Λόγια του Βαρδάρη

  • Σήκωσε… μανίκια η νέα δήμαρχος Λαγκαδά Ν. Ανδρεάδου
    09/11/2023 16:51

    Σήκωσε… μανίκια η νέα δήμαρχος Λαγκαδά Ν. Ανδρεάδου

    Μπορεί επισήμως η ανάληψη καθηκόντων της νέας διοίκησης του δήμου Λαγκαδά να γίνει την 1η Ιανουαρίου 2024, ωστόσο η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Νίκη Ανδρεάδου φαίνεται ότι σήκωσε ήδη τα… μανίκια, καθώς υπάρχουν σοβαρά ζητήματα σε εκκρεμότητα που πρέπει να λυθούν.

    Ένα από αυτά είναι το θέμα της συγκοινωνία στην περιοχή και για αυτό επισκέφτηκε, εκτάκτως, τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Κωνσταντίνο Ταγγίρη, προκειμένου να του θέσει το ζήτημα της απόφασης που έλαβαν τα ΚΤΕΛ να διακόψουν τα δρομολόγια από το Λαγκαδά.

    Ο κ. Ταγγίρης τη διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει διακοπή δρομολογίων και πως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

    «Με την ευκαιρία της συνάντησής μας, συζητήσαμε με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ πολύ σημαντικά θέματα για την αστική συγκοινωνία στο δήμο Λαγκαδά. Ζήτησα την συνδρομή του προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση των δρομολογίων και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών Λαγκαδά που μετακινούνται καθημερινά με την αστική συγκοινωνία» δήλωσε η δήμαρχος Λαγκαδά.

    Μάλιστα η κ., Ανδρεάδου γνωστοποίησε ότι ο κ. Ταγγίρης την ενημέρωσε πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αναδιαρθρώσεις, ενόψει της λειτουργίας του Μετρό και ότι στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Λαγκαδά θα διεκδικήσει την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των δημοτών της περιοχής.

    andraeadoy-2.jpg