Λόγια του Βαρδάρη

  • Στηρίζει την τοπική αγορά η Μελίνα Δερμεντζοπούλου
    12/04/2021 16:45

    Στηρίζει την τοπική αγορά η Μελίνα Δερμεντζοπούλου

    Άνοιγμα της αγοράς, έστω με click away και τα πρώτα ψώνια που επέλεξε να κάνει η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και συντονίστρια για το Μεταναστευτικό- Προσφυγικό Μελίνα Δερμεντζοπούλου, όπως αποκάλυψε και η ίδια ήταν μωρουδιακά. 

    Όπως εξήγησε από την προηγούμενη φορά που τα καταστήματα ήταν ανοικτά μέχρι και σήμερα το μωράκι της μεγάλωσε ένα νούμερο και τα ψώνια ήταν απαραίτητα. 

    Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς. 

    "Ανοιχτή πλέον και η αγορά της Θεσσαλονίκης για ψώνια με click away. Βρήκα την ευκαιρία, τηρώντας τα μέτρα, να επισκεφτώ τα μαγαζιά της γειτονιάς μου για τις απαραίτητες αγορές ξεκινώντας με αυτές της μπέμπας καθώς στη διάρκεια του κλεισίματος άλλαξε και νούμερο! Επιλέγουμε τα προϊόντα, ενημερώνουμε το κατάστημα και τα αποκτούμε με click away. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, να ενισχύσουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, να δείξουμε ενδιαφέρον για καταστηματάρχες και υπαλλήλους που μας περιμένουν με το χαμόγελο στα χείλη. Καλή αρχή και προσοχή" έγραψε η κ. Δερμεντζοπούλου.