Λόγια του Βαρδάρη

  • Σε ποιον στενό του συνεργάτη αφιέρωσε ο Μητσοτάκης το κομμάτι της βασιλόπιτάς του;
    26/01/2021 20:22

    Σε ποιον στενό του συνεργάτη αφιέρωσε ο Μητσοτάκης το κομμάτι της βασιλόπιτάς του;

    Με την παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και ψηφιακά έγινε σήμερα η κοπή της πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού του κόμματος. Παρουσία περισσοτέρων των 400 κομματικών στελεχών από όλη την Ελλάδα, που φέτος τήρησαν το έθιμο με έναν διαφορετικό τρόπο, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της πανδημίας.

    Είδηση δε βγήκε πλην της διαβεβαίωσης από το στόμα του πρωθυπουργού ότι αν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα το τακτικό συνέδριο της ΝΔ θα γίνει κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Αντίθετα δεν υπήρξε αναφορά στις εσωκομματικές εκλογές και αυτό μπορεί και να σημαίνει κάτι. Στα ενδιαφέροντας της εκδήλωσης και η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφιερώσει το δικό του κομμάτι της βασιλόπιτας στον Θανάση Νέζη, που είναι ο παλιότερος και πιο στενός του συνεργάτης.

    Το παρόν στην ψηφιακή εκδήλωση έδωσαν ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος, ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ρωμανός, η εκπρόσωπος Τύπου για τα περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, οι επικεφαλής των Γραμματειών του κόμματος, οι πρόεδροι ΔΕΕΠ και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων όλης της χώρας, καθώς επίσης και οι Τομεάρχες της Γραμματείας Οργανωτικού από όλη την Ελλάδα. Οσο για το «ηλεκτρονικό» φλουρί, που αντιστοιχούσε σε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, έπεσε στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καστελορίζου.