Λόγια του Βαρδάρη

  • Στα παλιά του λημέρια ο Κούβελας
    07/12/2023 14:21

    Στα παλιά του λημέρια ο Κούβελας

    Στα παλιά βρυξελιώτικα λημέρια του βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και θυμήθηκε τα χρόνια που εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

    Ο γαλάζιος βουλευτής, που είναι μέλος της διακομματικής αποστολής της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ επισκέφτηκαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου είχαν σειρά συναντήσεων με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της. 

    ee19457d-938c-4e83-829c-478d3d3f8952.JPG


    Σε όλες τις συναντήσεις κυριάρχησαν οι αναφορές στην μεταναστευτική κρίση, τα ανοιχτά πολεμικά μέτωπα, η πράσινη μετάβαση και το κόστος της ενέργειας. 

    Η ελληνική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη μόνιμη ελληνική Αντιπροσωπεία στο ΝΆΤΟ, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας και η στάση της Τουρκίας στη συμμαχία. 

    Κατά την επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τους ευρωβουλευτές της ΝΔ και άρχισαν ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.