Λόγια του Βαρδάρη

 • Αυτός είναι ο 92χρονος που έγινε viral για τη βουτιά του - Το μυστικό της καλοζωίας
  14/08/2022 15:31

  Αυτός είναι ο 92χρονος που έγινε viral για τη βουτιά του - Το μυστικό της καλοζωίας

  Η εικόνα του Γιώργου Καγκάη να πηδάει από τον εξαώροφο βατήρα στη Ρόδο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μαζεύοντας μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 1 εκατ. Likes στο instagram.

  Ο 92χρονος μίλησε στο rodiaki.gr για την αγάπη του για το κολύμπι αλλά και για τις διατροφικές του συνήθειες.

  Όπως ανέφερε κάθε πρωί πηγαίνει για μπάνιο και πραγματοποιεί βουτιές από το συγκεκριμένο βατήρα. «Στις 09:15 κάθε πρωί πάω για μπάνιο. Χειμώνα – καλοκαίρι, εκτός αν βρέχει. Κάνω εννιά βουτιές. Τρεις απ’ τον πρώτο βατήρα τον πιο χαμηλό, τρεις από τον δεύτερο, δύο από τον τρίτο και μία ξανά από τον πρώτο και βγαίνω έξω. Αυτή είναι η γυμναστική μου, κάθε μέρα» σημειώνει.

   «Παλιά έπινα ουίσκι. Τώρα, θα σηκωθώ κατά τη μία ή δύο η ώρα τη νύχτα, θα καταπιώ τέσσερα αυγά ή έξι, τώρα καταπίνω τέσσερα, τα ρίχνω σ’ ένα ποτήρι και τον κρόκο και το ασπράδι και σφίγγω λεμόνι και τα καταπίνω.Από εκεί ξεκινά η μέρα, από τα μεσάνυχτα. Μετά παίρνω μισό γάλα συμπυκνωμένο και μισό ποτήρι ζεστό νερό, τα ανακατεύω και βουτάω μία φέτα ψωμί. Βλέπω κάτι αστυνομικά που έχει η τηλεόραση και ξανακοιμάμαι. Ξυπνάω το πρωί, βλέπω τα ενημερωτικά προγράμματα και πάλι πιάνω μία φέτα ψωμί με κόκα κόλα. Αυτό είναι το πρωινό μου. Φεύγω, πάω στο τραμπολίνο, ρίχνω τις βουτιές μου, ταΐζω τα περιστεράκια, τρώω το μεσημεριανό μου στο εστιατόριο, τρώω κάθε μέρα εδώ και πέντε χρόνια μακαρονάδα Μπολονέζ… Το απόγευμα τηγανίζω τρία μανιτάρια με σκορδάκι, μελιτζάνα, μπρόκολο… Αυτό είναι το απογευματινό μου. Το βράδυ έχει κόκα κόλα, ή γάλα. Αποφεύγω τη μπύρα μ’ αυτή τη ζέστη. Κόκα κόλα πίνω και τρεις τέσσερις εσπρέσο την ημέρα, έχω μηχανή», καταλήγει.