Λόγια του Βαρδάρη

 • Στέλιος Αγγελούδης για δημοσκόπηση: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος»
  28/02/2023 13:16

  Στέλιος Αγγελούδης για δημοσκόπηση: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος»

  Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα για το δήμο Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της Παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» και υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Αντιλαμβάνομαι πως στο επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε σπριντ ώστε να προλάβει και να εμφανιστεί δημοσκοπικά κυρίαρχος, απέναντι σε υποψηφιότητες που είτε δεν έχουν καν ανακοινωθεί, είτε ανακοινώθηκαν λίγες μόνο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της δημοσκόπησης.

  Εάν ο δήμαρχος δούλευε προς όφελος της Θεσσαλονίκης με τους ταχύτατους ρυθμούς που κινήθηκε τώρα ώστε να ¨προλάβει¨ άλλες υποψηφιότητες, αυτή η πόλη θα ήταν πράγματι αλλιώς, δεν θα βρισκόταν στο αδιέξοδο που σήμερα βιώνει. Γιατί και σε αυτή τη μέτρηση τα προβλήματα δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί: καθαριότητα, κυκλοφοριακό, στάθμευση, δημόσιος χώρος, είναι ανοιχτές πληγές που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας.

  Όσοι γνωρίζουν από δημοσκοπήσεις καταλαβαίνουν…

  ΥΓ. Είναι άξιο περιέργειας το ότι ενώ αξιολογείται αρνητικά το έργο της δημοτικής αρχής, αποτιμάται θετικά το έργο του δημάρχου… Μήπως ακόμη το ότι το πρόβλημα στάθμευσης είναι σοβαρότερο από το κυκλοφοριακό σχετίζεται με την εμμονή του δημάρχου με την πλατεία Ελευθερίας;