Λόγια του Βαρδάρη

  • "Σκυλοκαυγάδες" στην παράταξη της Νοτοπούλου
    03/10/2019 17:01

    "Σκυλοκαυγάδες" στην παράταξη της Νοτοπούλου

    Δημόσιοι… σκυλοκαυγάδες για τα μέλη της παράταξης της Κατερίνας Νοτοπούλου.

    Αφορμή για τον καβγά των στελεχών της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” στο facebook αποτέλεσε μια ανάρτηση της εντεταλμένης συμβούλου για ζητήματα αδέσποτων Μαρίας Αρβανιτίδου που συμμετέχει στην διοίκηση Ζέρβα και αφορούσε την απόφαση της διοίκησης του δήμου να ζητήσει από την ΕΛΑΣ την εφαρμογή του νόμου σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία, προκειμένου να επιβληθούν πρόστιμα σε όσους βγάζουν βόλτα τους τετράποδους φίλους του χωρίς λουράκι, με την λυπητερή να ανέρχεται σε 300 ευρώ για κάθε παράβαση.

    Μόνο που οι αστυνομικοί βεβαίωσαν παράβαση σε άλλο μέλος της παράταξης. Και όχι για ένα αλλά για τρία σκυλιά με τα οποία, όπως ισχυρίζεται ο υποψήφιος σύμβουλος Κώστας Εφραιμίδης, φωτογραφιζόταν προεκλογικά η κ. Αρβανιτίδου.

    Τα σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο με τους χρήστες του facebook να αντιδρούν στην εφαρμογή του μέτρου και την επιβολή προστίμων.

    Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της κ. Αρβανιτίδου είναι πολλές, με τις περισσότερες να προέρχονται από μέλη της παράταξης.

    Από το περιβάλλον πάντως της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» σχολίαζαν στο makthes.gr πως «η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει σημαντικές δουλειές όπως το να προτείνει και να προωθεί λύσεις και δεν ασχολείται με το ξεκατίνιασμα στο facebook”. “Η παράταξη δεν συμφωνεί με την εισπρακτική τιμωρητική πρακτική αλλά με τη δημιουργία υποδομών” σχολίαζαν χαρακτηριστικά συνεργάτες της κ. Νοτοπούλου.