Λόγια του Βαρδάρη

  • Συνεχίζει την επίθεση ο Τσαβλής: «Κύριε Δήμαρχε, μη σκίζετε άλλα καλσόν»
    29/11/2022 19:30

    Συνεχίζει την επίθεση ο Τσαβλής: «Κύριε Δήμαρχε, μη σκίζετε άλλα καλσόν»

    Συνεχίζει το σφυροκόπημα στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και προσωπικά στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δρόσος Τσαβλής με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Ζέρβα για την αποχή των εργαζομένων στην Καθαριότητα που συνεχίζεται με αποτέλεσμα να σχηματίζονται βουνά από σκουπίδια στους κάδους. 

    Μέσω facebook ο κ. Τσαβλής κάνει λόγο για "λεονταρισμούς και ψέματα" ενώ στο κείμενό του δίνει τίτλο "Κύριε Δήμαρχε μην σκίζετε άλλα καλσόν". 

    "Να σταματησει ο Ζέρβας τους λεονταρισμούς και τα ασύστολα ψέματα. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δουλεύουν ασταμάτητα κάτω από αντίξοες συνθήκες, τόσο καιρικές όσο κι εργασιακές, ΧΩΡΙΣ τα στοιχειώδη μέσα ατομικής προστασίας που δικαιούνται από το Δήμο με βάση το νόμο. Μέσα στην πανδημία φρόντιζαν την πόλη με κίνδυνο της ζωής τους χωρίς μάσκες, γάντια ή αντισηπτικά και όσοι εξ αυτών είχαν, αγόραζαν με δικά τους έξοδα. Ήρθαν 50 φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησαν να εισακουσθούν τα δίκαια αιτήματά τους. Ο Ζέρβας και η διοίκησή του τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Τώρα που φτάσανε στο «αμήν» και αφού έχασαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας στη «smart city» του 2022, κατέφυγαν στο τελευταίο όπλο. Τη συμβολική αποχή απο την εργασία τους την Κυριακή. Κύριε Δήμαρχε αποτύχατε στην οργάνωση του προσωπικού της καθαριότητας. Αποτύχατε στη διοίκηση του πιο νευραλγικού τομέα ενός Δήμου. Αποτύχατε να εξασφαλίσετε στο δημότη την καθαρή πόλη που του αξίζει. Μην κατηγορείτε έτσι ανερυθρίαστα και με περισσό θράσσος τους εργαζόμενους. Δώστε τους τα δεδουλευμένα αλλιώς θα τα δώσει η δικαιοσύνη στην οποία προσέφυγαν. Μην δημιουργείτε τεχνητή κρίση για να βάλετε τον ιδιώτη από την πίσω πόρτα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις.Έλεος με την μετακύλιση των ευθυνών της δικιάς σας αποτυχίας. Διοικείστε αυτό το Δήμο επιτέλους και σταματήστε τα κλαψουρίσματα. Μη σκίζετε άλλα καλσόν" καταλήγει ο κ. Τσαβλής. 

    Πρόκειται για την δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες επίθεση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Χθες στη συνεδρίαση του οργάνου ο κ. Τσαβλής ήταν λάβρος εναντίον της διοίκησης, ενώ άφησε αιχμές και για το ρόλο συγγενικού προσώπου αντιδημάρχου, άμισθου, της διοίκησης προβαίνοντας μάλιστα σε σοβαρές καταγγελίες.