Λόγια του Βαρδάρη

  • Στόχος η δεύτερη θέση στη Θεσσαλονίκη για το τοπικό ΠΑΣΟΚ
    25/04/2024 19:42

    Στόχος η δεύτερη θέση στη Θεσσαλονίκη για το τοπικό ΠΑΣΟΚ

    Το στοίχημα της δεύτερης θέσης στις επικείμενες ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη θέλει να κερδίσει η κομματική οργάνωση της πρώτης περιφέρειας.

    Οι συσκέψεις στην Ολυμπίου Διαμαντή είναι αλλεπάλληλες, ενώ τα «πράσινα» στελέχη σχεδιάζουν μια σειρά δράσεων το επόμενο διάστημα τόσο στο κέντρο, όσο και στα ανατολικά αλλά και τα δυτικά.

    Την προηγούμενη Τρίτη συνεδρίασε το Νομαρχιακό Συμβούλιο της πόλης. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την πόλη και οι γραμματείς των τοπικών οργανώσεων.

    Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης στης 9 Μαΐου, όπου θα παρουσιαστούν οι δέκα υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος από την πόλη. Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο κι άλλης εκδήλωσης στις 15 Μαΐου για τη Νεολαία ενόψει και των φοιτητικών εκλογών, στις οποίες μετά από χρόνια συμμετέχει η ΠΑΣΠ, η φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

    Την ίδια ώρα, προγραμματίζονται καμπάνιες ενημέρωσης με φυλλάδια σε όλες τις γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης και συναντήσεις με εκπροσώπους συλλογικών φορέων ανά δήμο.

    Κομματικοί παράγοντες εκτιμούν ότι στη Θεσσαλονίκη, η μάχη των εκλογών είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η φθορά που καταγράφει η κυβέρνηση, όπως λένε και η υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να καταγραφεί ως δεύτερη πολιτική δύναμη στην Α’ Περιφέρεια.