Λόγια του Βαρδάρη

  • Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Μπεκίρης
    30/01/2024 15:30

    Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Μπεκίρης

    Την πόρτα του γραφείου του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη πέρασε σήμερα Μιχάλης Μπεκίρης. Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκε το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με τον οποίο είχε «μία εποικοδομητική συζήτηση», μεταφέροντας και το μεγάλο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή και επαναεπιβεβαιώνοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. 

    Η συνάντηση, κατά την οποία ο κ. Μπεκίρης συνοδεύονταν από το συντονιστή του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννη Παπαγεωργίου, ενώ στο τραπέζι προστέθηκε στο τέλος και ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης, κύλησε σε καλό κλίμα. 

    Και επιβεβαίωσε αυτό που φάνηκε και από τις ανακοινώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για την εξασφάλιση -με την έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης- της απαραίτητης χρηματοδότησης ώστε να προχωρήσει ενδεχομένως και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου η δημοπράτηση του έργου της κατασκευής του πάρκου στην πλατείας Ελευθερίας. Ότι δηλαδή η χημεία μεταξύ των δύο πλευρών είναι καλή.