Λόγια του Βαρδάρη

  • Στα βήματα του Μητσοτάκη
    21/04/2023 11:39

    Στα βήματα του Μητσοτάκη

    Στα βήματα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βαδίζει ο Δημήτρης Κούβελας. Ο βουλευτής της ΝΔ έχει το βλέμμα του στραμμένο στα δυτικά, όπου τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς της δυτικής Θεσσαλονίκης. Όπως πριν από μερικές ημέρες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος) και την Τετάρτη, πάλι στις 7, στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων (Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι).

    efosmos-24-4-23.jpg


    «Νιώθω ικανοποίηση που έχω συμβάλει ώστε το ρολόι να χτυπά σε ώρα Θεσσαλονίκης και τα πράγματα πλέον αρχίζουν να αλλάζουν και στα δυτικά της πόλης, κάτι που αντιλαμβάνονται οι πολίτες», τονίζει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

    Κατά τη διάρκεια του ανοιχτού διαλόγου που θα έχει με τον κόσμο και στις δυο περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης ο κ. Κούβελας θα επισημάνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους και να αγωνίζεται για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις περιοχές τους.

    Αναμένεται δε να αναφερθεί στην αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων «Καρατάσιου», «Ζιάκα», «Γκόνου» και «Παύλου Μελά», στην κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου αντικαρκινικού νοσοκομείου, κοινωνικών κατοικιών και Εμπορευματικού Σταθμού στα δυτικά, στα μεγάλα έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν τη σύνδεση της ανατολικής με τη δυτική πλευρά της πόλης, στην επέκταση του Μετρό στα δυτικά αλλά και στο νέο περιαστικό δάσος στην Ευκαρπία.