Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα χειροκροτήματα στην εκδήλωση του Κώστα Γκιουλέκα (φωτ.)
    17/05/2023 21:12

    Τα χειροκροτήματα στην εκδήλωση του Κώστα Γκιουλέκα (φωτ.)

    Δυναμικά στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών μπήκε ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στην οποία προσήλθαν πάνω από 1.000 άτομα. 

    ghiothlekas6.jpg


    Παρόντες στην πρώτη σειρά των επισήμων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που έγινε δεκτός με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς και οι δήμαρχοι Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Γιώργος Ορφανός και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως επίσης και οι αντιπεριφερειάρχες Βούλα Πατουλίδου, Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Πάρις Μπίλιας και Κώστας Γιουτίκας. 

    ghiothlekas4-ZhsiH.jpg


    Ο κ. Γκιουλέκας μίλησε από στήθους, ενώ στην εξέδρα υπήρχε και μετάφραση στη νοηματική γλώσσα. Ξεχώρισαν η ατάκα ότι η ΝΔ μιλά με το έργο της και όχι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με την αρνητική διαφήμιση ενώ το μεγαλύτερο χειροκρότημα έπεσε όταν ο ομιλητής αναφέρθηκε στη σημερινή δημοσκόπηση της Alco που δίνει στη ΝΔ προβάδισμα σχεδόν 7 μονάδων.

    ghiothlekas3.jpg
    ghiothlekas2.jpg
    ghiothlekas1.jpg