραπάνω θα πούμε και νούμερα», σχολίασε χαμογελώντας ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, που φάνηκε και δήλωσε αρκετά σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ. 

    img-7091.jpg


    Πάντως συνέστησε να μην υπάρχει εφησυχασμός, καθώς όπως είπε πολλά κρίνονται και στο τελευταίο διήμερο ή ακόμη ακόμη και λίγο πριν μπει ο ψηφοφόρος στο παραβάν. 

    «Βάζουμε το κεφάλι κάτω και θα το σηκώσουμε στο 95’ λεπτό», σημείωσε με ποδοσφαιρικούς όρους, τους οποίους χρησιμοποίησε και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάνει και αυτός παρεμβάσεις μέσω TikTok, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο πρωθυπουργός παίζει Champions League, εμείς είμαστε για το Europaleague», σημείωσε. 

    img-7086.jpg


    Ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε και στα 30 έργα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε δρομολογήθηκαν είτε σχεδιάζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ στην βόρεια Ελλάδα, συνολικού ύψους 9,3 δις, αλλά και για τον πράσινο δαχτυλίδι και τον πράσινο βραχίονα των έργων της Θεσσαλονίκης. 

    Όλα αυτά ανάμεσα σε συνεχή τηλεφωνήματα, μεταξύ των οποίων και των γονιών του, κρεατικών και ρακής και υπό τους ήχους μουσικής έθνικ και τζαζ, ενώ στο τέλος έκανε την εμφάνισή της και μια τούρτα γενεθλίων.

    img-7093.jpg