Λόγια του Βαρδάρη

  • Στον «Κυνηγό» με τον Καραμανλή
    11/01/2024 08:39

    Στον «Κυνηγό» με τον Καραμανλή

    Αυτοδιοικητική και «γαλάζια» παρέα χτες το βράδυ στο άσπρο από τα χιόνια Χορτιάτη. Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. 

    Στη γνωστή ταβέρνα «Ο Κυνηγός» όπου προσφέρονται πολύ καλά κρεατικά από κυνήγι, συναντήθηκαν δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί της Θεσσαλονίκης που πρόσκεινται στη ΝΔ και τα είπαν με τον πρώην πρωθυπουργό. 

    Ήταν κάτι σαν συνέχιση προηγούμενων συναντήσεων, καθώς οι γαστρονομικές μαζώξεις αυτοδιοικητικών με τον Κώστα Καραμανλή έχουν γίνει πλέον θεσμός τη Θεσσαλονίκη. 

    Παρόντες στο τραπέζι ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και ο πολιτικός του φίλος Βάκης Φραντζής και οι επανεκλεγέντες αυτοδιοικητικοί του νομού Θεσσαλονίκης. Δηλαδή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων- Μενεμένης και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

    Οι δύο τελευταίοι ήταν κάτι σαν οικοδεσπότες, καθώς έπαιζαν και εντός έδρας. Νew entry χτες και μοναδική γυναίκα στο τραπέζι η νέα δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου, που κάθισε μάλιστα και δίπλα στον Καραμανλή. 

    Η κουβέντα ήταν κυρίως αυτοδιοικητική αλλά και πολιτική, συνοδεία κόκκινου κρασιού, ενώ τα εύσημα του Καραμανλή απέσπασε ο παίζων εντός έδρας δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη για την καλή κατάσταση των δρόμων στο Χορτιάτη που παρά την χιονόπτωση ήταν ανοικτοί. Αν δεν ήταν το χτεσινό δείπνο δε θα μπορούσε να γίνει…